H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ کریم بدبخت تا پارسال بود که:w58: کریم یه تنه می خواست چیکار کنه خب :vahidrk: دفاع باید یه گروه باشن و خوب عمل کنن نه یک نفره 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ کریم یه تنه می خواست چیکار کنه خب :vahidrk: دفاع باید یه گروه باشن و خوب عمل کنن نه یک نفره کریم برا خودش یه پا تراکتوره 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلام به تمام پرسپولیسیها به نظر شما این لیست 10 نفره ای که دنیزلی انتخاب کرده چه بازیکنایی در حد و نام پرسپولیس هسنتن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلام به تمام پرسپولیسیهابه نظر شما این لیست 10 نفره ای که دنیزلی انتخاب کرده چه بازیکنایی در حد و نام پرسپولیس هسنتن به نظر من فقط و فقط مهدوی کیا و علی خان کریمی چون همیشه دود از کنده بلند میشه پولادی و زاید و نوروزی هم خوب اند قابل تحمل تر اند به گزارش خبرگزاري مهر، باشگاه پرسپوليس اسامي 10 بازيکن از فهرست فصل گذشته را که از سوي مصطفي دنيزلي براي حضور در تيم سال آينده پرسپوليس انتخاب شدهاند، را اعلام کرد. بنابر اعلام مصطفي دنيزلي به باشگاه پرسپوليس، مهدي مهدويکيا، علي کريمي، محمد نوري، غلامرضا رضايي، حميدرضا علي عسگري، اميرحسين فشنگچي، رضا نورمحمدي، هادي نوروزي، مهرداد پولادي و ايمون زايد، 10 بازيکني هستند که براي سال آينده مورد تائيد کادر فني تيم قرار گرفته اند. براساس اعلام سايت باشگاه پرسپوليس اسامي بازيکنان جديد پرسپوليس نيز در روزهاي آينده از سوي باشگاه اعلام خواهد شد. در فهرستي که از سوي باشگاه اعلام شده است نام بازيکناني چون وحيد هاشميان، جواد کاظميان، مهرداد اولادي، شيث رضايي ، محمد نصرتي، حسين بادامکي، مازيار زارع، آسيمرو آودوکيچ ، سامان آقازماني، ميثاق معمارزاده و ... ديده نمي شود تا سونامي بزرگ در پرسپوليس رخ دهد. البته اين فهرست هنوز قطعي نيست و اين احتمال را بايد داد که از جمع بازيکنان فصل گذشته برخي به فهرست فصل آينده اضافه شوند. 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]رويانيان :کدورتي بين من و پروين نيست[/h] [h=2] مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: هيچ کدورتي بين من و پروين وجود ندارد که دربارهاش صحبت کنيم.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] محمد رويانيان در خصوص رفع کدورتها بين خودش و علي پروين اظهار داشت: هيچ کدورتي بين من و پروين وجود ندارد و قرار نيست در اين باره صحبتي با يکديگر داشته باشيم. وي ادامه داد: خوشبختانه همه چيز طبق روال در حال طي شدن است تا انشاءالله بتوانيم به اهدافمان در فصل جاري برسيم. اميدواريم از اين حرفهايي که بين من و پروين کدورت وجود دارد نوشته نشود. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]شيث: خط خوردنم از ليست معماي زندگيام است[/h] [h=2] مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هيچ اعتراضي ندارم اما غيبتم در ليست دنيزلي معمايي در زندگي فوتبالي من است.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]شيث رضايي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره خط خوردنش از ليست دنيزلي براي فصل آينده اظهار داشت: مثل خيلي از بازيکنان چند سال قبل پرسپوليس نيستم که از ليست اين تيم خط بخورم سپس درباره سرمربي و مدير عامل باشگاه بد بگويم. من عاشق پرسپوليس هستم و اين افتخار را دارم که هيچ وقت به خاطر پول حتي در بهترين شرايط هم در اين تيم بازي نکردم و شرط نگذاشتم. وي افزود: براي پرسپوليس، رويانيان و مصطفي دنيزلي در سال جديد آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم خنده را به لب هواداران پرسپوليس بياورند. اين موضوع براي من سخت بود اما با آن کنار آمدم. رضايي در پاسخ به سؤالي که آيا فکر ميکردي در ليست دنيزلي جايي نداشته باشي گفت: اعتراضي ندارم اما اين يک معما در زندگي فوتبالي من است. 6 بازي در آسيا خوب بودم اما يک روز متعلق به من نبود وا شتباهاتي داشتم. به نظر دنيزلي احترام ميگذارم و اصلا ناراحت نيستم. وي تاکيد کرد اميدوارم روزهاي خوب پرسپوليس را شاهد باشم. فقط از خدا ميخواهم بازيکن جديدي که ميخواهد به پرسپوليس اضافه شود در اولين جلسهاش با مدير عامل باشگاه از مبلغ قرار داد نپرسد و دنبال پول نباشد و عشق پيراهن پرسپوليس را داشته باشد. رضايي تاکيد کرد: در طول مدتي که در پرسپوليس بودم مديران تيم ميتوانند شهادت بدهند هيچ وقت درباره پول حرف نزدم. در زمان حبيب کاشاني پس از يک دقيقه و 30 ثانيه با او براي قرمز پوش شدن به توافق رسيدم وي يادآور شد: در حال حاضر در تعطيلات هستم و عجلهاي براي انتخاب تيم آيندهام ندارم. بايد ببينم که در آينده چه اتفاقي ميافتد، اصلا دوست ندارم درباره ليست دنيزلي با او صحبت کنم. ليست او براي من قابل احترام است چون دنيزلي را به عنوان يک مربي حرفهاي هميشه دوست دارم. رضايي در پايان تاکيد کرد: به نظر من براي پرسپوليس مهم نيست که چه کسي در اين تيم باشد. اينقدر عشق و علاقه و جسارت دارم که دوباره يک روز به اين تيم برگردم. پرسپوليس در قلب من جا دارد و من از صميم قلب و تمام وجود براي موفقيت اين تيم دعا ميکنم. اميدوارم تيم محبوبم فصل آينده قهرمانيهاي شيريني در فوتبال ايران کسب کرده و به آسيا برود. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ این طور که بوش میاد مجبور کردن دنیزلی رو که نصرتی و شیث رو خط بزنن 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]شيث: خط خوردنم از ليست معماي زندگيام است[/h] [h=2] مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هيچ اعتراضي ندارم اما غيبتم در ليست دنيزلي معمايي در زندگي فوتبالي من است.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]شيث رضايي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره خط خوردنش از ليست دنيزلي براي فصل آينده اظهار داشت: مثل خيلي از بازيکنان چند سال قبل پرسپوليس نيستم که از ليست اين تيم خط بخورم سپس درباره سرمربي و مدير عامل باشگاه بد بگويم. من عاشق پرسپوليس هستم و اين افتخار را دارم که هيچ وقت به خاطر پول حتي در بهترين شرايط هم در اين تيم بازي نکردم و شرط نگذاشتم. وي افزود: براي پرسپوليس، رويانيان و مصطفي دنيزلي در سال جديد آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم خنده را به لب هواداران پرسپوليس بياورند. اين موضوع براي من سخت بود اما با آن کنار آمدم. رضايي در پاسخ به سؤالي که آيا فکر ميکردي در ليست دنيزلي جايي نداشته باشي گفت: اعتراضي ندارم اما اين يک معما در زندگي فوتبالي من است. 6 بازي در آسيا خوب بودم اما يک روز متعلق به من نبود وا شتباهاتي داشتم. به نظر دنيزلي احترام ميگذارم و اصلا ناراحت نيستم. وي تاکيد کرد اميدوارم روزهاي خوب پرسپوليس را شاهد باشم. فقط از خدا ميخواهم بازيکن جديدي که ميخواهد به پرسپوليس اضافه شود در اولين جلسهاش با مدير عامل باشگاه از مبلغ قرار داد نپرسد و دنبال پول نباشد و عشق پيراهن پرسپوليس را داشته باشد. رضايي تاکيد کرد: در طول مدتي که در پرسپوليس بودم مديران تيم ميتوانند شهادت بدهند هيچ وقت درباره پول حرف نزدم. در زمان حبيب کاشاني پس از يک دقيقه و 30 ثانيه با او براي قرمز پوش شدن به توافق رسيدم وي يادآور شد: در حال حاضر در تعطيلات هستم و عجلهاي براي انتخاب تيم آيندهام ندارم. بايد ببينم که در آينده چه اتفاقي ميافتد، اصلا دوست ندارم درباره ليست دنيزلي با او صحبت کنم. ليست او براي من قابل احترام است چون دنيزلي را به عنوان يک مربي حرفهاي هميشه دوست دارم. رضايي در پايان تاکيد کرد: به نظر من براي پرسپوليس مهم نيست که چه کسي در اين تيم باشد. اينقدر عشق و علاقه و جسارت دارم که دوباره يک روز به اين تيم برگردم. پرسپوليس در قلب من جا دارد و من از صميم قلب و تمام وجود براي موفقيت اين تيم دعا ميکنم. اميدوارم تيم محبوبم فصل آينده قهرمانيهاي شيريني در فوتبال ايران کسب کرده و به آسيا برود. [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]نوري: پرسپوليس بايد فصل آينده قوي بسته شود[/h] [h=2] هافبک تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي جبران فصل گذشته، پرسپوليس بايد در فصل آينده، قوي بسته شود.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]''محمد نوري'' گفت: از فهرست اعلام شده و معيارهاي سرمربي بي خبر هستم اما به هر حال اميدوارم بازيکناني که در تيم مي مانند به پرسپوليس کمک کنند. وي ادامه داد: اميدوارم تيم پرسپوليس در فصل آينده يک تيم رويايي باشد و بتواند انتظارات هواداران را برآورده کند. تنها راه براي داشتن تيمي قدرتمند، جذب بازيکنان قوي است. هافبک تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از اينکه در فهرست ''مصطفي دنيزلي'' هستم، خوشحالم و اميدوارم براي تيم محبوبم مفيد باشم. وي تصريح کرد: با باشگاه، توافقات اوليه را انجام داده ام و به هيچ عنوان بحث ما مالي نبوده و از اينکه مديران تصميم دارند تيم قدرتمندي را ببندند، خوشحال هستم. وي اظهار داشت: ديگر نبايد به فصل گذشته فکر کنيم و از حالا بايد خود را براي قهرماني در فصل آينده آماده کنيم. نوري با تمجيد از ''محمد رويانيان'' مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: از زمان حضور او شرايط تيم بسيار بهتر شده و اکثر بازيکنان بيشتر مبلغ قرارداد خود را گرفته اند. هافبک تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص ''مصطفي دنيزلي'' تصريح کرد: او نيازي به تعريف من ندارد و کارنامه بسيار درخشاني دارد که به طور حتم امسال توانايي هاي خود را بار ديگر نشان مي دهد. وي خاطرنشان کرد: بايد بدانيم دنيزلي در فصل گذشته، تيم را نبسته بود و نبايد از او توقع بيشتري داشته باشيم. نوري در خصوص دعوت نشدنش به تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: در نيم فصل دوم، عملکرد بسيار خوبي داشتم و يکي از بازيکنان تاثيرگذار تيم بودم و اين انتظار را داشتم که به تيم ملي دعوت شوم. وي خاطرنشان کرد: با وجود اينکه حقم دعوت به تيم ملي بود اما براي اين تيم آرزوي موفقيت مي کنم و معتقدم مربيان سليقه هاي مختلفي دارند. [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]عبدي: تغييرات گسترده به صلاح تيم نيست[/h] [h=2] مربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران در باره تغييرات گسترده در اين تيم گفت: تغييرات گسترده در پرسپوليس به صلاح نيست و اميدوارم مديران و کادر فني اين تيم با احساسات، تصميم گيري نکرده باشند.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] حسين عبدي و پس از اعلام نظر قطعي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در اعلام نفرات مازاد اين تيم در گفت و گو با ايرنا اضافه کرد: مصطفي دنيزلي سرمربي فعلي تيم پرسپوليس تهران است و نظراتش محترم است. وي اظهار داشت: البته بايد بدانيم مديريت تيم به دنبال چه چيزي است و چه مقدار به اين سرمربي اختيار داده تا با چه شرايط و چه هزينه اي تيم را براي فصل بعد آماده کند. کاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران با بيان اينکه تمامي بازيکنان اين تيم به لحاظ فردي بازيکنان بزرگي بوده اند، افزود: معتجبم چرا سرمربي اين تيم فقط 10 بازيکن را براي فصل بعد نگاه مي دارد و اين موضوع جاي سوال دارد. هافبک اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران ادامه داد: درست است پرسپوليس فصل خيلي بدي را پشت سرگذاشت اما اين موضوع فقط به بازيکنان بر نمي گردد و به تفکرات کادر فني نيز مرتبط است. وي در اين ارتباط به رفتار ''لوکا بوناچيچ'' در تيم ''النصر'' امارات عربي متحده اشاره کرد و افزود: سرمربي اسبق تيم فوتبال سپاهان اصفهان هنگامي که سرمربي اين تيم عربي شد، در اين تيم تغييرات گسترده اي ايجاد کرد و بسياري از بازيکنان اين تيم را مازاد اعلام کرد تا با جايگزين کردن نفرات بهتر، تيم نتايج مناسب تري بگيرد. به گفته وي اما زمان به خوبي نشان داد تصميم اين سرمربي در امارات عربي متحده اشتباه بوده به طوريکه هنوز هم اين تيم عربي پس از گذشت آن دوران بد، به شرايط عادي بازنگشته و وضعيتش بحراني است. کاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران در ادامه به مديران و کادر فني اين تيم يادآور شد: در فوتبال همواره بازيکنان با کيفيت نتيجه را رقم مي زنند اما تجربه ثابت کرده تيم هماهنگ تر، مثمرثمر بوده و نتايج بهتري مي گيرد. عبدي خاطرنشان کرد: اميدوارم آنان دنبال تبليغات نباشند و فقط به فکر تيم پرسپوليس باشند چون اين آخرين فرصت براي کادر فني در اين تيم پرطرفدار است. وي در خاتمه ابراز اميدواري کرد: مصطفي دنيزلي در انتخاب بازيکنان فصل بعد اين تيم کاملا آزاد باشد و از سوي مديريت براي جذب يک يا چند بازيکن تحت فشار نباشد. ساعتي قبل کادر فني تيم فوتبال پرسپوليس تهران اعلام کرد: مهدي مهدوي کيا، علي کريمي، محمد نوري، غلامرضا رضايي، حميدرضا علي عسگري، اميرحسين فشنگچي، رضا نورمحمدي، هادي نوروزي، مهرداد پولادي و ايمون زايد، بازيکنان مورد نظر مصطفي دنيزلي هستند و ساير بازيکنان اين تيم در يازدهمين دوره رقابت هاي ليگ برتر مازاد اعلام شدند. [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]عليرضامحمد: دنيزلي اعلامکرده بود به من نياز دارد[/h] [h=2] مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: 'مصطفي دنيزلي' به من اعلام کرده بود، فصل آينده در پرسپوليس بمانم اما حالا نامم در فهرست 10 نفره اين تيم نيست.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] عليرضا محمد در گفت و گو با ايرنا گفت: در هفته هاي پاياني ليگ برتر فوتبال، ''مصطفي دنيزلي'' از من درخواست کرده بود تا در تيم پرسپوليس بمانم اما امروز متوجه شدم در فهرست 10 نفره اين تيم حضور ندارم. وي ادامه داد: البته نام من در فهرست مازاد باشگاه هم نيست و نمي دانم آيا مرا مي خواهند يا بايد به فکر انتخاب تيم جديد باشم. مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در طول اين فصل بسيار بدشانس بودم و در اکثر مواقع با مصدوميت روبه رو مي شدم و نبايد فراموش کنيم مصدوميت هاي من براي تيم پرسپوليس بوده است. وي تصريح کرد: اگر بخواهند در پرسپوليس بمانم به طور حتم با بررسي شرايط علاقه مند هستم در تيم محبوب خود همچنان حضور داشته باشم. وي اظهار داشت: اگر هم نخواهند در پرسپوليس باشم چند پيشنهاد از ليگ برتر دارم که پس از بررسي، بهترين آن را انتخاب خواهم کرد. محمد در خصوص اينکه آيا براي مشخص شدن تکليفش با مديران تيم تماس خواهد گرفت، گفت: به هيچ عنوان پيگيري نخواهم کرد زيرا اگر براي تيم مفيد باشم، خودشان با من مذاکره خواهند کرد. [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]اولادي: فصل بسيار وحشتناکي بود[/h] [h=2] مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينکه اگر دنيزلي وي را نخواهد از تيم محبوبش جدا ميشود،گفت: هميشه سر خواستنم دعوا بود اما به خاطر مصدوميت سختي که در اين فصل داشتم، امروز سر نخواستنم دعواست.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] مهرداد اولادي در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد قرار نگرفتن نامش در فهرست نفرات مدنظر دنيزلي براي فصل آينده ضمن بيان مطلب فوق گفت: قراردادم با پرسپوليس 2 ساله اما مشروط بود و در صورتيکه پرسپوليس يا دنيزلي من را نخواهد، ميتوانم از اين تيم جدا شوم. وي اضافه کرد: فوتبال همين است، اگر يک روز خوب نباشي، کنار گذاشته ميشوي. من اگر مصدوم نبودم، اين اتفاق برايم رخ نميداد اما متاسفانه در اين فصل با مصدوميتي سختي و طولاني مواجه شدم که روحيهام را به هم ريخت. هميشه سر خواستم دعوا بود اما امروز اين مصدوميت باعث شد، سر نخواستنم دعوا باشد. مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينکه هيچ پيشنهاد داخلي و خارجي ندارد، افزود: سال فوق العاده بدي را سپري کردن و امروز هم با شنيدن اين خبر ناراحت شدم. اگر از پرسپوليس هم جدا شوم، براي موفقيت اين تيم دعا خواهم کرد. وي با اشاره به اينکه هم استيلي و هم دنيزلي براي موفقيت پرسپوليس در اين فصل تلاش کردند، ادامه داد: در ابتداي فصل مليپوش بودم و با عنوان يکي از بهترين بازيکنان ليگ دهم، به پرسپوليس آمدم اما مصدوميت باعث شد نتوانم براي تيم به ميدان بروم. در ابتداي حضور دنيزلي هم چند بازي انجام دادم اما دوباره مصدوم شدم تا فصل را از دست بدهم. اولادي ابراز اميدواري کرد با عنايت خداوند در فصل آينده دچار مصدوميت نشود، در پايان گفت: هيچ کس فکر نميکرد پرسپوليس در اين فصل با چنين وضعيتي مواجه شود. فصل بسيار وحشتناکي بود و خدا را شکر تمام شد. اميدوارم پرسپوليس با بازيکناني که جذب ميکند، سال آينده به جايگاه واقعياش دست يابد. [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]مسوولين پرسپوليس با آبروي ما بازي کردند[/h] [h=2] هافبک تيم پرسپوليس بعداز اينکه نامش در ليست مازاد اين تيم قرار گرفت، گفت: مسوولين باشگاه در صدد بازي کردن با آبروي ما هستند و بهتر است چنين کاري را انجام ندهند.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] حسين بادامکي در گفتوگو با ايلنا با بيان اين مطلب افزود: به هر حال باشگاه ليست مازادي را اعلام کرده و حتما اين نظر سرمربي تيم بوده و به طور يقين نميتواند از طرف خودشان ليست مازادي اعلام کنند. وي ادامه داد: من اطلاع ندارم دنيزلي به ايران آمده يا نه اما فکر ميکنم باشگاه اجازه نداشته باشد خودسرانه ليست مازادي را اعلام کند، با اين حال هر کسي سليقهاي دارد و با سليقه آقايان من جايي در اين تيم ندارم. اين بازيکن مشهدي پرسپوليس همچنين تصريح کرد: متاسفانه در باشگاه پرسپوليس به تلاشها توجه نميکنند. از اواسط فصل دائما ميگفتند يکسري بازيکنان در ليست مازاد هستند و با آبروي ما بازي ميکردند. دوستان ميخواهند با آبروي ما بازي کنند، بعدا ميگويند چرا تيم نتيجه نميگيرد. بادامکي در پاسخ به اين سوال در ناکامي فصل گذشته چه کسي و چه کساني مقصر بودند، اظهار داشت: وقتي تيمي ناکام ميشود نميتوان نام يک يا چند نفر را آورد. همه در ناکاميها مقصر هستند. حالا ما از اين تيم ميرويم انشاءالله براي سال آينده تيم خوبي ببندند و به قول خودشان بازيکنان خوبي را بگيرند. وي همچنين تاکيد کرد: به هر حال هر آمدني، رفتني دارد. خدا را شکر من چند پيشنهاد دارم به آنجا ميروم. فصل گذشته با ناکامي تمام شد و نبايد دنبال مقصر آن گشت. من هم در پرسپوليس در هر دقيقه و هر بازي که به ميدان رفتم با تمام وجود بازي کردم. بادامکي در پايان متذکر شد: وجدان من راحت است با تمام وجود کار کردم، حالا چه خوب، چه بد. من به هيچ وجه کم کاري نکردم. در طول فصل بارها به ما انگ زدند که کم کاري کرديد اما با تما م وجود کار کرديم. اميدارم هواداران پرسپوليس از کار ما راضي باشند. [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]مسئولان پرسپوليس به دنبال مهاجم آلومينيوم[/h] [h=2] تيم پرسپوليس تهران در ليگ يازدهم با ضعف هايي بسياري مواجه بوده است از اين رو مسئولان اين تيم براي رفع نقاط منفي پرسپوليس در خط حمله به دنبال جذب بهمن طهماسبي مهاجم تيم آلومينيوم هرمزگان هستند.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] بهمن طهماسبي در تيم آلومينيوم هرمزگان بسيار خوش درخشيده است و موفق به کسب عنوان آقاي گلي رقابت هاي ليگ آزادگان شده است از طرفي مسئولان تيم فوتبال پرسپوليس نيز در صدد جذب بازيکنان با کيفيت هستند از اين رو قصد جذب طهماسبي و بهره بردن از طهماسبي در خط حمله خود هستند. گفتني است، طبق اطلاعات ما که از يک منبع موثق حاصل شده است زارع قائم مقام باشگاه پرسپوليس با اين بازيکن صحبت مختصري در خصوص حضور وي در ليگ دوازدهم براي پرسپوليس انجام داده است. اما نکته قابل توجه اينجاست که اگر طهماسبي جزو سهميه ليگ برتري محسوب نشود. در اين صورت پيشنهاد مسئولان پرسپوليس شکل جدي تر و رسمي تر به خود خواهد گرفت. شايان ذکر است، با توجه به شرايط نامساعدي که در باشگاه آلومينيوم هرمزگان وجود دارد در صورت فراهم شدن زمينه ي حضور به احتمال فراوان طهماسبي فصل بعد قرمز پوش خواهد شد. [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هیچ اعتراضی ندارم اما غیبتم در لیست دنیزلی معمایی در زندگی فوتبالی من است. شیث رضایی در گفت و گو با فارس، درباره خط خوردنش از لیست دنیزلی برای فصل آینده اظهار داشت: مثل خیلی از بازیکنان چند سال قبل پرسپولیس نیستم که از لیست این تیم خط بخورم سپس درباره سرمربی و مدیر عامل باشگاه بد بگویم. من عاشق پرسپولیس هستم و این افتخار را دارم که هیچ وقت به خاطر پول حتی در بهترین شرایط هم در این تیم بازی نکردم و شرط نگذاشتم. وی افزود: برای پرسپولیس، رویانیان و مصطفی دنیزلی در سال جدید آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم خنده را به لب هواداران پرسپولیس بیاورند. این موضوع برای من سخت بود اما با آن کنار آمدم. رضایی در پاسخ به سؤالی که آیا فکر میکردی در لیست دنیزلی جایی نداشته باشی گفت: اعتراضی ندارم اما این یک معما در زندگی فوتبالی من است. 6 بازی در آسیا خوب بودم اما یک روز متعلق به من نبود وا شتباهاتی داشتم. به نظر دنیزلی احترام میگذارم و اصلا ناراحت نیستم. وی تاکید کرد امیدوارم روزهای خوب پرسپولیس را شاهد باشم. فقط از خدا میخواهم بازیکن جدیدی که میخواهد به پرسپولیس اضافه شود در اولین جلسهاش با مدیر عامل باشگاه از مبلغ قرار داد نپرسد و دنبال پول نباشد و عشق پیراهن پرسپولیس را داشته باشد. رضایی تاکید کرد: در طول مدتی که در پرسپولیس بودم مدیران تیم میتوانند شهادت بدهند هیچ وقت درباره پول حرف نزدم. در زمان حبیب کاشانی پس از یک دقیقه و 30 ثانیه با او برای قرمز پوش شدن به توافق رسیدم وی یادآور شد: در حال حاضر در تعطیلات هستم و عجلهای برای انتخاب تیم آیندهام ندارم. باید ببینم که در آینده چه اتفاقی میافتد، اصلا دوست ندارم درباره لیست دنیزلی با او صحبت کنم. لیست او برای من قابل احترام است چون دنیزلی را به عنوان یک مربی حرفهای همیشه دوست دارم. رضایی در پایان تاکید کرد: به نظر من برای پرسپولیس مهم نیست که چه کسی در این تیم باشد. اینقدر عشق و علاقه و جسارت دارم که دوباره یک روز به این تیم برگردم. پرسپولیس در قلب من جا دارد و من از صمیم قلب و تمام وجود برای موفقیت این تیم دعا میکنم. امیدوارم تیم محبوبم فصل آینده قهرمانیهای شیرنی در فوتبال ایران کسب کرده و به آسیا برود. 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ نميدونم چي تو اين فشنگچي ديده نگهش داشته هر موقع مياد تو بازي اعصاب روان آدم بهم ميريزه بادامكي - نصرتي و هاشميان حيفا بمونن بهتره - با تعصب هم هستن 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ نميدونم چي تو اين فشنگچي ديده نگهش داشتههر موقع مياد تو بازي اعصاب روان آدم بهم ميريزه بادامكي - نصرتي و هاشميان حيفا بمونن بهتره - با تعصب هم هستن به نظر من نوروزی - غلامرضا رضایی هم باید مینداخت بیرون تو این بازیکنایی که گفتی فقط هاشمیان تعصب داشت 3 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ [TABLE=align: center] [TR] [TD][h=1]قاضي رسما به پرسپوليس پيوست[/h] [h=2] مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال ذوبآهن با عقد قرارداد 2 ساله رسما به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] پس از صحبتهاي نهايي بين محمد قاضي مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان و مسئولان باشگاه پرسپوليس بالاخره اين بازيکن با عقد قراردادي 2 ساله به جمع قرمزپوشان پيوست. قاضي دقايق ديگر با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به ثبت خواهد رساند. اين اولين صيد رويانيان است. [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ موندم این حسینی و بنگر یه ساله بستن چیکاررررررررررررررررررر امسال که به سلامتی اسیا نیستیم بخوایم تو لیگ قهرمان هم بشیم سال دیگه اینا میرن باز روز از نو روزی از نوووووو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده