Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ جمع همه پرسپولیسی ها جمعه.. حتی جواد خیابانی خوش بحالشون. دارن غذا میخورن 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ جمع همه پرسپولیسی ها جمعه.. حتی جواد خیابانی خوش بحالشون. دارن غذا میخورن جواد خیابانی که استقلالی تیره اونجا چیکار میکنه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ پرسپلیس وقتی پرسپلیس بود که بازیکناش اصالتاً پرسپلیسی بودن، غیرت داشتن نه مث اینا که یه مشت سوسول پول پرس باشن، خاک تو سرشون ، حالم داره بهم میخوره از تیم دیگه 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ دلم واسه رویانیان می سوزه فک میکرد با بازیکن گرفتن این تیمه درست میشه 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ دلم واسه رویانیان می سوزه فک میکرد با بازیکن گرفتن این تیمه درست میشه چیییه؟!!! به شما افطاری ندادن ناراحتین؟!!! دارندگی و برازندگی امید یه حرف درست تو عمرش زده باشه همینه ولش کن سوریان رو عشقه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ پرسپلیس وقتی پرسپلیس بود که بازیکناش اصالتاً پرسپلیسی بودن، غیرت داشتن نه مث اینا که یه مشت سوسول پول پرس باشن، خاک تو سرشون ، حالم داره بهم میخوره از تیم دیگه موافقمممممممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ هر هفته بازی های پرسپولیس درخشان تر از هفته قبله فکر کنم نیم فصل به بعد نیان 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام سلام من باز هم اومدم فکر کردید من ول کن شما لُنگی ها هستم باید بگم که سخت در اشتباه هستید امشب همه لُنگی ها برای باخت استقلال دعا میکنند که تسکین بخش این باخت باشه من چقدر این بنگر رو دوست دارم بنده خدا نمیدونه محوطه 18 قدم واسه چیه اصلاً خوراکش پنالتی دادنه شانس آوردید که حمید سوریان طلا گرفت و یه خورده از دردش کم کرد واستون خدا صبر بده من همیشه در کمین شما لُنگیها هستم راستی راستی یادم رفت اینو بگم مشکل از دروازبان نیست دفاع و مربی ندارید 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام سلام جیمی از این طرفا 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام سلاممن باز هم اومدم فکر کردید من ول کن شما لُنگی ها هستم باید بگم که سخت در اشتباه هستید امشب همه لُنگی ها برای باخت استقلال دعا میکنند که تسکین بخش این باخت باشه من چقدر این بنگر رو دوست دارم بنده خدا نمیدونه محوطه 18 قدم واسه چیه اصلاً خوراکش پنالتی دادنه شانس آوردید که حمید سوریان طلا گرفت و یه خورده از دردش کم کرد واستون خدا صبر بده من همیشه در کمین شما لُنگیها هستم راستی راستی یادم رفت اینو بگم مشکل از دروازبان نیست دفاع و مربی ندارید مشکل اینجاست دیگه!!!! 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ :icon_pf (44): حامد اومدی هوا خوری؟ خوب جایی اومدی لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ حامد اومدی هوا خوری؟خوب جایی اومدی آره سکوت اینجا رو دوس دارم تاپیک شمام میام امشب 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ آره سکوت اینجا رو دوس دارم تاپیک شمام میام امشب تو بیا تا منم بهتون سر بزنم بیا روابط دیپلماتیک با هم داشته باشیم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام جیمیاز این طرفا اسمال بنظرت امشب استقلال چندتا میزنه 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ اسمال بنظرت امشب استقلال چندتا میزنه منفی سه تا 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ اسمال بنظرت امشب استقلال چندتا میزنه 2-0 استقلال 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده