رفتن به مطلب

╬♥╬ کلوپ هواداران پرسپولیس (شیاطین سرخ آسیا) ╬♥╬

ارسال های توصیه شده

باز این اومد!

:w02:

چطوره حالت؟

رده 11 حال میده؟

حالا متخصص داربی میارید؟

کلا داربی 6 امتیاز داره.

:ws3:

بقیه بازی ها رو میخواید چیکار کنید؟

راستی تیم سوم جوانان ابوذر تربت جام پیشنهاد بازی دوستانه داده به پرسپولیس...

خوزه مورینیو داره آنالیز میکنه :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD][h=2] سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تراکتورسازي هيچ موقعيتي نداشت، ما خوب جنگيديم و فقط روي يک اشتباه گل خورديم. :ws28::ws28:[/h][/TD]

[TD=align: left]00943404.gif[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] به گزارش ايسنا، مانوئل ژوزه پس از شکست تيمش برابر تراکتورسازي در نشست خبري حاضر شد و در ابتدا گفت: وقتي برنده مي‌شويم همه قيافه‌ها جدي و ناراحت ولي وقتي مي‌بازيم همه مي‌خندند.

وي سپس گفت: تراکتور بهتر از ما بازي کرد. بهانه نمي‌آورم، ما خيلي محدود بازي کرديم، وقتي نورمحمد مصدوم شد بازي ما محدودتر هم شد و روي يک اشتباه گل خورديم. فشنگچي شانس مساوي کردن بازي را داشت اما موفق نشد. تراکتورسازي هم فقط يک فرصت داشت که آن هم روي اشتباه ما بود.

وي ادامه داد: چند بازيکن نوک حمله‌مان را که در چند بازي قبلي بازي مي‌کردند مثل انصاري فرد و نوروزي را از دست داديم، همچنين بنگر را نداشتيم، بازيکنان جايگزين در اين بازي از جان مايه گذاشتند اما تلاش‌شان کافي نبود. بازي‌ها را خوب پيش مي‌برديم اما اين شکست روند ما را کند کرد. صدر جدول در فوتبال ايران خيلي خوب نيست، چون صدرنشين هم حدود 20 امتياز از دست داد، اين نشان از شکنندگي اکثر تيم‌ها دارد.

سرمربي پرسپوليس در ادامه گفت: دو بازيکن در نوک حمله داشتيم که خوب بازي کردند اما تلاش‌شان کافي نبود. پيروزي تراکتورسازي عادلانه است، چون از يک اشتباه ما استفاده کردند اما اگر ما تلاش مي‌کرديم مساوي هم عادلانه بود. البته شانس هم لازم است. ما خوب بازي کرديم اما شانس نياورديم، اين پيروزي را به تراکتورسازي تبريک مي‌گويم.

وي درباره تعطيلات نيم فصل هم گفت: چند بازيکن در وسط زمين نياز داريم که شايد در تعطيلات جذب کنيم تا مشکل‌مان که خط مياني است را برطرف کنيم. اگر بازيکن جديدي بگيريم زمان مي‌برد تا با تيم هماهنگ شوند ولي کيفييت تيم را بالا مي‌برند. بازيکناني هم داريم که در بازي فشار زيادي را متحمل مي‌شوند و خود را از نظر روحي محدود مي‌کنند، منظورم بازيکناني است که از تيم‌هاي کوچک به پرسپوليس آمده‌اند. برخي از بازيکنان اين مسئله را خيلي احساس مي‌کنند، انتقاد کردن راحت است، نيم فصل را با شکست تمام کرديم، در حالي که آن را با پيروزي شروع کرده بوديم. اميدوارم نيم فصل دوم را با برد شروع کنيم و با بردهاي بيشتر نسبت به نيم فصل اول ادامه دهيم.

در ادامه خبرنگاري به ژوزه گفت:‌ پس از مدت‌ها يک مربي خوب مثل شما به ايران آمده اما پرسپوليس امروز يک اشتباه کرد. همچنين شنيده شده است که آقازماني مي‌خواهد از پرسپوليس برود. ژوزه در پاسخ گفت: وقتي که ما هنوز ليستي نداده‌ايم شما از کجا مي‌دانيد؟ آقازماني خودش گفت که مي‌خواهد برود و من هم گفتم باشد.

در ادامه همان خبرنگار دوباره گفت که چرا آقازماني به زمين آمد تا سيد جلال حسيني حواسش به او باشد. ژوزه در پاسخ گفت: آمدن آقازماني به دليل مصدوميت نورمحمدي بود. ما نمي‌توانيم با چهار دفاع بازي کنيم، البته به نظر ديگران احترام مي‌گذارم. شايد شما فکر مي‌کنيد که پولادي حتما بايد بازي مي‌کرد اما من تصميم گرفتم که يک بازيکن سمت راست مانند مهدوي کيا را بيرون بکشم و يک بازيکن ديگر را به جايش بفرستم.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در ادامه گفت: تيم را خودم نساخته‌ام و با آنچه در اختيار داشتم کنار مي‌آمدم، نمي‌توانم آنچه فکر مي‌کنم را بگويم به بازيکنانم چه خوب باشند و چه بد احترام مي‌گذارم و با آن‌ها کار مي‌کنم. مسئوليت باخت را قبول دارم اما 34 سال است که مربي هستم و کسي نمي‌تواند مربي‌گري را به من ياد دهد. من امروز اشتباهي نکردم. تا جايي که ممکن باشد دو يا سه بازيکن در وسط زمين مي‌خواهيم همين و بس. رضا حقيقي را گرفته‌ايم و دو بازيکن ديگر را که يا ايراني است يا خارجي خواهيم گرفت. با اين کار بخشي از مشکل ما حل مي‌شود. در باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس بازيکن بايد به جز کيفيت تکنيکي، شخصيت بزرگ داشته باشد که رويش فشار نيايد. در تيمي مثل پرسپوليس يک مساوي، شکست محسوب مي‌شود. فرق بازيکن بزرگ با ديگران فکر و شخصيتش است.

وي ادامه داد: ما بازيکنان خوبي داريم اما خودشان را محدود مي‌کنند. نمي‌خواهم از آن‌ها نام ببرم، خودشان مي‌دانند. اگر بتوانيم بازيکناني را که لازم داريم بگيريم و آن‌ها در اندازه پرسپوليس باشند خيلي خوب مي‌شود.

در ادامه خبرنگاري از ژوزه پرسيد با اين شکست و با زياد شدن فاصله تيمش با صدر جدول آيا اميدي به کسب سهميه ليگ قهرمانان‌آسيا دارد يا خير؟ وي در پاسخ گفت: ما سعي خودمان را مي‌کنيم و اميدوارم نيم فصل دوم بسيار بهتر از نيم فصل اول باشيم.

در حالي که به نظر مي‌رسيد نشست خبري به پايان رسيده است ژوزه يکي از خبرنگاران را نشان داد و گفت: گويا او سوالي دارد.

آن خبرنگار پرسيد چرا وقتي پرسپوليس عقب بود حداقل 5 بازيکن در ميان زمين بازي مي‌کردند؟ آيا خسته بودند که وي در پاسخ گفت: آن‌ها خسته نبودند و فقط شايد از نظر روحي رويشان فشار زيادي بوده است. من چند تغيير در جاي بازيکنان انجام دادم و مثلا جواد کاظميان را از اين طرف به آن طرف زمين بردم تا از فضاي پشت دفاع آن‌ها استفاده کنم. مي‌خواستم از سرعت جواد و رضايي استفاده کنم. مي‌خواستيم که حريف سمت ما بيايد و از ضد حمله ‌ها استفاده کنيم اما امروز نتوانستيم ايين کار را بکنيم. من از بازيکنانم راضي‌ام چون جنگيدند و فقط روي يک اشتباه گل خورديم.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 1
لینک به دیدگاه

نشد ما یه بار بیام اینجا این اقای خاص و زیارت نکنیم :ws3:

خوبه اینجا واسه هوادارانه پرسپولیسه

نکنه توام پرسپولیسی هستی نمیگی تا ریا نشه:w16:

اخه میگن 90% هوادارای استقلال طرفدار پرسپولیسن خودشون خبر ندارن:whistle:

%10 بقیه هم دلشون به حال استقلال میسوزه وگرنه پرسپولیسین قلبا:ws3:

خارج از شوخی....

