Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ وقعا گفتم.عصری نتایج و سالش را میذارم تو همین صفحه. مستند مستند منتظرم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ هادی خیلی باحال بود بخند تا دنیا هم بهت بخنده 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ پرسپولیس فشفشه شونزدهمی حقشه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ آی بدووو آی بدووووووووووووو 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ آی بدوووآی بدووووووووووووو دیدی که اخر و عاقبت کسی که میخواد داور گول بزنه چیه داور شوتید زیرش گفت بدو برو بیرون حالت نداریم امسال هم که سر گروهبان افتابه گرفت سرو کله اش گفت برو جوجه برو دنبال پولت تو امارت از مهدوی کیا و کریمی یاد بگیر غیرت رو 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ دیدی که اخر و عاقبت کسی که میخواد داور گول بزنه چیه داور شوتید زیرش گفت بدو برو بیرون حالت نداریم امسال هم که سر گروهبان افتابه گرفت سرو کله اش گفت برو جوجه برو دنبال پولت تو امارت از مهدوی کیا و کریمی یاد بگیر غیرت رو چه ربطی داره؟ همین علی کریمی شما مگه نبود که به تماشاگراتون فحش داد. اون موقع که استیل آذین بود تاریخ رو برگ بزن مهدوی کیا هم دیگه کراش توی فوتبال تمومه. اومده توی پرپسولیس روی نیمکت میشینه پولش رو میگیره. ولی احترام این دو به کنار 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ البته شرمنده توی عکس آخری پرسپولیس 1 پله صعود کرده که من تکذیب میکنم. 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی براتون گرون تموم شده که ما بهترینیم؟!! چه صدر جدول چه ته جدول پرسپولیس همیشه بهترین ها رو داشته و داره شما به فکر تیم خودتون باشید 6تاییهااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی براتون گرون تموم شده که ما بهترینیم؟!! چه صدر جدول چه ته جدول پرسپولیس همیشه بهترین ها رو داشته و داره شما به فکر تیم خودتون باشید 6تاییهااااااااااااا بهترین؟ میشه دقیقاً این بهترین رو برام توضیح بدی؟ 4 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ بهترین؟ میشه دقیقاً این بهترین رو برام توضیح بدی؟ 4 بله بهترین کل باشگاه استقلال با تمام رشته های ورزشیش و بودجه و مدیر عامل و..... اندازه استوک های علی کریمی همونایی که تو دوران مدرسه میپوشید ارزش نداره ما بهترینیم 6 تایی هاااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ بله بهترین کل باشگاه استقلال با تمام رشته های ورزشیش و بودجه و مدیر عامل و..... اندازه استوک های علی کریمی همونایی که تو دوران مدرسه میپوشید ارزش نداره ما بهترینیم 6 تایی هاااااااااااااا توضیحت واقعا در حد گروه سنی هـ بود میدونستم چیزی نمیدونی خواستم به چالش بکشونمت لُنگی بگو بزرگترت بیاد 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ توضیحت واقعا در حد گروه سنی هـ بود میدونستم چیزی نمیدونی خواستم به چالش بکشونمت لُنگی بگو بزرگترت بیاد از سن من داری سوء استفاده میکنیااااااااا:vahidrk: مگه دروغ میگم؟ همین علی کریمی طرفداراش از کل طرفدارای تیمتون بیشتره داداش مال این صُبتا نیستی منو به چالش بکشونی بزرگتر از من تو این انجمن پیدا نمیکنی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ از سن من داری سوء استفاده میکنیااااااااا:vahidrk: مگه دروغ میگم؟ همین علی کریمی طرفداراش از کل طرفدارای تیمتون بیشتره داداش مال این صُبتا نیستی منو به چالش بکشونی بزرگتر از من تو این انجمن پیدا نمیکنی آخه کَل کَلهات الکیه اصلا حس و حال کَل نداری فقط جوسازی میکنی کل کل رو از شادمهرباز یاد بگیر برو بچه دم در خونتون خاک بازی کن 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ آخه کَل کَلهات الکیه اصلا حس و حال کَل نداری فقط جوسازی میکنی کل کل رو از شادمهرباز یاد بگیر برو بچه دم در خونتون خاک بازی کن مهندس تلاش مستمری داریااااا طرفدارای پرسپولیس گوشت و خون و سلول و ملکولشون هم طرفدار پرسپولیسه ولی اینو قبول کن طرفدارای علی کریمی از کل طرفدارای تیمتون بیشتره 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ آخه کَل کَلهات الکیه اصلا حس و حال کَل نداری فقط جوسازی میکنی کل کل رو از شادمهرباز یاد بگیر برو بچه دم در خونتون خاک بازی کن 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ مهندس تلاش مستمری داریااااا طرفدارای پرسپولیس گوشت و خون و سلول و ملکولشون هم طرفدار پرسپولیسه ولی اینو قبول کن طرفدارای علی کریمی از کل طرفدارای تیمتون بیشتره مهندس جرأت داری پاتو بذار توی تالار قبول نمیکنم چون نیست 3-4 تا دور و ور خوردتو دیدی فکر کردی خبریه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده