fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ باز یه برد آوردند آقای مهندس شما که می دونید ما اهل ریا نیستیم. والا از این بردا که همیشه هست 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ آقای مهندس شما که می دونید ما اهل ریا نیستیم.والا از این بردا که همیشه هست مثال بزن :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ مثال بزن :gnugghender: دیروز..... در ضمن ما بردامون خالصه با کمک داور نیس واسه همین خیلی می چسبه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ دیروز..... در ضمن ما بردامون خالصه با کمک داور نیس واسه همین خیلی می چسبه دلچسبیش واسه اینه که برای فرار از سقوطه 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ دیروز..... در ضمن ما بردامون خالصه با کمک داور نیس واسه همین خیلی می چسبه مثال دومو نمیپرسم چون خجالت زده میشی 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ دلچسبیش واسه اینه که برای فرار از سقوطه دیروز که جام حذفی بود در ضمن این هفته که تراکتور با چرخاش لهتون کرد می بینمتون 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ مثال دومو نمیپرسم چون خجالت زده میشی نه خیر بازی با سایپا میگم این بردا واسه ما عادی شده 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ دیروز که جام حذفی بود در ضمن این هفته که تراکتور با چرخاش لهتون کرد می بینمتون معلومه زخم خورده این 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ معلومه زخم خورده این نه بابا.... ولی خوب شما رو غرور گرفته.....الان گرمین درک نمی کنید....یهویی که دیدن چند پله سقوط کردید متوجه میشین ولی خداییش سید مهدیتون با شخصیته.....واسه همین دوست ندارم با اختلاف زیاد ببازین ....با اختلاف یکی دو گل خوبولی بیشتر نه تو روحیه سید مهدی تاثیر میزاره 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ درود و صلوات بر ارتش سرخ فاطی جهت یادآوری میپرسم: شما به کدوم بردا عادت دارید؟ نمیشنوم بلندتر بگو چی؟ علی دایی خوب دهن تیمتون رو آسفالت کرد 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ کشتین خودتونو این بود ورزشگاه آزادیتون؟ فقط حق راه آهنو خوردین 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ میگم بهادر عبدی دوباره یه کاری کرده که اتیش گرفتین / چه عددی نشون داد بهتون؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ میگم بهادر عبدی دوباره یه کاری کرده که اتیش گرفتین / چه عددی نشون داد بهتون؟ من بازي رو نديدم مگه باز هم عدد مقدس 4 رو نشونشون داد؟ 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ من بازي رو نديدممگه باز هم عدد مقدس 4 رو نشونشون داد؟ اره بابا اون از علی دایی که داش سکته میکرد از خوشحالی که لنگ رو برده اینم از بهادر عبدی 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ درود و صلوات بر ارتش سرخفاطی جهت یادآوری میپرسم: شما به کدوم بردا عادت دارید؟ نمیشنوم بلندتر بگو چی؟ علی دایی خوب دهن تیمتون رو آسفالت کرد این باخت واسه تنوع بود....گفتیم دایی سکته میزنه...واسه همین باختیم....و الا که دیدین فرصت داشتیم....منتهی از بالا گفته بودن گل نزنید 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ این باخت واسه تنوع بود....گفتیم دایی سکته میزنه...واسه همین باختیم....و الا که دیدین فرصت داشتیم....منتهی از بالا گفته بودن گل نزنید اره دیگه باز سال بعد باید اسیا رو از تلویزیون تماشا کنید 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ واییییی خیلی بد بود این باختتون 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ واییییی خیلی بد بود این باختتون عزیزم کدومش خوب بود؟ کاش حداقل خوب بازی میکردن بازم نتیجش خیلی بهتر از نوع بازی کردنشونه 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ عزیزم کدومش خوب بود؟کاش حداقل خوب بازی میکردن بازم نتیجش خیلی بهتر از نوع بازی کردنشونه نه اخه من بیرون بودم .. بعد دیدم ملت سرخ نشان،با چه هیجانی سرپا فوتبالو میدیدن ... دلم براشون سوخت... احساساتِ خوشحالیم با ناراحتی ِ اونا ادغام شده بود یه چیز درهمی شده بود ............. خب یه ذره ابرو داری میکردن 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ نه اخه من بیرون بودم .. بعد دیدم ملت سرخ نشان،با چه هیجانی سرپا فوتبالو میدیدن ... دلم براشون سوخت... احساساتِ خوشحالیم با ناراحتی ِ اونا ادغام شده بود یه چیز درهمی شده بود ............. خب یه ذره ابرو داری میکردن ابروی ندارن که بخوان ابروداری کنن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده