Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ یعنی باید پیروزی جشن بگیره بعد 10 هفته ما که رفتیم صدر جدول مثل همیشه:mornincoffee: - - - Updated - - - یعنی باید پیروزی جشن بگیره بعد 10 هفته ما که رفتیم صدر جدول مثل همیشه:mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ یعنی باید پیروزی جشن بگیره بعد 10 هفتهما که رفتیم صدر جدول مثل همیشه:mornincoffee: - - - Updated - - - یعنی باید پیروزی جشن بگیره بعد 10 هفته ما که رفتیم صدر جدول مثل همیشه:mornincoffee: کی این اف سی کیسه ها رو راه میده اینجا نمیدونم من!! 1 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ کی این اف سی کیسه ها رو راه میده اینجا نمیدونم من!! حمید جان دلبندم من سپاهانیم :hapydancsmil: استقلال کی تا حالا صدر بودکه بار دومش باشه:mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ حمید جان دلبندم من سپاهانیم :hapydancsmil: استقلال کی تا حالا صدر بودکه بار دومش باشه:mornincoffee: آهان از اون لحاظ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ جدا شماها هنوز فوتبال ایرانو میبینین؟! حالا باز پرسپولیس یه چیزی، سپاهان که دیگه...... 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ جدا شماها هنوز فوتبال ایرانو میبینین؟!حالا باز پرسپولیس یه چیزی، سپاهان که دیگه...... کاملا از جمله اخرت معلومه فوتبال ایرانا پیگیری نمیکنی 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ کاملا از جمله اخرت معلومه فوتبال ایرانا پیگیری نمیکنی 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ 4 5 ساله خوشی ندیدیم ما با این تیم ... از نوجوانان استفاده می کردن این فصل الان 8ام بودیم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ 4 5 ساله خوشی ندیدیم ما با این تیم ... از نوجوانان استفاده می کردن این فصل الان 8ام بودیم:icon_razz: اشکال نداره ایشالا فصل بعد:mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ اشکال نداره ایشالا فصل بعد:mornincoffee: امین پاشو برو خونتون، اینجا چیکار میکنی؟ دههه 1 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ امین پاشو برو خونتون، اینجا چیکار میکنی؟ دههه اومدم به پرسپولیسا ها روحیه بدم اصلا میرم:cry2: 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ اومدم به پرسپولیسا ها روحیه بدماصلا میرم:cry2: 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ اشکال نداره ایشالا فصل بعد:mornincoffee: باز خوبه ما پرسپولیسیم لاقل استقلال نیستیم 1 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ باز خوبه ما پرسپولیسیم لاقل استقلال نیستیم زیاد حرص نخور من سپاهانیم داداش:mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ زیاد حرص نخور من سپاهانیم داداش:mornincoffee: سپاهان نگو بگو ضد فوتبال.... آخه به چه قیمتی ؟امتیاز انقدر ارزش داره که بازیکنارو مسموم کنید ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ سپاهان نگو بگو ضد فوتبال.... آخه به چه قیمتی ؟امتیاز انقدر ارزش داره که بازیکنارو مسموم کنید ؟ همه آب ها رو که خودتون آرده بودین مسئولیتش هم با خودتونه داداش فقط دوستدارم ثابت نشه خاک باشگاه پرسپولیسا به توپ میگیرم 1 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ [h=1] توقف پرسپولیس مقابل سایپای شمال/ شعار علیه ژوزه و تشویق کریمی [/h] » سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال ۱۸:۱۴ تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری دوستانه مقابل سایپای شمال متوقف شد. به گزارش ایسنا، تیم فوتبال پرسپولیس عصر امروز (یکشنبه) در دیداری دوستانه در ورزشگاه تختی به مصاف تیم سایپای شمال رفت و در پایان با تساوی 2 بر 2 مقابل این تیم متوقف شد. در این بازی که با حضور نزدیک به 800 تماشاگر برگزار میشد مهدوی مهدوی کیا و جواد کاظمیان (پنالتی) برای پرسپولیس گلزنی کردند. گلهای تیم سایپا را نیز جعفراوغلی و ریاحی به ثمر رساندند. پیش از آغاز بازی نادر دست نشان و مانوئل ژوزه سرمربیهای دو تیم با هم خوش و بش کردند. همچنین هواداران پرسپولیس دست نشان را تشویق کردند. مهدوی کیا پس از گلی که از روی ضربه آزاد به ثمر رساند مورد تشویق هواداران قرار گرفت. پس از پایان بازی هواداران حاضر در ورزشگاه که از نتیجه به دست آمده راضی نبودند اقدام به تشویق علی کریمی کردند و علیه مانوئل ژوزه نیز شعارهایی سر دادند. 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 6 تا گل تقدیم به پرسپولیسی های عزیز آبیا با دیدن بازی پرسپولیس با پیکان خاطرات تلخ گذشتشون زنده شد 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده