Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ چقد زیاددددددددددددددددددددد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 زیاد نیست؟ دارم کـَف میکنم از بیکاری 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ زیاد نیست؟ دارم کـَف میکنم از بیکاری پس من چی بگم که ده ماه بیکار بودم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ فردا داربی ته جدولی ها به نفع کی خواهد بود؟ الف) لُنگ ب) ذوب آهن پ)گهر 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ فردا داربی ته جدولی ها به نفع کی خواهد بود؟الف) لُنگ ب) ذوب آهن پ)گهر گروهبان قندلی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ گروهبان قندلی راستشگو بگو از کدوم ناحیه سوختی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ لنگي ها مجرم نيستند آنها بیمار هستند. بياييد با بيماران درست برخورد کنیم 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ احوالات دوستان سرخ پوش چطوره؟ ببینیم امروز چه میکنین با ذوب آهن ته جدولی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ یعنی میخواید نبرید این بازی رو؟ 9 نفره هستند بنده خداها 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ و برنده شدید خوبه اومدید 10 جدول خیلی مونده تا جایگاه کل کل رو بدست بیارید 1 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ و برنده شدید خوبه اومدید 10 جدول خیلی مونده تا جایگاه کل کل رو بدست بیارید پرچم پرسپولیس بالاستتتتتتتتتتتتتتتتتتت کیسه کش های محترم سکوت پلیز 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ پرچم پرسپولیس بالاستتتتتتتتتتتتتتتتتتتکیسه کش های محترم سکوت پلیز جااااااان؟ یعنی برد تیم 16 جدول، توی زمین آزادی، اونم 9 نفره اینقدر جو گیرتون کرده؟ ما که اون بالا بالا هستیم لطفا لُنگیا ساکت شما الان اجازه دارید با راه آهن کل بندازید 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ و برنده شدید خوبه اومدید 10 جدول خیلی مونده تا جایگاه کل کل رو بدست بیارید از این ورا راه گم کردی 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ جااااااان؟ یعنی برد تیم 16 جدول، توی زمین آزادی، اونم 9 نفره اینقدر جو گیرتون کرده؟ ما که اون بالا بالا هستیم لطفا لُنگیا ساکت شما الان اجازه دارید با راه آهن کل بندازید لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ از این ورا راه گم کردی می بینم که سر از پا نمیشناسی اُمید ما هم دیروز اینطوری بودیم ولی این کجا و آن کجا این بازی واسه شما هم 6 امتیازی بود همونطوری که بازی دیروی استقلال با سپاهان 6 امتیازی بود فعلا با 15 بازی 10 جدول هستید شب دراز است و قلندر بیدار داریم به آخر پاییز نزدیک میشیم اول فصل تا الان میگید جوجه رو آخر پاییز میشمارن ببینم میتونید به رده 1 جدول صعود کنید تا اون موقع یا نه لُنگی بیچاره آخه شما 12 نفره و اونا 9 نفره میخواستید نبرید؟ 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ بالام جان احیانا خاطرات برات زنده نشد؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ بالام جان احیانا خاطرات برات زنده نشد؟؟ نه عزیزم 2 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ جااااااان؟ یعنی برد تیم 16 جدول، توی زمین آزادی، اونم 9 نفره اینقدر جو گیرتون کرده؟ ما که اون بالا بالا هستیم لطفا لُنگیا ساکت شما الان اجازه دارید با راه آهن کل بندازید نگران نباش جیگر از اون بالا بالا ها با کله میفتین پایین 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ کلا کیسه کش جماعت................ روتونو برم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده