ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ فوتبال ایران میبینید؟ دیدن داره آخه ؟ حیف نون واقعا!:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ شهرداری تبریز 2 پس پس آسیایی 0 مبارکتون باشه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سوراخ شهر تهران یکی زد !!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ خوش ب حال شما ک تابلو نیست بلد نستیما نیز به مبارزه میطلبیم....... لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ شهرداری تبریز 2 پس پس آسیایی 0 مبارکتون باشه سر دره تاپیک زده طرفدارای ارتش سرخ آسیا ! هوادار پرسپولیس نیستی ب سلامت ، تایپیک اس اسم هست لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ یدونه زدین دیگه بستونه حالا برین حاج مایلی کهن ارشادتون کنه لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اعصاب نمیزارن ک آروم باشه آدم با احساسات اینهمه هودار بازی میکنن ک چی بشه ؟ ما ک تو خونه نشستیم لم دادیم داریم میبینیم این 60 هزار تایی ک رفتن تا 2-3 شبم اونجان چی ؟ انگار دست ب دست هم دادن تیمو بفرستن آخر جدول وقتی اولش اینه خدا آخرشو ب خیر بگذرونه نه مهاجم داره تیم نه مدافع ! من نمیدونم کاظمیانو خریده ک باهاش چیکار کنه ! موافقم باهات ولی وقتی تمام تفکر مدیریت صرف کل انداختن با علی دایی بشه و تصمیمات شخصیشون رو تو اداره تیم دخیل کنن یا اون کمیته ی پیشکسوتان بدون دلیل تشکیل بشه یا مایلی کهن بعنوان تهدید بالا سر استیلی باشه نمیشه توقع معجزه داشت بهترین راه اینه که این تیم سریع تر خصوصی بشه وبیفته دست کسانی که اهل فوتبالن وعلاوه بر اینکه میتونن پول تزریق کنن تو باشگاه و اونو مدیریت کنن( از سیاسیتم دور باشه) سایپای البرز، سرور پرسپولیسه حالا گفتم چه تیمی رو میخواد بگه برو اونور حاجی بذار باد بیاد 1 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سر دره تاپیک زده طرفدارای ارتش سرخ آسیا ! هوادار پرسپولیس نیستی ب سلامت ، تایپیک اس اسم هست تیم فقط ارتش سرخ آذربایجان ....تراختور سروره پس پسه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ پرسپولیس بیچاره 2 بر 1 باخت !!!!!!! آخه کسی به استیلی سالی 350 میلیون تومان پول میده !!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ به مبارزه میطلبیم....... ما نیز 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ ما نیز مسابقه گل کوچک تک به تک.... توپ و تیر دروازه هم از من. داور مهندس خوش فکر. 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ تیم فقط ارتش سرخ آذربایجان ....تراختور سروره پس پسه پس برو تایپیک تراختور لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ شهرداری تبریز 2 پس پس آسیایی 0 مبارکتون باشه همشهری شوما اینجا چه میکنی پرسپولیس ببازه ببره بازم تو دل ما جاشه:dancegirl2: سوراخ شهر تهران یکی زد !!!!!!!!! تا کور شود هر انکه نتواند دید یدونه زدین دیگه بستونه حالا برین حاج مایلی کهن ارشادتون کنه اندکی صبر سحر نزدیکست:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ مسابقه گل کوچک تک به تک.... توپ و تیر دروازه هم از من. داور مهندس خوش فکر. اوکی از الان بگم ک سولاخی بعدا ک باختی نگی چرا نگفتی لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اوکی از الان بگم ک سولاخی بعدا ک باختی نگی چرا نگفتی ریز میبینمت.... کافیه یک شوت قدرتی بزنم با توپ بری تو دروازه. میخواهی کارتون فوتبالیست ها روت اجرا بشه؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ مسابقه گل کوچک تک به تک.... توپ و تیر دروازه هم از من. داور مهندس خوش فکر. پس من هم تماشاگر 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ ریز میبینمت.... کافیه یک شوت قدرتی بزنم با توپ بری تو دروازه. میخواهی کارتون فوتبالیست ها روت اجرا بشه؟ الان فک کردی سوباسایی منم کاکرو با توپ سرکش پریدی رو هوا منتظره حماسه آفرینی هستی دیری دیری دیرینگم واست گذاشتن 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ الان فک کردی سوباسایی منم کاکرو با توپ سرکش پریدی رو هوا منتظره حماسه آفرینی هستی دیری دیری دیرینگم واست گذاشتن نه خیر..... من کاکرو هستم و شما ایشی زاکی. لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ نه خیر..... من کاکرو هستم و شما ایشی زاکی. دیری دیری دیر دیرگ دیری دیری دیرینن لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ دیری دیری دیر دیرگ دیری دیری دیرینن من جدی گفتما..... مسابقه فوتبال قطعیه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده