hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حالا پرسپولیسیا درک کنند که ما اون فصل چی کشیدیم..واقعا روحیه برد و حتی گل زدن نداشت استقلال. پنالتی ها رو میزدند بیرون اصلا خلاصه واسه ما هم کابوس بود من هم به همین فکر میکردم.. چرا از پرسپولیس رفت؟ کاشانی و استیلی به پرسپولیس خیانت کردند:icon_pf (34): مشکل اصلی کاشانی بود 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مشکل اصلی کاشانی بود مشکل اصلی فوتبال دولتی و فساد مالی و نبود تفکر حرفه ایه که گریبان تیمهای مختلف رو میگیره فرقی هم نمیکنه استقلال پرسپولی یا هر تیم دیگه 5 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread88002.html 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ من از اون اولم گفتم این فشنگچی باید از پرسپولیس بره ...... دروازه خالیم باشه کند ذهن خودشو میندازه زمین پنالتی بگیره :vahidrk: خوب عرب ها داور رو هم که خریده بودن :icon_pf (34): نفهمیدیم مازیار اون وسط کارش چی بود - بازی سازی باید میکرد یا توپ پاس میداد که لو رفت نیفته گردنش ! ما که خیلی فوتبالی نیستیم میدونیم بادامکی بازیکن تعویضیه ! شیث هم قبلا نشون داده بود به درد بازی های حساس نمیخوره خلاصه افتضاح دیگه افتضاح .... باخت اونم به عربها.. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ بالاخره تموم شدددددددددددددددددددددددددددددد ا لهلال 7 تا به بن یاس زده لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ دیروز یکی از همکارا میگفت: دیروز که استقلال باخت و ما کلی حال کردیم. امروز پرسپولیس میزنه نابودش میکنه کلی میخندیم به استقلالا چوب خدا صدا نداره 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ دیروز یکی از همکارا میگفت:دیروز که استقلال باخت و ما کلی حال کردیم. امروز پرسپولیس میزنه نابودش میکنه کلی میخندیم به استقلالا چوب خدا صدا نداره خوبه حداقل ما تونستیم به دروازه التحاد حمله داشته باشیم شما چی توپ رو نتونستید حتی به رحمان احمدی برسونید 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ خوبه حداقل ما تونستیم به دروازه التحاد حمله داشته باشیم شما چی توپ رو نتونستید حتی به رحمان احمدی برسونید به همین دلیل شما 3 گل خوردید و ما 2 گل 1 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ به دلیل تلاشهای بی وقفه میثاق معمارزاده در حفظ و حراست از سنگر پرسپولیس با عشق تقدیم میشود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ دلم واسه اون بازی قشنگی که تو فینال لیگ هفتم با سپاهان داشتیم و دقیقه 90 و خرده ای گل زدیم با قطبی تنگ شده ....:hapydancsmil: یکی از بهترین روزای عمرم بود واقعا :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ دلم واسه اون بازی قشنگی که تو فینال لیگ هفتم با سپاهان داشتیم و دقیقه 90 و خرده ای گل زدیم با قطبی تنگ شده ....:hapydancsmil: یکی از بهترین روزای عمرم بود واقعا :hapydancsmil: برا منم اون فصل کلی خاطره بود - یاد کاشان انداختی مارو بازی با صبا -ذوب آهن و سپاهان .... من پرسپولیسی بودم - هم خونه ایم سپاهانی یادمه اون موقع توافق کردیم تو بازی های همزمان 5 دقیقه شبکه 3- 5دقیقه شبکه اصفهان کلی کل کل و خنده 2 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ برا منم اون فصل کلی خاطره بود - یاد کاشان انداختی ماروبازی با صبا -ذوب آهن و سپاهان .... من پرسپولیسی بودم - هم خونه ایم سپاهانی یادمه اون موقع توافق کردیم تو بازی های همزمان 5 دقیقه شبکه 3- 5دقیقه شبکه اصفهان کلی کل کل و خنده من تو بوفه دانشکده فوتبال رو دیدم. یادمه یکی از استادهای اصفهانی دانشکده بود که طرفدار پرسپولیس بود. یکی از بچه های استقلالی هم نشسته بود وسط ما تا دقیقه نود و دو رو مخ ما پاتیناژ بازی میکرد. گل رو که زدن بچه ها گرفتیم کتکش زدیم....!!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ یادش بخیر خونه دوستام بودم وقتی گل زد 6 نفر بودیم طوری پریدیم هوا هر کدوممون یه طرف فرار کردن 3 نفرمون لخت پریدن تو خیابون ملت همه این جور نگاهشون میکردن 2 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ لینک اصلاح شد: http://www.noandishaan.com/forums/thread7042-87.html#post954132 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ دلم واسه اون بازی قشنگی که تو فینال لیگ هفتم با سپاهان داشتیم و دقیقه 90 و خرده ای گل زدیم با قطبی تنگ شده ....:hapydancsmil: یکی از بهترین روزای عمرم بود واقعا :hapydancsmil: اون بازی رو هیچ وقت فراموش نمی کنم تو نمازخونه خوابگاه جمع بودیم و حسابی شلوغ بود. هیچ بازی انقدر هیجانی نبود واسم. حتی جلو استقلال یا کلاً بازی تیمای دیگه. گل که زده شد خوبگاه ترکید. من که پریدم هوا، انقدر شلوغ بود، دیگه زمین نیومدم. رو دست و پای بقیه رو هوا گیر کردم یه دقیقه ای واقعاً یه بازی فراموش نشدنی بود. بعد از گل خداداد عزیزی به استرالیا به یادموندنی ترین صحنه فوتبالی بود 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ به دلیل تلاشهای بی وقفه میثاق معمارزاده در حفظ و حراست از سنگر پرسپولیس با عشق تقدیم میشود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی خوب بود . واقعا پرسپولیس هیچوقت دروازه بان و دفاع خوبی نداشته ، هیچ وقت 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی خوب بود . واقعا پرسپولیس هیچوقت دروازه بان و دفاع خوبی نداشته ، هیچ وقت خو مشکل این هستش که خانوم ها بالا 20 سال سن شون نمیره زمان عابدزاده و افشین پیروانی و کریم باقری یادت نمیاد 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ خو مشکل این هستش که خانوم ها بالا 20 سال سن شون نمیره زمان عابدزاده و افشین پیروانی و کریم باقری یادت نمیاد بابا اونا مال خیلی وقت پیشن خوب ، منظورم از وقتیه که لیگ باب شده تو ایران 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ بابا اونا مال خیلی وقت پیشن خوب ، منظورم از وقتیه که لیگ باب شده تو ایران کریم بدبخت تا پارسال بود که:w58: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده