رفتن به مطلب

╬♥╬ کلوپ هواداران پرسپولیس (شیاطین سرخ آسیا) ╬♥╬

ارسال های توصیه شده

:ws28:

خوشم میاد خووب جو میدید!!

صبر کنید!!

بازی شما رو هم میبینیم:w02:

اصلا تا میام توی این تاپیک حس جو منو میکشه :ws3:

خوب دست خودمون که نیست

آقا این تیم، تیم بشو نیست

توی فیسبوک زده بودید: حمایت..... :ws3:

حمایت از چی؟

همه با هم: علیــــــِ داییـــــــــ :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
امشب می ترکونیم

دیشب مدافع های میلیاردیتون گل کاشتن:w02:

فقط خواستین سپاهانو خراب کنین:whistles:

ولی خداوکیلی شیرینی باخت پرسپولیس بر تلخی باخت استقلال میچربه :ws3:

شانس آوردند قاضی یه گل زد تا این باخت کمرنگتر و منطقی تر باشه :ws3:

اگه 3-1 میشد خیلی حال میداد :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

حیف شد بیرون بودم نیمه دوم رو ندیدم.

آقا جون 30 میلیارد هم خرج کنین این تیم شما درست بشو نیست.

درپیته این تیمتون،درپیت:w16:

اصلا نگران نباش

هیچی رو از دست ندادی

البته نسبت به بازی لُنگیها

برعکسش فجریها عالی بودند.

لُنگی ها با غرور نمیه دودم رو شروع کرده بودند

دقیقه 51 فجر یه کُرنر گرفت. خیابانی گفت: گُردان هنوز گلی رو دریافت نکرده، نزدیک به 145-6 دقیقه است که گل نخورده و دروازشو بسته نگه داشته :ws3:

که کُرنر رو زدند و گل خورد :ws3: :ws28:

وای اون لحظه دوست داشتم خیابانی رو گاز بگیرم :ws28:

بعدش اون بنگر یه خطای پنالتی کرد که واقعا خطا هم بود و داور بدرستی پنالتی گرفت. ولی بنگر خیلی اعتراض کرد و حتی توی یکی دو صحنه داور رو هُل داد که متأسفانه داور اصلا بهش تذکر هم نداد.

پنالتی هم یه خورده با چاشنی شانس رفت توی گل.

بعدش این لُنگیها بصورت احساسی حمله میکردند که روی یه ضد حمله ممهاجم فجر تک به تک شد با گردان و گل سوم رو زد.

بعدشم که دقیقه 90+3 قاضی یه ضربه قشنگ زد و توپ خورد به تیر و رفت توی دروازه. گل قشنگی بود. بغل پای چپ.

بعدشم که داور 6 ثانیه مونده بود که وقت اضافه تموم بشه بازی رو تموم کرد :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اصلا نگران نباش

هیچی رو از دست ندادی

البته نسبت به بازی لُنگیها

برعکسش فجریها عالی بودند.

لُنگی ها با غرور نمیه دودم رو شروع کرده بودند

دقیقه 51 فجر یه کُرنر گرفت. خیابانی گفت: گُردان هنوز گلی رو دریافت نکرده، نزدیک به 145-6 دقیقه است که گل نخورده و دروازشو بسته نگه داشته :ws3:

که کُرنر رو زدند و گل خورد :ws3: :ws28:

وای اون لحظه دوست داشتم خیابانی رو گاز بگیرم :ws28:

بعدش اون بنگر یه خطای پنالتی کرد که واقعا خطا هم بود و داور بدرستی پنالتی گرفت. ولی بنگر خیلی اعتراض کرد و حتی توی یکی دو صحنه داور رو هُل داد که متأسفانه داور اصلا بهش تذکر هم نداد.

پنالتی هم یه خورده با چاشنی شانس رفت توی گل.

بعدش این لُنگیها بصورت احساسی حمله میکردند که روی یه ضد حمله ممهاجم فجر تک به تک شد با گردان و گل سوم رو زد.

بعدشم که دقیقه 90+3 قاضی یه ضربه قشنگ زد و توپ خورد به تیر و رفت توی دروازه. گل قشنگی بود. بغل پای چپ.

بعدشم که داور 6 ثانیه مونده بود که وقت اضافه تموم بشه بازی رو تموم کرد :ws3:

واااااااااااای:ws28:

چه استرسی داشتی که بازی رو تا دقیقه نود دیدی که مبادا ضایع نشین اونم با جزئیات:w02:

شما بیشتر از طرفدارای پرسپولیس پیگیر بازیا هستیااااااااااااا:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
واااااااااااای:ws28:

چه استرسی داشتی که بازی رو تا دقیقه نود دیدی که مبادا ضایع نشین اونم با جزئیات:w02:

شما بیشتر از طرفدارای پرسپولیس پیگیر بازیا هستیااااااااااااا:ws3:

من کلا بازیها رو میبینم. هر بازی که پخش مستقیم بشه.

حتی مالدیو و گینه بیسائو :ws3:

والا بخدا

بهترین سرگرمیه.

90 دقیقه از استرس گرونی و این چیزا بیرونت میکنه:ws3:

حالا مگه من نیگا بازی پرسپولیس کردم؟

من به عشق فجر بازی رو دیدم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من کلا بازیها رو میبینم. هر بازی که پخش مستقیم بشه.

حتی مالدیو و گینه بیسائو :ws3:

والا بخدا

بهترین سرگرمیه.

90 دقیقه از استرس گرونی و این چیزا بیرونت میکنه:ws3:

حالا مگه من نیگا بازی پرسپولیس کردم؟

من به عشق فجر بازی رو دیدم :ws3:

شما که راست میگی.....:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سايت گل – رضا حقيقي كاپيتان تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز مقابل پرسپوليس يك شب رويايي را پشت سر گذاشت. او معمولا در جنگ با هافبك‌هاي پرسپوليس بازيكنان برتر بود و گل دوم را هم از نقطه پنالتي به ثمر رساند. حقيقي در مورد اين بازي و حاشيه‌هايش به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ مي‌دهد.

قبل از بازي فكر مي‌كردي پرسپوليس را با اين نتيجه شكست دهيد؟

حقيقت اين است كه من قبل از بازي به مساوي راضي بودم. ما در نيمه اول اصلا خوب بازي نكرديم ولي در نيمه دوم وقتي گل مساوي را زديم به خودم گفتم حتما پرسپوليس را مي‌بريم.

محمود ياوري در بين دو نيمه چه چيزي به شما گفت؟

او روي شرايط روحي بازيكنان كار كرد چون واقعا بعضي از نفرات تيم ما از پرسپوليس ترسيده بودند و اتفاقا اين تيم با اين مهره‌ها ترس هم دارد. ياوري به ما گفت كه شما در نيمه دوم نه تنها بازي را مساوي مي‌كنيد بلكه در نهايت پيروز مي‌شويد. او از مهاجمان ما خواست كه جمع‌تر بازي كنند تا بتوانيم به دروازه پرسپوليس نزديك شويم.

روزنامه‌ها از شكست خوردن تيم ميلياردي تيتر زدند. نظر تو چيست؟

به هر حال اين دو تيم از اين لحاظ با هم قابل قياس نيستند. در واقع بايد گفت 206سواران پورشه سواران را شكست دادند.

به نظر تو چرا پرسپوليس اينقدر بد بازي كرد؟

خودم هم از بازي آنها تعجب كردم. من فكر مي‌كنم هنوز با هم هماهنگ نيستند و اگر چند هفته بگذرد هر تيمي را زمين‌گير مي‌كند. پرسپوليس در اين بازي مشكل بدني هم داشت و معلوم بود كه بازي در آبادان روي بدن‌ آنها تاثير گذاشته بود.

در مورد پنالتي صحبت كن، چرا اينقدر خطرناك زدي؟

من روي ضربات پنالتي تمرين كرده بودم و مي‌خواستم پنالتي را وسط بزنم. اگر پنالتي را به راست يا چپ مي‌زدم گردان مي‌گرفت ولي قبل از اينكه ضربه را بزنم مطمئن بودم كه توپ گل مي‌شود. من اين گل را به همسر و مادرم تقديم مي‌كنم.

راستي چرا بازوبند قرمز بسته بودي؟

بستن بازوبند قرمز دليل خاصي نداشت. به هر حال پيراهن ما زرد است و بايد بازوبند قرمز يا مشكي مي‌بستم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

سایت گل -یکی از مسائلی که بازیکنان و هواداران پرسپولیس بعد از روی کارآمدن منانوئل ژوزه روی آن تاکید می کردند عدم شناخت مانوئل از کیفیت بازیکنانی است که او دراختیاردارد.وقتی مانوئل دربازی اول 4 هافبک با خصایل دفاعی در زمین گذاشت بسیاری تعجب کردند اما چون تیمش در نهایت برنده شد ضعف مفرط پرسپولیس در فاز حمله با درنظر گرفتن بازی اول وهوای بد آبادان به آن صورت مورد توجه قرار نگرفت.

در بازی دوم با وجود میدان دادن به کریمی و علی عسگری اما استفاده توامان از سوسا و آقازمانی که فقط در عرض زمین بازی می کنند و بیشتر سرعت بازی را می گیرند تا به بازی سرعت بدهند باز هم کاری کرد تا قرمزها در فاز حمله حرفی برای گفتن نداشته باشند.

در واقع پرسولیس مقابل فجر 5-6 موقعیت گلزنی ایجاد کرد که هیچ کدام ازآنها در اثر یک کار تیمی مشخص و موزون از سوی عناصر تهاجمی به دست نیامد.

اصل قضیه تا حدودی به عقب بازی کردن پرسپولیس باز می گردد ویکی از دلایلش می تواند بازی گرفتن از دوهافبک کاملا دفاعی بدون خلاقیت باشد در حالی که از یک هافبک دفاعی تمام عیارمی توان انتظارداشت به موقع پا به توپ شو دو تیمش راجلو ببرد یا پاس گل بدهد و گل بزند.دیشب شاید به غیر از یکی دو تلاش ناموفق ،سوسا و آقازمانی هرگز در یک سوم زمین حریف دیده نشدند و فاصله زیادی که بین کمپلکس دفاعی تیم شامل چهار مدافع به علاوه پولادی،آقازمانی و سوسا با نفرات تهاجمی ایجاد شده پی ریزی حملات پردامنه را بسیار سخت می کند و در واقع تیم مانوئل برای چند دقیقه متوالی در حمله نمی ماند که موقعیت گل ایجاد شود.

در مجموع به نظر می رسد ژوزه اساس کار را بر گل نخوردن گذاشته و این چیزی نیست که به مذاق هواداران پرسپولیس که در تمام این سالها تیمی تهاجمی بوده خوش آید.کما اینکه همان قدر که اگر گل نخوری می توانی در تک موقعیت ها گل بزنی درنقطه مقابل هم می می تواند مشکل سازشود و چنانچه نای حمله کردن و گل زدن نداشته باشی باید منتظر اشتباه خط دفاعی یا دروازه بان تیمت باشی و گل بخوری.

در این میان مهره چینی و سیستم های تدافعی مانوئل تعجب بازیکنان پرسپولیس را هم در پی داشته و بعد از اعلام ترکیب اصلی همه بازیکنان حتی برخی ازآنها که فیکس هستند با تعجب به هم نگاه می کنند.دیشب و بعد از باخت پرسپولیس به فجر این مساله و جزییات مربوط به آن یکی از مباحث اصلی پچ پچ های بازیکنان پرسپولیس با همبازیان خود و البته تلفن های همراهشان بود.

• Like 1
لینک به دیدگاه
مدیون کمک داورین:w16:

گهرزاگرس تو آزادی:ws28:

داور پنالتی مارو نگرفت اخراج پولادی هم الکی بود :banel_smiley_4:

ضمن اینکه هفته پیشم گل سایپا به استقلال دقیقا همینجوری گرفته نشد :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من داشتم المپیک می دیدم فقط 20 دقیقه آخر بازی رو دیدم.

ولی مطمئنم درهرصورت مدیون کمک داورین

آخه با گهر زاگرس دوورووود تو آزادی؟:ws3:

خودمون که باختیم،1-2 و 3-1 فرقی نداره:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

این در به اون در :w02:

توپی که استقلال خورد دقیقا پشت خط فرود اومد. ولی اینکه 1 متر بود:ws28:

پنالتی هم 1-1 بود

یکی واسه پرسپولیس نگرفت یکی واسه گهر.

کارت قرمز هم هر دوتاش درست بود :ws3:

ولی کلا این تیم لُنگی به جایی نمیخواد برسه

حیف اون همه تماشاگر:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من داشتم المپیک می دیدم فقط 20 دقیقه آخر بازی رو دیدم.

ولی مطمئنم درهرصورت مدیون کمک داورین

آخه با گهر زاگرس دوورووود تو آزادی؟:ws3:

خودمون که باختیم،1-2 و 3-1 فرقی نداره:ws3:

آره بابا

داور رو خریده بودند

ولی نمیدونم کیلو چند حساب کرده بودند :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...