mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ عجب بازی ای والا اطرافیان قرمز ما هم اقرار کردن که توپ به این ضایعی دیگه آخرش بود فردوسی پور هم از اونور تیکشو انداخت به داوران تیزبین ما! 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ عجب بازی ایوالا اطرافیان قرمز ما هم اقرار کردن که توپ به این ضایعی دیگه آخرش بود فردوسی پور هم از اونور تیکشو انداخت به داوران تیزبین ما! فردوسی پور که بیشتر از این نمیتونه ثابت کنه استقلالیه.......:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ فردوسی پور که بیشتر از این نمیتونه ثابت کنه استقلالیه.......:icon_razz: والا طرفدار شفیلد یونایتد هم باشی! میتونی این گل رو تشخیص بدی!!!! 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ پرسپولیس شیره!! :icon_gol: استقلالیا برین جمع شین ببینن کلا چند تایین!!! 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ پرسپولیس شیره!! :icon_gol: استقلالیا برین جمع شین ببینن کلا چند تایین!!! اینا کلا روی هم اندازه یه بچه 6 ماهه هم نیستن فقط بلدن بیان اینجا الکی جو بدن 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ "اعضای محترم خانواده پرسپو...لیس، هواداران، مدیران، مربیان و هم تیمی های عزیزم" با سلام و احترام حالا بیش از 50 روز از روزی می گذرد که در هیات فوتبال تهران به آرزوی دیرینه ام که پوشیدن پیراهن سرخ پرسپولیس بود رسیده ام. این مدت کوتاه اما برایم مثل سالهای متمادی حضورم در تیمهای دیگر گذشت و شاید دست تقدیر بر این بود که بامداد سه شنبه 10 مرداد 1391، تلخ ترین دقایق زندگی ام را سپری کنم. من پس از این سالها که به لطف خداوند و دعای خیر پدر و مادرم در سطح اول فوتبال کشور عزیزم میدان دیدم و رقابت کردم روزهای خوب و بد فراوان دیدم اما آنچه در آن شب میانه تابستان گذشت از این جهت برایم چیز دیگری بود که اشک هوادار کم سن و سالی را در هنگام خروج از استادیوم در سیاهی شب به وضوح دیدم. اما من شهاب الدین گردان، بر سر عهد نانوشته ام با این هوادار و بقیه میلیونها پرسپولیسی پایدار هستم و به تعهدم به باشگاه مردمی پرسپولیس وفادارم و با تمام وجود از امروز فصل جدیدی از زندگی ورزشی من آغاز می شود. از سردار گرانمایه محمد رویانیان سپاسگزارم که امروز با کلامش به من روحیه داد، از مربی تیم که در نشست خبری کلامی از اشتباهم یاد نکرد ممنونم و از هم تیمی هایم که پتم ایستادند و حمایتم کردند تشکر می کنم. این بی تردید بهترین اتفاق برای فردی بود که ساعات وحشتناکی را پشت سرگذاشت و حالا با انگیزه فراوان می خواهد دل آن هوادار کم سن و سال و آن طرفداری که روی ویلچر کنار نیمکت تیم جا خوش کرده بود را به همراه میلیونها هوادار عاشق دیگر شاد کند. کلام آخرم خطاب به جامعه فوتبال و دوستان عزیز در رسانه های گروهی که بی شک انتقاداتشان از سر توقع و دلسوزی است این است: شهاب را ببخشید، او جبران می کند. 7 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ گـــُـــــردان معمــــــارزاده خوب جانشینیه انصافا،اصلا نذاشته جای خالی دروازباناتون احساس شه حسسسسسین هوشیااااار 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ همین که همین اینقدر شعور داره رسما معذرت خواهی کنه یه دنیا ارزش داره!!! کاش بعضی هها بفهمن!!! همه اشتباه میکنن و تو فوتبال توپ لو میدن و... اما دروازبان بدبخت تا یه اشتباه میکنه دیگه راه جبران نداره! 2 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ اس اس ها مواظب باشن... وگرنه میگم.....!! زاید 10-10-10 :دی 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ اس اس ها مواظب باشن... وگرنه میگم.....!! زاید 10-10-10 :دی وگر نه چی؟ میخوای آخر پاییز رو یادآوری کنی؟ مثل اینکه این جمله معروف "جوجه رو آخر پاییز میشمارند" به مربی فاتح داربی هاتون هم سرایت کرده!! دلتون خوشه مربی آوردید هااااااااا همون سیستم علی اصغری پروین بهتره لُنگی کیسه کش لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ همین که همین اینقدر شعور داره رسما معذرت خواهی کنه یه دنیا ارزش داره!!! کاش بعضی هها بفهمن!!! همه اشتباه میکنن و تو فوتبال توپ لو میدن و... اما دروازبان بدبخت تا یه اشتباه میکنه دیگه راه جبران نداره! کار بسیار پسندیده ای کرده کاش میثاق و حقیقی هم همین کارو میکردند لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ گـــُـــــردان معمــــــارزادهخوب جانشینیه انصافا،اصلا نذاشته جای خالی دروازباناتون احساس شه حسسسسسین هوشیااااار گُردان = گُلدان لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ دیشب چه حالی داد استق چه حالی گرفته شد از پس پس 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ يک جلسه باقيمانده از محروميت تماشاگران پرسپوليس به حالت تعليق در آمد تا آنها بتوانند بازي اين تيم مقابل صبا را از نزديک تماشا کنند. به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، صالحي رئيس کميته استيناف اعلام کرد: در اجراي ماده 29 از آئين نامه انضباطي فدراسيون فوتبال يک جلسه باقي مانده محروميت تماشاگران پرسپوليس بمدت 6 ماه به حالت تعليق در آمد. چنانچه در اين مدت مرتکب چنين تخلفي شوند اين محروميت به مرحله اجرا در خواهد آمد. 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ مراسم افطاری باشگاه پرسپولیس با حضور پیشکسوتان و بازیکنان 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده