hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 11 مرداد، 2012 حالا پرسپولیسیا درک کنند که ما اون فصل چی کشیدیم..واقعا روحیه برد و حتی گل زدن نداشت استقلال. پنالتی ها رو میزدند بیرون اصلا خلاصه واسه ما هم کابوس بود من هم به همین فکر میکردم.. چرا از پرسپولیس رفت؟ کاشانی و استیلی به پرسپولیس خیانت کردند:icon_pf (34): مشکل اصلی کاشانی بود 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 مشکل اصلی کاشانی بود مشکل اصلی فوتبال دولتی و فساد مالی و نبود تفکر حرفه ایه که گریبان تیمهای مختلف رو میگیره فرقی هم نمیکنه استقلال پرسپولی یا هر تیم دیگه 5
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 23 مرداد، 2012 من از اون اولم گفتم این فشنگچی باید از پرسپولیس بره ...... دروازه خالیم باشه کند ذهن خودشو میندازه زمین پنالتی بگیره :vahidrk: خوب عرب ها داور رو هم که خریده بودن :icon_pf (34): نفهمیدیم مازیار اون وسط کارش چی بود - بازی سازی باید میکرد یا توپ پاس میداد که لو رفت نیفته گردنش ! ما که خیلی فوتبالی نیستیم میدونیم بادامکی بازیکن تعویضیه ! شیث هم قبلا نشون داده بود به درد بازی های حساس نمیخوره خلاصه افتضاح دیگه افتضاح .... باخت اونم به عربها..
pesare irani 41805 ارسال شده در 24 مرداد، 2012 بالاخره تموم شدددددددددددددددددددددددددددددد ا لهلال 7 تا به بن یاس زده
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 24 مرداد، 2012 دیروز یکی از همکارا میگفت: دیروز که استقلال باخت و ما کلی حال کردیم. امروز پرسپولیس میزنه نابودش میکنه کلی میخندیم به استقلالا چوب خدا صدا نداره 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 24 مرداد، 2012 دیروز یکی از همکارا میگفت:دیروز که استقلال باخت و ما کلی حال کردیم. امروز پرسپولیس میزنه نابودش میکنه کلی میخندیم به استقلالا چوب خدا صدا نداره خوبه حداقل ما تونستیم به دروازه التحاد حمله داشته باشیم شما چی توپ رو نتونستید حتی به رحمان احمدی برسونید 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 24 مرداد، 2012 خوبه حداقل ما تونستیم به دروازه التحاد حمله داشته باشیم شما چی توپ رو نتونستید حتی به رحمان احمدی برسونید به همین دلیل شما 3 گل خوردید و ما 2 گل 1
CehckMate 2026 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 به دلیل تلاشهای بی وقفه میثاق معمارزاده در حفظ و حراست از سنگر پرسپولیس با عشق تقدیم میشود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
H O P E 34652 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 دلم واسه اون بازی قشنگی که تو فینال لیگ هفتم با سپاهان داشتیم و دقیقه 90 و خرده ای گل زدیم با قطبی تنگ شده ....:hapydancsmil: یکی از بهترین روزای عمرم بود واقعا :hapydancsmil: 1
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 دلم واسه اون بازی قشنگی که تو فینال لیگ هفتم با سپاهان داشتیم و دقیقه 90 و خرده ای گل زدیم با قطبی تنگ شده ....:hapydancsmil: یکی از بهترین روزای عمرم بود واقعا :hapydancsmil: برا منم اون فصل کلی خاطره بود - یاد کاشان انداختی مارو بازی با صبا -ذوب آهن و سپاهان .... من پرسپولیسی بودم - هم خونه ایم سپاهانی یادمه اون موقع توافق کردیم تو بازی های همزمان 5 دقیقه شبکه 3- 5دقیقه شبکه اصفهان کلی کل کل و خنده 2
CehckMate 2026 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 برا منم اون فصل کلی خاطره بود - یاد کاشان انداختی ماروبازی با صبا -ذوب آهن و سپاهان .... من پرسپولیسی بودم - هم خونه ایم سپاهانی یادمه اون موقع توافق کردیم تو بازی های همزمان 5 دقیقه شبکه 3- 5دقیقه شبکه اصفهان کلی کل کل و خنده من تو بوفه دانشکده فوتبال رو دیدم. یادمه یکی از استادهای اصفهانی دانشکده بود که طرفدار پرسپولیس بود. یکی از بچه های استقلالی هم نشسته بود وسط ما تا دقیقه نود و دو رو مخ ما پاتیناژ بازی میکرد. گل رو که زدن بچه ها گرفتیم کتکش زدیم....!!! 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 یادش بخیر خونه دوستام بودم وقتی گل زد 6 نفر بودیم طوری پریدیم هوا هر کدوممون یه طرف فرار کردن 3 نفرمون لخت پریدن تو خیابون ملت همه این جور نگاهشون میکردن 2
CehckMate 2026 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 لینک اصلاح شد: http://www.noandishaan.com/forums/thread7042-87.html#post954132 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2012 دلم واسه اون بازی قشنگی که تو فینال لیگ هفتم با سپاهان داشتیم و دقیقه 90 و خرده ای گل زدیم با قطبی تنگ شده ....:hapydancsmil: یکی از بهترین روزای عمرم بود واقعا :hapydancsmil: اون بازی رو هیچ وقت فراموش نمی کنم تو نمازخونه خوابگاه جمع بودیم و حسابی شلوغ بود. هیچ بازی انقدر هیجانی نبود واسم. حتی جلو استقلال یا کلاً بازی تیمای دیگه. گل که زده شد خوبگاه ترکید. من که پریدم هوا، انقدر شلوغ بود، دیگه زمین نیومدم. رو دست و پای بقیه رو هوا گیر کردم یه دقیقه ای واقعاً یه بازی فراموش نشدنی بود. بعد از گل خداداد عزیزی به استرالیا به یادموندنی ترین صحنه فوتبالی بود 2
H O P E 34652 ارسال شده در 26 مرداد، 2012 به دلیل تلاشهای بی وقفه میثاق معمارزاده در حفظ و حراست از سنگر پرسپولیس با عشق تقدیم میشود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی خوب بود . واقعا پرسپولیس هیچوقت دروازه بان و دفاع خوبی نداشته ، هیچ وقت 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 26 مرداد، 2012 خیلی خوب بود . واقعا پرسپولیس هیچوقت دروازه بان و دفاع خوبی نداشته ، هیچ وقت خو مشکل این هستش که خانوم ها بالا 20 سال سن شون نمیره زمان عابدزاده و افشین پیروانی و کریم باقری یادت نمیاد 2
H O P E 34652 ارسال شده در 26 مرداد، 2012 خو مشکل این هستش که خانوم ها بالا 20 سال سن شون نمیره زمان عابدزاده و افشین پیروانی و کریم باقری یادت نمیاد بابا اونا مال خیلی وقت پیشن خوب ، منظورم از وقتیه که لیگ باب شده تو ایران 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 26 مرداد، 2012 بابا اونا مال خیلی وقت پیشن خوب ، منظورم از وقتیه که لیگ باب شده تو ایران کریم بدبخت تا پارسال بود که:w58: 1
ارسال های توصیه شده