به هر حال پرسپولیس از اول مردمی بوده و ریشش تو دل مردمه حالا عدای ( کفاشیان و مدیرای نظامی تیما فقط یه سربازن، منظورم همون دستهای پشت پردست)قصد کردن تیشه به ریشه ی فوتبال این مملکت بزنن مثل سینما و اقتصاد و باقی مسائل ولی اینا بازندن چون این سرزمین فرهنگ چند هزارساله پشتشه به این راحتیا نابود نمیشه خیال تخت باشن که پرسپولیس و فوتبالشم زندست چون هنوز با این زخم ها هم میتونه در اوج قرار بگیره .

• Like 3
لینک به دیدگاه
نشد ما یه بار بیام اینجا این اقای خاص و زیارت نکنیم :ws3:

خوبه اینجا واسه هوادارانه پرسپولیسه

نکنه توام پرسپولیسی هستی نمیگی تا ریا نشه:w16:

اخه میگن 90% هوادارای استقلال طرفدار پرسپولیسن خودشون خبر ندارن:whistle:

%10 بقیه هم دلشون به حال استقلال میسوزه وگرنه پرسپولیسین قلبا:ws3:

خارج از شوخی....

به هر حال پرسپولیس از اول مردمی بوده و ریشش تو دل مردمه حالا عدای ( کفاشیان و مدیرای نظامی تیما فقط یه سربازن، منظورم همون دستهای پشت پردست)قصد کردن تیشه به ریشه ی فوتبال این مملکت بزنن مثل سینما و اقتصاد و باقی مسائل ولی اینا بازندن چون این سرزمین فرهنگ چند هزارساله پشتشه به این راحتیا نابود نمیشه خیال تخت باشن که پرسپولیس و فوتبالشم زندست چون هنوز با این زخم ها هم میتونه در اوج قرار بگیره .

پیشته بابا :w02:

من تاجی هستم و ریشه در دل مردم دارم. با این سیستم رویانیان پسند اصلا جور در نمیاد.

حالا خارج از شوخی:

اینقدر دارند برای فوتبال حاشیه درست میکنند که دل همه رو میزنه دیگه.

آدم میشناسم که طرفدار دو آتیشه پرسپولیس بوده و الان میگه حالم از این فوتبال بهم میخوره بخاطر غیرفوتبالیهای دور و بر فوتبال.

نه فقط پرسپولیس هااا.. کلا فوتبال ایران.

منم از این سیاست بازیهای غیرفوتبالی در دل فوتبال اصلا خوشم نمیاد.

نمونه بارزش: برنامه 90 که داره از مسیر اصلیش خارج میشه و به حاشیه میبره. هم خودش رو و هم فوتبال رو.

من تا دیشب خیلی 90 و فردوسی پور رو دوست داشتم با اینکه بعضی مواقع واقعا روی مخم بود حرفاش و کاراش. ولی با همه اینها باز هم دوستش داشتم چون از درد فوتبالمون میگفت.

ولی این اواخر و مخصوصا دیشب خیلی از مسیر اصلیش خارج شده و بدجور برای تیم ها از جمله استقلال حاشیه درست کرده. دیشب با اون بحث "شوالیه" و یا "تعویق بازی" واقعا اعصاب بازیکنان استقلال رو بهم ریخت. و البته طرفداران رو. چون توی فیسبوک خیلی جو بدی درست کرده بود برنامه دیشب.

کلا من با تعویق افتادن بازی دیروز مخالف بودم و مطمئن هستم با زد و بند لغو شد. کاری ندارم. ولی 90 داره منحرف میشه.

درد فوتبال ما خوب بشو نیست که نیست. :icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خداییش آقا مهدی ما کل تاجیا رو می ارزه....:hapydancsmil:

داش علی مونم که گله:icon_gol:... با این که اینقد فرصت داشت واسه حاشیه سازی مثه یه مرد سکوت کرد و چیزی نگفت که جو تیم خراب نشه....مثه فرهاد آبکی ها نیست که نه آبرو واسه خودش گذاشت نه آبرو واسه اس اس

• Like 5
لینک به دیدگاه
خداییش آقا مهدی ما کل تاجیا رو می ارزه....:hapydancsmil:

داش علی مونم که گله:icon_gol:... با این که اینقد فرصت داشت واسه حاشیه سازی مثه یه مرد سکوت کرد و چیزی نگفت که جو تیم خراب نشه....مثه فرهاد آبکی ها نیست که نه آبرو واسه خودش گذاشت نه آبرو واسه اس اس

برو بابا :ws3:

داش علی تون که همیشه حاشیه درست کرده توی پرسپولیس. سابقه داره. همه هم میدونند.

مهدی مهدوی کیا بحثش فرق داره. مثل علی منصوریان استقلال. هیچوقت حاشیه برای تیم درست نکرد چون واقعا یه استقلالی با غیرت بود. مثل مهدی که یه پرسپولیسیه با غیرته.

این بازیکن های پولکی تیم ها هستند که داره همه چی رو خراب میکنه.

بعله. پول پرست. :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

[TABLE=width: 90%, align: center]

[TR]

[TD=bgcolor: #CCFFFF]تيم[/TD]

[TD=bgcolor: #CCFFFF]بازيکنان ورودي به تيم[/TD]

[TD=bgcolor: #CCFFFF]بازيکنان خروجي از تيم[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 90%, align: center]

[TR]

[TD=bgcolor: #C0C0C0]پرسپوليس[/TD]

[TD=bgcolor: #C0C0C0]رضا حقيقي-عادل کلاه کج

[/TD]

[TD=bgcolor: #C0C0C0]سامان آقازماني - ايمون زايد [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

اسامي قرمز : احتمالي

• Like 2
لینک به دیدگاه

پرسپولیسی ها و استقلالی های عزیز 7 بار بگن تراکتور و این استاتوس رو برای 7 تا پرسپولیسی و استقلالیِ دیگه بفرستن تا خوابِ بردن تراکتور رو میبینن.

شک نکن...

چند نفر شک کردن ، خوابِ باختهای این چند سالشون رو دیدن...

خخخخخخ :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

هم اکنون صدای مارا از صدر جدول میشنوید :ws3:

اونایی که 13 هم جدولن (حالا اشاره مستقیم ندارم) صدای ما رو میشنون؟؟؟ :ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بازی استقلال با آلومینیوم چند چند شد؟

پرسپولیس هم واقعا گندش رو در آورده، با وجودیکه مدت هاست طرفدار سایپای البرز شده ام، ولی مساوی دیروزشون اعصابم رو بهم ریخت.

بازیکنانش به معنای واقعی کلمه ایرانی جو زده هستند. :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

حمید جون خوفی

:banel_smiley_4: ولی چقدر سخته تیم محبوب بعضی ها سیزده جدول باشهههههههههههههه :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بازی استقلال با آلومینیوم چند چند شد؟

پرسپولیس هم واقعا گندش رو در آورده، با وجودیکه مدت هاست طرفدار سایپای البرز شده ام، ولی مساوی دیروزشون اعصابم رو بهم ریخت.

بازیکنانش به معنای واقعی کلمه ایرانی جو زده هستند. :banel_smiley_4:

2-0 برد

:ws3:

ایمان موسوی

فرزاد حاتمی

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...