Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ مهندس جرأت داری پاتو بذار توی تالار قبول نمیکنم چون نیست 3-4 تا دور و ور خوردتو دیدی فکر کردی خبریه؟ ما که فعلا اونور کاری نداریم ... مهندس صفرهاشو یادت رفت بزاری 30 - 40 میلیون 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ ما که فعلا اونور کاری نداریم ... مهندس صفرهاشو یادت رفت بزاری 30 - 40 میلیون شعبه دوم تالار مکانیک اینجاست وای که چقدر من از فوتبال بدم میادحیف سرمایه مملکت 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ ما که فعلا اونور کاری نداریم ... مهندس صفرهاشو یادت رفت بزاری 30 - 40 میلیون حالا میای اونور :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ شعبه دوم تالار مکانیک اینجاست وای که چقدر من از فوتبال بدم میاد تقصیر من نیست تقصیر مهندس اسماعیل هی منو اغفال میکنه میگه بریم به جمع میلیونی پرسپولیس بپیوندیم شکسته نفسی نفرمایید مهندس حتی اونایی که از فوتبال بدشون میاد هم پرسپولیسی ان 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ تقصیر من نیست تقصیر مهندس اسماعیل هی منو اغفال میکنه میگه بریم به جمع میلیونی پرسپولیس بپیوندیم شکسته نفسی نفرمایید مهندس حتی اونایی که از فوتبال بدشون میاد هم پرسپولیسی ان واسه همینه که تعداد زیادی پرسپولیسی هستند همه غیرفوتبالی هستند ما استقلالیها خاص هستیم 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ حالا میای اونور :gnugghender: ای با مرام ... - ای تالار... - ای مکانیک... - ای مکانیزم ... - ای که ناظر بودنت زبان زد خاص و عامه ... چقدر مهربون شدی امشب ... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ تقصیر من نیست تقصیر مهندس اسماعیل هی منو اغفال میکنه میگه بریم به جمع میلیونی پرسپولیس بپیوندیم شکسته نفسی نفرمایید مهندس حتی اونایی که از فوتبال بدشون میاد هم پرسپولیسی ان شنونده باید عاقل باشه تیم فقط فولاد هرمزگان یا شهرداری بندرعباس 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ ای با مرام ... - ای تالار... - ای مکانیک... - ای مکانیزم ... - ای که ناظر بودنت زبان زد خاص و عامه ... چقدر مهربون شدی امشب ... زیادی بزرگ نیست هندونه ها؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ شرمنده دوستان که دیر این نتایج را میگذارم.آقای استقلالیی که هی 4 میگی.اینم سند:::: - پرسپولیس 4 استقلال 1، 15 بهمن 1350 گل تیم استقلال : علی جباری،دقیقه 75 گل های تیم پرسپولیس : حسین کلانی،دقایق 43 و 90 ، صفر ایرانپاک،دقیقه 56 ، محمود خوردبین،دقیقه 75 - پرسپولیس 6 استقلال صفر، 16 شهریور 1352 گل های تیم پرسپولیس : همایون بهزادی،دقایق 90،86،50، ایرج سلیمانی،دقایق 45 و 56، حسین کلانی،دقیقه 32 پرسپولیس 4 استقلال 2 (وقت معمولی صفربرصفر) ، 19 اسفند 1367 گل های تیم استقلال ( پنالتی ): جعفرمختاری فر ، رضاحسن زاده گل های تیم پرسپولیس ( پنالتی ) : مجتبی محرمی ، رحیم یوسفی ، محسن آشوری ، مرتضی کرمانی مقدم این دیدار از سری مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور برگزار شد. 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ زیادی بزرگ نیست هندونه ها؟ فصل تابستان است و هندوانه بسی دلچسب ... 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ شنونده باید عاقل باشه تیم فقط فولاد هرمزگان یا شهرداری بندرعباس خیلی عالیه - اتفاقا خیلی خوبه طرفدارای پرسپولیس نسبت به تیم های شهرشون هم تعصب داشته باشن 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ شرمنده دوستان که دیر این نتایج را میگذارم.آقای استقلالیی که هی 4 میگی.اینم سند:::: - پرسپولیس 4 استقلال 1، 15 بهمن 1350 گل تیم استقلال : علی جباری،دقیقه 75 گل های تیم پرسپولیس : حسین کلانی،دقایق 43 و 90 ، صفر ایرانپاک،دقیقه 56 ، محمود خوردبین،دقیقه 75 - پرسپولیس 6 استقلال صفر، 16 شهریور 1352 گل های تیم پرسپولیس : همایون بهزادی،دقایق 90،86،50، ایرج سلیمانی،دقایق 45 و 56، حسین کلانی،دقیقه 32 پرسپولیس 4 استقلال 2 (وقت معمولی صفربرصفر) ، 19 اسفند 1367 گل های تیم استقلال ( پنالتی ): جعفرمختاری فر ، رضاحسن زاده گل های تیم پرسپولیس ( پنالتی ) : مجتبی محرمی ، رحیم یوسفی ، محسن آشوری ، مرتضی کرمانی مقدم این دیدار از سری مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور برگزار شد. پنالتی رو هم حساب میکنی؟ :vahidrk: حالا کدوم یکی از این بازیها رو یادته؟ راستی: 4 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ پنالتی رو هم حساب میکنی؟ :vahidrk:حالا کدوم یکی از این بازیها رو یادته؟ راستی: 4 خدایی این استدلال ه که کدوم یکی از بازی ها را یادته؟؟ این درسته من بگم من از هفته ی دیگه لیگ را میبینم پس هفته ی دیگه لیگ شروع شده!!! خجالت بکش که میگی کدوما یادته:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ خدایی این استدلال ه که کدوم یکی از بازی ها را یادته؟؟این درسته من بگم من از هفته ی دیگه لیگ را میبینم پس هفته ی دیگه لیگ شروع شده!!! خجالت بکش که میگی کدوما یادته:icon_pf (34): ظرفیت کل کل نداری همون بهتر که جوابت رو اصلا ندم لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ ظرفیت کل کل نداریهمون بهتر که جوابت رو اصلا ندم دیدیم کی ظرفیت نداره. کم اووردی. خوشحالم که توی کل کم اووردی. لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ دیدیم کی ظرفیت نداره.کم اووردی. خوشحالم که توی کل کم اووردی. 116 صفحه پیش رفته هیچ بی احترامی نشده تا حالا تا قبل از این حرف شما لطفاً قوانین رو مطالعه نمایید لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ آواتارت گویای ماجرا هستموفق باشی جز کلتون ه اسمال آقا ؟ لینک به دیدگاه
rahass 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ آی بدوووآی بدووووووووووووو :ws28::ws28: خداییش که یه فرهاد بستتونه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده