رفتن به مطلب

╬♥╬ کلوپ هواداران پرسپولیس (شیاطین سرخ آسیا) ╬♥╬

ارسال های توصیه شده

تو هم یه چیزی یاد گرفتی هی میگی

آخه یه بار خندیدیم بهت :ws3:

خیلی بی ربط بود

:ws28:

بی ربط که نبود ولی فکر کن دووووووووووس داشتم یه بار منم مث یو بی ربط بگم:w589:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بی ربط که نبود ولی فکر کن دووووووووووس داشتم یه بار منم مث یو بی ربط بگم:w589:

کجا رو بی ربط گفتم؟

بیا پُستی که بی ربط رو نشونم بده اگه راست میگی

اگه نشونم ندادی معلومه دروغ گفتی :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws28:

شادمهر انتظار بیشتری ازت داشتم

بچه ها خیلی روت حساب باز کرده بودند هاااااا

سوراخ داغون

آخه گفتم به این لُنگی ها که اینقدر تعریف ندید جو گیر میشه میزنه به خاکی :ws28:

فرهاد راپید وین بازی نکرد؟

پاشازاده لورکوزن بازی نکرد؟

.......

اینا رو گفتم تا کنفت کنم.

ضمناَ اون لُنگی هاست که میرن در ورزشگاه اولترافورد پارچه سبز میبندند نه ما که حجازی رو فرستادیم اونجا :w02:

میگم میزنی به خاکی نگو نه

علی کریمی هم فقط توی باشگاههای اماراتی موفق عمل کرد

البته واسه عربها نه واسه ما

تا میومد تیم ملی انگار نمیتونست بازی کنه :ws3:

کلا هندونه ها کار خودش رو کرده و باز زدی به خاکی :ws3:

فعلا کار تعطیله جیگر.

تا کار نباشه اینترنت هستم.... :w02:

من کلا اخبار رو دنبال میکنم مثل شما لُنگیها نیستم که هنوز خبر بعد از سال 52 رو نخونده :ws3:

نمیدونید که لُنگ داره قیمتش سقوط میکنه. بازار جهانیش ریخته به هم.

رفتید متخخص داربی آوردید:ws3:

رفتید میلیاردها دادید به اون پت و مت (سید جلال و بنگر) و کریم بیبر :ws3:

هیچی به هیچی

4 رو از یادت نبر عزیزم

این 4 در دهه 80 اتفاق افتاد و 50 :ws3:

این 4 ولکن شما نیست

شما طلسم شدید :ws28:

عزیزم من تورو گذاشتم اینجا که سر بچه ها گرم بشه دیگه خدارو شکر تا الانم کارتو خوب انجام دادی همه از خنده دل درد گرفتن اصن کسی سراغ شادمهربازو نمیگیره تا وقتی مستر کیسه کش اینجا هست سوژه خنده رو بچسب فقط :ws3:

وای وای شکلک کنف شدن! فرناز تو راپید وین بازی کرده اوه مای گاد !!!! :ws3:آخه کیسه کش 6 تایی لیگ امارات باز شرف داره به لیگ اتریش!! مهرداد میناوند دو برابر فرناز تو لیگ اتریش بازی کرده ولی جز 100 تا بازیکن برتر تاریخ پرسپولیسم بحساب نمیاد ! :w02:

خودتو بیشتر از این خسته نکن اینم مقایسه ی جادوگر و فرناز ... البته من واسه کریمی کسر شأن میدونستم اینو بذارم اینجا ولی دیگه چون خودت سند خیلی دوست داری میذارم که خوب نیگاش کنی بعدم قاب کنی به دیوارت بعنوان افتخاری برای فرناز که با کریمی مقایسه شده کلی واس خودت حال کنی کیسه کش بی افتخار !! :w02:

sugrxr3wpg8kqctnjte.jpg02yjjxqypjg9im2f2ql.jpg

خوب نیس آدم پشت مُرده چیزی بگه...ولی یه عکس از حجازی با لباس منچستر بذار یا یه منبع انگلیسی که اسم حجازی رو جز 11 نفر که هیچی جز لیست 22 نفر تیم اصلی منچستر توی یه بازی رسمی آورده باشه اون وخ ما میگیم اشمایکل ذخیره ی حجازی بوده اصلا ! :w02:

پول میلباردی داشتیم دادیییم تا چشم کیسه کشا در آد ، سالای قبلش که فَتَل چک میکشید چرا نمیسوختی ؟ :w02:

خاکی ؟! :ws3:

شما قضات کنید....مباحثی که مستر کیسه کش با آنها مواجه شد و سخنی بزبان نیاورد:ws28: :

دیپورت فریدون زی زی گولو از آلمان به ایران

فرناز با چفیه

فرناز در کنار ا*ن

نداشتن لژیونری در حد مهدوی کیا ، دایی ، کریمی

شکست در 5 دربی پشت هم

سقوط به دسته 3

و...

فک کردی چون به روت نمیارم پس حواسم نیس کیسه کش 6 تایی سوراااااااااخ ؟:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
ruy3iap8yveml0975n.jpg

لایی رو داشته باشید

فتوشاپ هم نیست مثل مال شماها

:w02:

:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

بابا حیف نیست آقا فرهادو با این لنگیا قیاس میکنی؟!!!

لایی رو ببین.........:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سوسا پس از فسخ قرارداد راهی برزیل شد

سایت گل- روبرتو سوسا هافبک برزیلی پرسپولیس پس از فسخ قرارداد صبح امروز برای همیشه ایران را ترک کرد. وی که از ناحیه رباط صلیبی دچار آسیب دیدگی شده، تا 8 ماه دیگر قادر به همراهی سرخپوشان نبود. او روز سه شنبه پس از جلسه یا سعید شیرینی برای فسخ قرارداد با پرسپولیس به توافق نهایی رسید و با حضور درباشگاه پرسپولیس با محمد رویانیان نیز خداحافظی و از زحمات ایشان تشکر کرد.

سوسا به رویانیان، گفت: حضور در پرسپولیس اتفاق مهمی بود و من در طی این مدت متوجه شدم در چه باشگاه بزرگ و پرطرفداری حضور دارم. در اینجا سعی کردم انتظاران هواداران را برآورده کنم اما متاسفانه مصدومیت این مجال را نداد و منجر به جدایی ام شد.

به گفته سعید شیرینی بر اساس توافقات به عمل آمده، سوسا مبلغ قابل توجهی از قرادادش را دریافت نخواهد کرد و مطالبات وی به منظور تسویه حساب نهایی ظرف روزهای آینده پرداخت می شود.

- - - Updated - - -

پرسپولیسی‌ها با پیراهن «یا محمد رسول الله» مقابل نفت به میدان می‌روند

خبرگزاری فارس: بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس امروز مقابل نفت با نام «محمد رسول الله» بر روی پیراهن‌شان به میدان می‌روند.

13910611000595_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم‌های فوتبال پرسپولیس و نفت تهران در چارچوب هفته هفتم لیگ برتر از ساعت 19:45 امروز در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

پرسپولیسی‌ها در بازی امروز در اقدامی فرهنگی با نام «نام محمد رسول الله» روی پیراهن‌شان وارد مستطیل سبز خواهند شد.

علاوه بر این قرمزپوشان با انتشار بیانیه‌ای اهانت به ساحت مقدس پیامبر اسلام در فیلم موهون آمریکایی- صهیونیستی را محکوم کردند.

خارجی‌های پرسپولیسی هم از جمله ژوزه و ایمون زاید نیز این بیانیه را امضا کردند.

دیدار تیم‌های پرسپولیس و نفت تهران از ساعت 19:45 امروز در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

بابا حیف نیست آقا فرهادو با این لنگیا قیاس میکنی؟!!!

لایی رو ببین.........:ws28:

کو آقا فرهادتون؟ :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

6rar3uzm9ws7nkhrk4o.jpg

"موقعی که اپل آیفون5 رو معرفی کرد من متوجه شدم که پرسپولیسیها خیلی خوشحال شدن و از این خبر خیلی استقبال کردن؛اون موقع علتش رو نفمیدم اما الان فهمیدم علتش چی بوده!:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
6rar3uzm9ws7nkhrk4o.jpg

"موقعی که اپل آیفون5 رو معرفی کرد من متوجه شدم که پرسپولیسیها خیلی خوشحال شدن و از این خبر خیلی استقبال کردن؛اون موقع علتش رو نفمیدم اما الان فهمیدم علتش چی بوده!:ws3:

ای دهانت سرویس باد سعید که از من در گذاشتن این تصویر مفهومی گوی سبقت را دزدیدی:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

این استقلالیا چی دارن از خودشون؟

فقط کارشون شده تقلید کردن :ws28: مثلاً میخوان 6تا رو کم جلوه بدن 4تا راه میندازن. (هرچند بچه های سه ساله هم الان اختلاف 4 و 6 رو میدونن :ws28: )

حالا اینا هیچی. بابا رو پیراهنتونم از آرم پرسپولیس استفاده می کنید :ws28:

i462030_533790-364103550336980-12919-n.jpg

NewFun.ir_persepolis_250.png

مگه اون آرم خودتون که سه تا سوراخه چه اشکالی داره؟ :ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...