pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ 2-0 استقلال اصافت ت ت ت تت ت ت به روش ترول بخون ن 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ :icon_razz: اعتماد به نفس این اس اسیاااااا منو کشته...... 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ اسمال بنظرت امشب استقلال چندتا میزنه منفی سه تا 2-0 استقلال همگی یالللا جوجه رو آخر فصل میشمرن _6 برادر 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ همگی یالللاجوجه رو آخر فصل میشمرن _6 برادر نمیزاریم به آخر فصل بکشه... دو هفته دیگه حالیشون میکنیم... 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ اینارو ولش طلا مبارک:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ اینارو ولش طلا مبارک:hapydancsmil: دمشون گرم... تبریک میگمممممممممممممممم...:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ طلا رو بچسب:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ خوشم میاد استقلال رو به ................................ هم حساب نکردن و مسابقه اش رو نشون نمیدن :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ خوشم میاد استقلال رو به ................................ هم حساب نکردن و مسابقه اش رو نشون نمیدن :hapydancsmil: اینم که بعضی وقتا نشون میدن برنامه ندارن آنتن خالی نمونه!! بهتر از آ خ و ن د نشون دادنه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ تا برنامه های طنزی مثل بازی های پرسپولیس هست کسی برنامه های جدی نشون نمیده که مردم ایران کلا دچار افسردگی شدند از بس برنامه های جدی دیدند حالا 2 سال هم طنز ببینند 3 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ مرکز ژیو فیزیک دانشگاه تهران هشدار داد روز 3 شهريور1391 زلزله ای به قدرت 11 ریشتر کل ایران را می لرزاند. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . همچنین این مرکز اعلام کرد که مرکز این زلزله ورزشگاه آزادی می باشد. . . . . . . . . . . . . .. . . .. . . . . . این مرکز از هواداران استقلال خواست که به ورزشگاه نروند. . . . . . . . . . . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چون پرسپولیس زلزله محبوب هر چی دله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Click here to view the original image of 720x540px. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این تصاویر بیانگر قدرت زلزله در سالهای قبل بودن و میزان خسارات احتمالی به استقلالی های عزیز رو نشان می دهد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ مرکز ژیو فیزیک دانشگاه تهران هشدار داد روز 3 شهريور1391 زلزله ای به قدرت 11 ریشتر کل ایران را می لرزاند. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . همچنین این مرکز اعلام کرد که مرکز این زلزله ورزشگاه آزادی می باشد. . . . . . . . . . . . . .. . . .. . . . . . این مرکز از هواداران استقلال خواست که به ورزشگاه نروند. . . . . . . . . . . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چون پرسپولیس زلزله محبوب هر چی دله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Click here to view the original image of 720x540px. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این تصاویر بیانگر قدرت زلزله در سالهای قبل بودن و میزان خسارات احتمالی به استقلالی های عزیز رو نشان می دهد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کپی برداری بدون ذکر منبع اولا 44 ریشتره. دوما باز هم زلزله رو یادآوری کردی لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ با دو هافبک ایرانی و خارجی قرارداد می بندیم/ رویانیان: انتظارات هواداران را به بازیکنان متذکر شدم مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: طی روزهای آتی با دو هافبک خارجی و ایرانی قرارداد می بندیم. محمد رویانیان افزود: ما برای تقویت تیم و حضور مقتدرانه در رقابت های لیگ برتر هر اقدامی که مورد نیاز باید را انجام می دهیم و بر همین اساس طی روزهای آتی با دو هافبک خارجی و ایرانی قرارداد می بندیم. در این باره اقدامات لازم انجام شده و هیچ مشکلی نیز وجود ندارد. محمد رویانیان درباره نشست خود با بازیکنان پرسپولیس که شب گذشته در هتل آزادی برگزار شد، گفت: قبلا گفته بودم که نشست هایی با بازیکنان خواهیم داشت. دیشب نیز در فضایی صمیمی مسائل مهمی را با بازیکنان در میان گذاشتیم.رویانیان تصریح کرد: موارد مختلفی مطرح شد اما به طور کلی باید بگوئیم ما انتظارات به حق هواداران را به بازیکنان متذکر شده و گوشزد کردیم که در چه تیمی بازی کرده و پیراهن چه تیمی بر تن کرده و مردم چه انتظاری از این تیم پر مهره دارند. رویانیان در پایان گفت: البته هشت ملی پوش پرسپولیس در این نشست حضور نداشتند که پس از بازگشت تیم ملی از اردوی مجارستان، نشست ویژه ای نیز با آنها خواهیم داشت. 1 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ کپی برداری بدون ذکر منبع اولا 44 ریشتره. دوما باز هم زلزله رو یادآوری کردی اولا این که ذکر منبع نداره!!هواداران درست کردن!و 11 تا. دومااز یاد نمیره 1 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ عابدزاده: اگر ایران بودم به مناطق زلزله زده می رفتم/ از تیم ملی آمریکا پیشنهاد ندارم مرجع خبری پرسپولیس : احمدرضا عابدزاده بعد از زلزله بم بلیزرش را از کمک های مردمی پر کرد، صدها کیلومتر رانندگی کرد و به کمک مصیبت زدگان شتافت، او حالا در آمریکا هم دلش پیش مردم زلزله زده شمال غرب کشور است. عابدزاده می گوید اگر ایران بود الان در آذربایجان مشغول کمک به هم وطنانش بود. او البته از سایر ورزشکاران می خواهد این کار را انجام بدهند. .* اخیرا در ایران شایعه شده که از تیم ملی آمریکا پیشنهاد مربیگری دارید؟ من فقط سه چهار دقیقه با کلینزمن صحبت کردم. بعد از آن هم اصلا او را ندیدیم. نمی*دانم در اردوی تیم ملی است یا نه. فقط می*دانم بچه*هایش رفته*اند اروپا و قرار است برگردند و دوباره با پسر او کار کنم. پیشنهاد حضور در تیم ملی آمریکا اصلا صحت ندارد. تعجب می*کنم که این اخبار را چه کسی به خبرنگاران می*دهد * شنیده*ای در آذربایجان شرقی زلزله آمده؟ من به خانواده قربانیان این زلزله تسلیت می*گویم. وقتی خبر را شنیدم خیلی ناراحت شدم. واقعا دردناک است. امیدوارم مسئولان به فکر این*ها باشند. * موقعی که زلزله بم آمد، شما بلافاصله به این شهر رفتی. اگر الان ایران بودی به آذربایجان شرقی می*رفتی؟ قطعا اگر ایران بودم الان توی آن مناطق زلزله*زده بودم. موقعی که در بم زلزله آمد خیلی ناراحت بودم. یک سری وسایلی که تهیه کردم را داخل خودرو بلیزرم گذاشتم و رفتم آنجا. وظیفه خودم می*دانستم که بروم. آنجا هم کمک*ها را ارائه کردم، هم این*که کنار مردم مصیبت*دیده بودم. از نظر روحی سعی می*کردم کمک کنم به آن*ها. وظیفه خودم می*دانستم و اگر الان هم ایران بودم به مناطق زلزله زده می*رفتم. حتی الان هم که آمریکا هستم دلم پیش این مردم است. البته قطعا ورزشکاران با معرفتی داریم که این کارها را انجام خواهند داد. از همه آن*ها تقاضا می*کنم که به عنوان یک فرد کوچک جامعه، دست به دست هم بدهند و ثابت کنند جامعه ورزش از مردم جدا نیست. مردم از قهرمانان حمایت می*کنند و ورزشکاران با حمایت آن*ها معروف و قهرمان می*شوند. این هم وظیفه جامعه ورزش است که از نظر مادی و معنوی به زلزله زدگان کمک کنند. 1 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ مرداد آخرین مهلت برای دریافت ID کارت داربی پایتخت [TABLE=class: cms_table_cms_table_contentpaneopen] [TR] [TD] اخبار لیگ برتر و حذفی [/TD] [/TR] [/TABLE] مرجع خبری پرسپولیس : رسانه*ها برای دریافت IDکارت بازی پرسپولیس و استقلال تا پایان وقت اداری ۲۸ مرداد فرصت دارند مدارک لازم را به اداره کل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان ارسال کنند. رسانه*ها برای دریافت ID کارت بازی پرسپولیس و استقلال تا پایان وقت اداری ۲۸ مرداد فرصت دارند مدارک لازم را به اداره کل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان ارسال کنند. رسانه های متقاضی پوشش خبری دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و استقلال که روز جمعه سوم شهریور ماه و در چارچوب دور رفت لیگ برتر فوتبال برگزار خواهد شد، تا پایان وقت اداری 28 مرداد ماه فرصت دارند تا مدارک لازم جهت صدور ID کارت را به اداره کل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان ارائه دهند. براساس اعلام اداره کل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان مدارک لازم برای صدور ID کارت نمایندگان رسانه های داخلی شامل معرفی نامه معتبر از سوی بالاترین مقام مسئول به اداره کل روابط عمومی وزارت ورزش، به همراه یک قطعه عکس ۳ * ۴ برای هر یک از نفرات معرفی شده است.متقاضیان رسانه های گروهی خارجی ملزم به ارائه معرفی نامه از طرف اداره کل رسانه های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.فرصت تحویل مدارک به هیچ عنوان قابل تمدید نیست و خبرنگاران و عکاسانی که در موعد مقرر نسبت به تحویل مدارک اقدام کرده باشند می توانند از ساعت ۸:۳۰صبح تا ۱۴:۳۰دقیقه روز چهارشنبه اول شهریورماه ۹۱جهت دریافت ID کارت خود به واحد ارتباط با رسانه های اداره کل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان مراجعه کنند. 2 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ باقری: به خانواده قربانیان زلزله تسلیت می گویم/ در مورد فوتبال حرفی ندارم مرجع خبری پرسپولیس :کریم باقری هم از زلزله دلخراش آذربایجان ناراحت است و می گوید وظیفه خودش می داند تا به مردم مصیبت زده کمک کند اما دلیلی وجود ندارد این کمک ها رسانه ای شود. کریم باقری سه ماه است که مصاحبه نکرده. او از وقتی فوتبال را کنار گذاشته سعی می*کند کمتر حرف بزند. مثل بقیه پیشکسوتان نیست که دائم در مورد فوتبال صحبت کند و از تیم*ها و مربیان و بازیکنان ایراد بگیرد. کریم باقری در گفت*وگویی در مورد زلزله آذربایجان شرقی صحبت می*کند. *حتما خبردار شده*اید که در آذربایجان شرقی زلزله آمده؟ این اتفاق بسیار دردناک و تلخی است. همه جامعه ایران را متاثر کرده. وظیفه خودم می*دانم به خانواده قربانیان این زلزله تسلیت بگویم. همچنین برای آن*هایی که مجروح شده*اند آرزوی شفای عاجل دارم. شنیده بودم که وقتی زلزله می*آید چند تا پس لرزه دارد اما این زلزله خیلی عجیب و باورنکردنی بود. چون از ظهر شنبه که زلزله آمد تا شب، دائم خبر می*رسید که این پس لرزه*ها ادامه دارد. اخبار هم تعداد پس لرزه*ها را اعلام کرد که تعدادش بالا و عجیب بود. این نشان*دهنده فاجعه*ای است که اتفاق افتاده است. الان آنجا تعدادی از هم*وطنان ما عزادار شده*اند. یک سری خانه و زندگی*شان از بین رفته. تعدادی مصدوم و مجروح شده*اند. این نیاز به یک عزم ملی دارد که به مردم مناطق زلزله*زده کمک کنند. جامعه ورزش هم همیشه در چنین مواقعی همراه مردم کار کرده است. *از شهرهای زلزله زده شناختی داری؟ من زیاد به اهر رفته*ام. اما دو شهر دیگر را نرفته*ام. می*دانم که زلزله خیلی از روستاها را ویران کرده. مردمی که آنجا زندگی می*کنند کارشان دامداری و کشاورزی بوده. این خیلی دردناک است. *کار خاصی می*خواهی انجام بدهی؟ وظیفه خودم می*دانم که کمکی بکنم اما نمی*خواهم چیزی را در رسانه*ها بگویم. *در مورد کمک به زلزله زدگان چه انتظاری از جامعه ورزش داری؟ من کسی نیستم که بخواهم انتظاری داشته باشم. این*ها هم*وطنان من هستند. هم استانی من هستند. خوب است که اگر کسی قولی را مطرح می*کند به آن عمل کند و شعار نباشد. البته من می*دانم که جامعه ورزش همیشه پیش قدم بوده. باید بیایند در بطن کار و کمک کنند. کسی نگوید کمک ناچیز من که چیزی نیست و کمکی نمی*کند چون همین*ها جمع شود، کمک قابل توجهی می*شود. *در سه ماه گذشته حاضر به پاسخگویی در مورد سوالات ورزشی نبودی. دلیلش چیست؟ دلیل خاصی ندارد. وقتی فوتبال بازی نمی*کنم و سمتی هم ندارم چه فایده*ای دارد که حرف بزنم؟ مگر حرف زدن من دردی را دوا می*کند؟ *اما خیلی از پیشکسوتان انتقاد می*کنند و مسائل مختلفی را را مطرح می*کنند؟ من لزومی نمی*بینم مصاحبه کنم وگرنه سکوتم دلیل خاصی ندارد. 2 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ پرچــــــــــَــــــــــم پــــرســــــپـــولیـــــ ــــــــس تو المپیک هم بـــــــــالاست /|\ ❤ (سالن کشتی مجموعه اکسل لندن) 3 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ آقا اخبارتونا اینجا نمیذارین؟؟ یعنی سوتی دادم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده