mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ نه که شما 4 تا از نوف باخور ازبکستان نخوردید سال دیگه ما هم آسیایی هستیم جام حذفی متعلق به ماست چه حرفا! بیچاره ذوب آهن...الکی تو وقتای اضافی بردینش....خداییش ذوب آهن سر بودا 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ چه حرفا!بیچاره ذوب آهن...الکی تو وقتای اضافی بردینش....خداییش ذوب آهن سر بودا اگه جای ما بودین همه بازی ها مهمان بودین (با داماشم بازی افتاد رشت) که فدراسیونو ترکونده بودین....منتهی ما فوتبالمون پاکه 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ اگه جای ما بودین همه بازی ها مهمان بودین (با داماشم بازی افتاد رشت) که فدراسیونو ترکونده بودین....منتهی ما فوتبالمون پاکه وا! خب قرعه کشیه اصلا فوتبال شما جوهرنمک ما بلد نیستیم با مستر کفاشیان جلسه بذاریم سرمربی اخراجیمونو بازی بعد بزارن رو نیمکت 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ وا! خب قرعه کشیهاصلا فوتبال شما جوهرنمک ما بلد نیستیم با مستر کفاشیان جلسه بذاریم سرمربی اخراجیمونو بازی بعد بزارن رو نیمکت وااااا.......ما جلسه نذاشتیم که....کفاشیان و محمدنبی خودشون منت کشی کردن گفتن میخوایم یحیی رو ببخشیم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ الان دیگه کار به گیس و گیس کشی میکشه دخترا دست، جیغ، هووووراا 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ فوتبال پاکه دیگه اینا میرن منت کشی، اونا میرن منت کشی 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ الان دیگه کار به گیس و گیس کشی میکشه دخترا دست، جیغ، هووووراا :ws28: نه بابا داریم منطقی با هم میحرفیم.... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ :ws28: نه باباداریم منطقی با هم میحرفیم.... فکر کن رهبر دو کشور دختر باشند هر روز جنگ و دعوا یا حداقلش این بود که میرفتند لب مرز و رو هم دیگه داد میکشیدند و فحش میدادند چه روزگاری میشدااااا 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ فکر کن رهبر دو کشور دختر باشندهر روز جنگ و دعوا یا حداقلش این بود که میرفتند لب مرز و رو هم دیگه داد میکشیدند و فحش میدادند چه روزگاری میشدااااا :ws28: نه بابا فحش که نمی دادن (دخترا مودبن) ته تهش دو تا جیغ می کشیدن......البته من عصبی شم فقط میگم...ساکت...حرف نزن تا همین حد 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ :ws28: نه بابافحش که نمی دادن (دخترا مودبن) ته تهش دو تا جیغ می کشیدن......البته من عصبی شم فقط میگم...ساکت...حرف نزن تا همین حد فکر کن لُنگی هم باشه 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ فکر کن لُنگی هم باشه مسلمه که هیچ کس حریفش نمیشه 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ هر کی به فاطی جون چپ نیگا کنه، ضعیفه و غیر ضعیفه! دوست و آشنا، فرقی نمیکنه!!!!با من طرفه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ هر کی به فاطی جون چپ نیگا کنه، ضعیفه و غیر ضعیفه! دوست و آشنا، فرقی نمیکنه!!!!با من طرفه حالا یه شکلک پیدا کردی اخلاقت رو مثل اون کردی؟ بی جنبه 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ حالا یه شکلک پیدا کردی اخلاقت رو مثل اون کردی؟بی جنبه بی جنبه چرا؟ درک مطلبم بالاست!! زودم آپدیت میشم 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ هر کی به فاطی جون چپ نیگا کنه، ضعیفه و غیر ضعیفه! دوست و آشنا، فرقی نمیکنه!!!!با من طرفه مخلصیم.... حالا هر کس جرات داره بیاد جلو 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ بی جنبه چرا؟ درک مطلبم بالاست!! زودم آپدیت میشم برو از خدا بترس بروووووووووو راستی میگم این مدیر روابط عمومی کیه؟ نام کاربریش جدیده یا من نمیشناسمش؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ حالا پرسپولیس بالاخره چندم میخواد بشه؟ 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ مخلصیم.... حالا هر کس جرات داره بیاد جلو ما بیشتر من هستم غمت نباشه آبجی 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ برو از خدا بترسبروووووووووو راستی میگم این مدیر روابط عمومی کیه؟ نام کاربریش جدیده یا من نمیشناسمش؟ قبلا mission-imposible بود، دوست منه دی خوش میگذره بی ما؟؟ حالا پرسپولیس بالاخره چندم میخواد بشه؟ هنوز تصمیم نگرفتیم نیست تا حالا غیر قهرمانی نداشتیم، الان غریبی میکنیم تو جدول 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ تعجبو خوب اومدی هانیه جون پیشونیت عرق کردا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده