Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ سلام برا رای دادن به نظرسنجی فیفا : محبوب ترین بازیکن سال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ عجب بدبختیی گیر کردیم این صدا و سیما کی میخوان آدم بشن وسط بازی مستقیم فوتسال ایران و اسپانیا که خیلی حساس دنبال میشد اخبار ورزشی پخش کردن سایت ورزش 3 تو نتیجه زنده نزاشته وای که خسته شدم از این حماقت هااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ سلام برا رای دادن به نظرسنجی فیفا : محبوب ترین بازیکن سال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اراااااااااا رو نمیشه دید؟؟ که هر کی چند درصددددددد رای اورده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ اراااااااااا رو نمیشه دید؟؟ که هر کی چند درصددددددد رای اورده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره منم گشتم پیدا نکردم فعلا مهدوی کیا رو داشته باشید - اونم مشخص میشه لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ عجب بدبختیی گیر کردیم این صدا و سیما کی میخوان آدم بشن وسط بازی مستقیم فوتسال ایران و اسپانیا که خیلی حساس دنبال میشد اخبار ورزشی پخش کردن سایت ورزش 3 تو نتیجه زنده نزاشته وای که خسته شدم از این حماقت هااااااااااااااااا اتفاقا همه ما نشسته بودیم با خانواده داشتیم بازی رو میدیدیم و خیلی هم حساسیت بالا باود یهو اخبار رفت رو آنتن . خیلی بد و بیراه بهش گفتم اصلا چه معنی میداد؟ نتیجه رو از اخبار باید میشنیدیم؟ بخدا اینا خُل هستند :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ سلام برا رای دادن به نظرسنجی فیفا : محبوب ترین بازیکن سال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من هم یه دونه رأی داشتم که انداختم توی صندوق. 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ عكس لو رفته از مراسم پيوند اس تق لال و پيكان ، دو گل تازه شكفته شيش تايي ! 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ ای خدا که ظرفیت یه برد هم ندارید این چندین هفته که اصلا خبری ازتون نبود حالا باز دور برداشتید راستی رده یازدهمتون هم بد جور متزلزله 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ پرچم رسمی پرسپولیس رو تا حالا دیده بودید؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ پرچم رسمی پرسپولیس رو تا حالا دیده بودید؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اُمید از این عکسای خیالی هست... ولی اینجا جاش نبود ساختارشکنانه داری پیش میری توی فیسبوک باشه یه چیزی اینجا (انجمن) حرمت داره وگر نه تا دلت بخواد از این عکسا هست خودتم میدونی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اُمید از این عکسای خیالی هست...ولی اینجا جاش نبود ساختارشکنانه داری پیش میری توی فیسبوک باشه یه چیزی اینجا (انجمن) حرمت داره وگر نه تا دلت بخواد از این عکسا هست خودتم میدونی عوضش کردم 1 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ پرچم رسمی پرسپولیس رو تا حالا دیده بودید؟ میگما چه پرچم خوش رنگی داشته قرمز هاااااااااا کاشی زودتر دیده بودیم زیباستتتتتتتتتتتتت 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ میبینم که دیشب دلغکتون بد جور آبروی لُنگی ها رو در سراسر جهان برد اون از طرز صحبت کردنش اون از اون شورت که باهاش اومد مهمونی شیطان رجیم واقعا شیطان رجیم بود خدا وکیلی آبروتون رو برد توی جهان.... راستی بین 4 نفر 4م شد کلا این 4 ولکن شما نیست هادی و مهران هم که آبی بودند و واقعا با مرام طغرل رو یادم رفت اول برید فینال آسیا رو ببینید بعد بیاید کل کل 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ میگما چه پرچم خوش رنگی داشته قرمز هاااااااااا کاشی زودتر دیده بودیم زیباستتتتتتتتتتتتت آره واقعا 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ میبینم که دیشب دلغکتون بد جور آبروی لُنگی ها رو در سراسر جهان برد اون از طرز صحبت کردنش اون از اون شورت که باهاش اومد مهمونی شیطان رجیم واقعا شیطان رجیم بود خدا وکیلی آبروتون رو برد توی جهان.... راستی بین 4 نفر 4م شد کلا این 4 ولکن شما نیست هادی و مهران هم که آبی بودند و واقعا با مرام طغرل رو یادم رفت اول برید فینال آسیا رو ببینید بعد بیاید کل کل 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ بفرمایید شام رو عرض میکنم از شبکه من و تو1 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده