Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 آبان، 2012 جمع همه پرسپولیسی ها جمعه.. حتی جواد خیابانی خوش بحالشون. دارن غذا میخورن 3
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 3 آبان، 2012 جمع همه پرسپولیسی ها جمعه.. حتی جواد خیابانی خوش بحالشون. دارن غذا میخورن جواد خیابانی که استقلالی تیره اونجا چیکار میکنه 2
Artaria 13629 ارسال شده در 5 آبان، 2012 پرسپلیس وقتی پرسپلیس بود که بازیکناش اصالتاً پرسپلیسی بودن، غیرت داشتن نه مث اینا که یه مشت سوسول پول پرس باشن، خاک تو سرشون ، حالم داره بهم میخوره از تیم دیگه 3
MechJJ 11368 ارسال شده در 5 آبان، 2012 دلم واسه رویانیان می سوزه فک میکرد با بازیکن گرفتن این تیمه درست میشه 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 5 آبان، 2012 دلم واسه رویانیان می سوزه فک میکرد با بازیکن گرفتن این تیمه درست میشه چیییه؟!!! به شما افطاری ندادن ناراحتین؟!!! دارندگی و برازندگی امید یه حرف درست تو عمرش زده باشه همینه ولش کن سوریان رو عشقه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1
not found 16275 ارسال شده در 5 آبان، 2012 پرسپلیس وقتی پرسپلیس بود که بازیکناش اصالتاً پرسپلیسی بودن، غیرت داشتن نه مث اینا که یه مشت سوسول پول پرس باشن، خاک تو سرشون ، حالم داره بهم میخوره از تیم دیگه موافقمممممممممممممممممم 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 6 آبان، 2012 هر هفته بازی های پرسپولیس درخشان تر از هفته قبله فکر کنم نیم فصل به بعد نیان 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 6 آبان، 2012 سلام سلام من باز هم اومدم فکر کردید من ول کن شما لُنگی ها هستم باید بگم که سخت در اشتباه هستید امشب همه لُنگی ها برای باخت استقلال دعا میکنند که تسکین بخش این باخت باشه من چقدر این بنگر رو دوست دارم بنده خدا نمیدونه محوطه 18 قدم واسه چیه اصلاً خوراکش پنالتی دادنه شانس آوردید که حمید سوریان طلا گرفت و یه خورده از دردش کم کرد واستون خدا صبر بده من همیشه در کمین شما لُنگیها هستم راستی راستی یادم رفت اینو بگم مشکل از دروازبان نیست دفاع و مربی ندارید 2
not found 16275 ارسال شده در 6 آبان، 2012 سلام سلاممن باز هم اومدم فکر کردید من ول کن شما لُنگی ها هستم باید بگم که سخت در اشتباه هستید امشب همه لُنگی ها برای باخت استقلال دعا میکنند که تسکین بخش این باخت باشه من چقدر این بنگر رو دوست دارم بنده خدا نمیدونه محوطه 18 قدم واسه چیه اصلاً خوراکش پنالتی دادنه شانس آوردید که حمید سوریان طلا گرفت و یه خورده از دردش کم کرد واستون خدا صبر بده من همیشه در کمین شما لُنگیها هستم راستی راستی یادم رفت اینو بگم مشکل از دروازبان نیست دفاع و مربی ندارید مشکل اینجاست دیگه!!!! 1
El Roman 31720 ارسال شده در 6 آبان، 2012 حامد اومدی هوا خوری؟خوب جایی اومدی آره سکوت اینجا رو دوس دارم تاپیک شمام میام امشب 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 6 آبان، 2012 آره سکوت اینجا رو دوس دارم تاپیک شمام میام امشب تو بیا تا منم بهتون سر بزنم بیا روابط دیپلماتیک با هم داشته باشیم 2
ارسال های توصیه شده