fatyjo0on 1963 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 باز یه برد آوردند آقای مهندس شما که می دونید ما اهل ریا نیستیم. والا از این بردا که همیشه هست 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 آقای مهندس شما که می دونید ما اهل ریا نیستیم.والا از این بردا که همیشه هست مثال بزن :gnugghender: 2
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 مثال بزن :gnugghender: دیروز..... در ضمن ما بردامون خالصه با کمک داور نیس واسه همین خیلی می چسبه 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 دیروز..... در ضمن ما بردامون خالصه با کمک داور نیس واسه همین خیلی می چسبه دلچسبیش واسه اینه که برای فرار از سقوطه 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 دیروز..... در ضمن ما بردامون خالصه با کمک داور نیس واسه همین خیلی می چسبه مثال دومو نمیپرسم چون خجالت زده میشی 3
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 دلچسبیش واسه اینه که برای فرار از سقوطه دیروز که جام حذفی بود در ضمن این هفته که تراکتور با چرخاش لهتون کرد می بینمتون 2
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 مثال دومو نمیپرسم چون خجالت زده میشی نه خیر بازی با سایپا میگم این بردا واسه ما عادی شده 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 دیروز که جام حذفی بود در ضمن این هفته که تراکتور با چرخاش لهتون کرد می بینمتون معلومه زخم خورده این 2
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 معلومه زخم خورده این نه بابا.... ولی خوب شما رو غرور گرفته.....الان گرمین درک نمی کنید....یهویی که دیدن چند پله سقوط کردید متوجه میشین ولی خداییش سید مهدیتون با شخصیته.....واسه همین دوست ندارم با اختلاف زیاد ببازین ....با اختلاف یکی دو گل خوبولی بیشتر نه تو روحیه سید مهدی تاثیر میزاره 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 درود و صلوات بر ارتش سرخ فاطی جهت یادآوری میپرسم: شما به کدوم بردا عادت دارید؟ نمیشنوم بلندتر بگو چی؟ علی دایی خوب دهن تیمتون رو آسفالت کرد 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 کشتین خودتونو این بود ورزشگاه آزادیتون؟ فقط حق راه آهنو خوردین 2
The Developer 5479 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 میگم بهادر عبدی دوباره یه کاری کرده که اتیش گرفتین / چه عددی نشون داد بهتون؟ 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 میگم بهادر عبدی دوباره یه کاری کرده که اتیش گرفتین / چه عددی نشون داد بهتون؟ من بازي رو نديدم مگه باز هم عدد مقدس 4 رو نشونشون داد؟ 2
The Developer 5479 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 من بازي رو نديدممگه باز هم عدد مقدس 4 رو نشونشون داد؟ اره بابا اون از علی دایی که داش سکته میکرد از خوشحالی که لنگ رو برده اینم از بهادر عبدی 2
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 درود و صلوات بر ارتش سرخفاطی جهت یادآوری میپرسم: شما به کدوم بردا عادت دارید؟ نمیشنوم بلندتر بگو چی؟ علی دایی خوب دهن تیمتون رو آسفالت کرد این باخت واسه تنوع بود....گفتیم دایی سکته میزنه...واسه همین باختیم....و الا که دیدین فرصت داشتیم....منتهی از بالا گفته بودن گل نزنید 1
The Developer 5479 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 این باخت واسه تنوع بود....گفتیم دایی سکته میزنه...واسه همین باختیم....و الا که دیدین فرصت داشتیم....منتهی از بالا گفته بودن گل نزنید اره دیگه باز سال بعد باید اسیا رو از تلویزیون تماشا کنید 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 واییییی خیلی بد بود این باختتون عزیزم کدومش خوب بود؟ کاش حداقل خوب بازی میکردن بازم نتیجش خیلی بهتر از نوع بازی کردنشونه 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 عزیزم کدومش خوب بود؟کاش حداقل خوب بازی میکردن بازم نتیجش خیلی بهتر از نوع بازی کردنشونه نه اخه من بیرون بودم .. بعد دیدم ملت سرخ نشان،با چه هیجانی سرپا فوتبالو میدیدن ... دلم براشون سوخت... احساساتِ خوشحالیم با ناراحتی ِ اونا ادغام شده بود یه چیز درهمی شده بود ............. خب یه ذره ابرو داری میکردن 2
The Developer 5479 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 نه اخه من بیرون بودم .. بعد دیدم ملت سرخ نشان،با چه هیجانی سرپا فوتبالو میدیدن ... دلم براشون سوخت... احساساتِ خوشحالیم با ناراحتی ِ اونا ادغام شده بود یه چیز درهمی شده بود ............. خب یه ذره ابرو داری میکردن ابروی ندارن که بخوان ابروداری کنن 2
ارسال های توصیه شده