mim-shimi 25686 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 نه که شما 4 تا از نوف باخور ازبکستان نخوردید سال دیگه ما هم آسیایی هستیم جام حذفی متعلق به ماست چه حرفا! بیچاره ذوب آهن...الکی تو وقتای اضافی بردینش....خداییش ذوب آهن سر بودا 2
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 چه حرفا!بیچاره ذوب آهن...الکی تو وقتای اضافی بردینش....خداییش ذوب آهن سر بودا اگه جای ما بودین همه بازی ها مهمان بودین (با داماشم بازی افتاد رشت) که فدراسیونو ترکونده بودین....منتهی ما فوتبالمون پاکه 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 اگه جای ما بودین همه بازی ها مهمان بودین (با داماشم بازی افتاد رشت) که فدراسیونو ترکونده بودین....منتهی ما فوتبالمون پاکه وا! خب قرعه کشیه اصلا فوتبال شما جوهرنمک ما بلد نیستیم با مستر کفاشیان جلسه بذاریم سرمربی اخراجیمونو بازی بعد بزارن رو نیمکت 3
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 وا! خب قرعه کشیهاصلا فوتبال شما جوهرنمک ما بلد نیستیم با مستر کفاشیان جلسه بذاریم سرمربی اخراجیمونو بازی بعد بزارن رو نیمکت وااااا.......ما جلسه نذاشتیم که....کفاشیان و محمدنبی خودشون منت کشی کردن گفتن میخوایم یحیی رو ببخشیم 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 الان دیگه کار به گیس و گیس کشی میکشه دخترا دست، جیغ، هووووراا 3
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 الان دیگه کار به گیس و گیس کشی میکشه دخترا دست، جیغ، هووووراا :ws28: نه بابا داریم منطقی با هم میحرفیم.... 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 :ws28: نه باباداریم منطقی با هم میحرفیم.... فکر کن رهبر دو کشور دختر باشند هر روز جنگ و دعوا یا حداقلش این بود که میرفتند لب مرز و رو هم دیگه داد میکشیدند و فحش میدادند چه روزگاری میشدااااا 3
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 فکر کن رهبر دو کشور دختر باشندهر روز جنگ و دعوا یا حداقلش این بود که میرفتند لب مرز و رو هم دیگه داد میکشیدند و فحش میدادند چه روزگاری میشدااااا :ws28: نه بابا فحش که نمی دادن (دخترا مودبن) ته تهش دو تا جیغ می کشیدن......البته من عصبی شم فقط میگم...ساکت...حرف نزن تا همین حد 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 :ws28: نه بابافحش که نمی دادن (دخترا مودبن) ته تهش دو تا جیغ می کشیدن......البته من عصبی شم فقط میگم...ساکت...حرف نزن تا همین حد فکر کن لُنگی هم باشه 2
not found 16275 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 هر کی به فاطی جون چپ نیگا کنه، ضعیفه و غیر ضعیفه! دوست و آشنا، فرقی نمیکنه!!!!با من طرفه 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 هر کی به فاطی جون چپ نیگا کنه، ضعیفه و غیر ضعیفه! دوست و آشنا، فرقی نمیکنه!!!!با من طرفه حالا یه شکلک پیدا کردی اخلاقت رو مثل اون کردی؟ بی جنبه 3
not found 16275 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 حالا یه شکلک پیدا کردی اخلاقت رو مثل اون کردی؟بی جنبه بی جنبه چرا؟ درک مطلبم بالاست!! زودم آپدیت میشم 3
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 هر کی به فاطی جون چپ نیگا کنه، ضعیفه و غیر ضعیفه! دوست و آشنا، فرقی نمیکنه!!!!با من طرفه مخلصیم.... حالا هر کس جرات داره بیاد جلو 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 بی جنبه چرا؟ درک مطلبم بالاست!! زودم آپدیت میشم برو از خدا بترس بروووووووووو راستی میگم این مدیر روابط عمومی کیه؟ نام کاربریش جدیده یا من نمیشناسمش؟ 2
not found 16275 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 مخلصیم.... حالا هر کس جرات داره بیاد جلو ما بیشتر من هستم غمت نباشه آبجی 3
not found 16275 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 برو از خدا بترسبروووووووووو راستی میگم این مدیر روابط عمومی کیه؟ نام کاربریش جدیده یا من نمیشناسمش؟ قبلا mission-imposible بود، دوست منه دی خوش میگذره بی ما؟؟ حالا پرسپولیس بالاخره چندم میخواد بشه؟ هنوز تصمیم نگرفتیم نیست تا حالا غیر قهرمانی نداشتیم، الان غریبی میکنیم تو جدول 5
ارسال های توصیه شده