pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=1]علي کريمي:پرسپوليس نيازي به من ندارد[/h] [h=2]کاپيتان پرسپوليس معتقد است که پرسپوليس ديگر نيازي به او ندارد و کم کم بايد رفت.[/h] 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز کل تیم جز دروازه بان و پولادی افتضاح بودن 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ببینیم بازی بعدی چی میشه ... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ببینیم بازی بعدی چی میشه ... چقدر صبر آخه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ علي کريمي:پرسپوليس نيازي به من ندارد کاپيتان پرسپوليس معتقد است که پرسپوليس ديگر نيازي به او ندارد و کم کم بايد رفت. کریمی بعد بازی این حرفو زد؟واسه چی آخه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقدر صبر آخه تا 26 اردیبهشت ... از اینکه 80 هزار نفر اومدن ورزشگاه خیلی ناراحت شدم ... وای به حال تماشاچی ها ، اگر بازی بعدی برن ورزشگاه ... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منو باش که بخاطر بازی از کارو زندگیم زدم رفتم ورزشگاه.بازی قبلی هم همینجوری شد من که همه تقصیرارو میندازم گردن کاشانی،همون اول فصل زد همه چیزو خراب کرد و گذاشت رفت آخه چقدر... 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تومملکتی که دلخوشی جووناش فقط و فقط فوتباله،همه عشقشون فوتبال و تیم پرسپولیس و رنگ قرمزه،تنها خوشحالیشون هم اینه که تیمشون ببره اما.... اما چجوری ببره وقتی یه مشت بی غیرت تو زمینن؟؟ آخه هیشکی نیست به اینا بگه پول میگیرید چیکار کنید؟؟که تو زمین راه برید؟بازیکن حریف رو همراهی کنید تا گل بزنه؟؟؟ آخه عوضیا چرا اینطوری با اعصاب هوادار بازی میکنید؟؟ چرا آبروی ایران رو میبرید؟؟ خودتون به جهنم چرا پرسپولیس رو خراب میکنید؟؟؟ دوس دارید بهتون بگن بی غیرت؟؟بهتون بگن پولی که میگیری حرومه؟؟اگه دوس دارید بازم همینطوری بازی گنید آفرین بر شما!!! دردتون چیه آخه؟؟؟خوب بابا بگید شاید حل شد؟؟ این همه آدم هر بازی میاد ورزشگاه این همه تشویق میکنه آخرشم یه باخت تحویلش میدید!!! من نمیدونم وضع مالیتون خوب نیس؟؟پول ندارید گوشت بخوورید؟؟ بابا نکنید این کار رو! به خدا اگه من جای مربی یا مدیر عامل بودم همتون جز دروازه بان و پولادی رو شوت میکردم بیرون از تیم امید بازیکن میاوردم! به خدا قسم اونا بهتر از شماها بازی میکنن.. این وضعشه آخه؟؟؟خدایی درسته؟؟از اول فصل چقدر صبر کنیم بابا؟؟ چقدر اعصابمون رو خورد کنیم؟؟ فقط امیدوارم خدا باعث و بانی این وضع رو لعنت کنه... به خدا از عصر کارد بزنی خونم در نمیاد!!! 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به خدا اگه دروازه بان نبود که الان 6 تایی شده بودیم 2 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کریمی بعد بازی این حرفو زد؟واسه چی آخه؟؟ به خاطر یه مشت آدم جوگیر که اسم خودشون رو گذاشتن هوادار و اسطوره باشگاه رو هو کردن بعد از بازی... نمیدونم تا کی میخوایم خودمون رو گول بزنیم و بگیم بهترین هوادارن فوتبال رو داریم؟ اینها فقط تماشاچی هستن نه هوادار! 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به خاطر یه مشت آدم جوگیر که اسم خودشون رو گذاشتن هوادار و اسطوره باشگاه رو هو کردن بعد از بازی... نمیدونم تا کی میخوایم خودمون رو گول بزنیم و بگیم بهترین هوادارن فوتبال رو داریم؟ اینها فقط تماشاچی هستن نه هوادار! خوب هوادار حق داره. تو یه روز غیر تعطیل 80 هزار تا رفتن استادیم. بعد به جای دیدن بازی خووب میبینن که همه تیم دارن قدم میزنن تو تیم از 6 تا بازی پیش فقط 2 امتیاز گرفته تیم بابا هوادار هم ظرفیت داره به خدا 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این فصل از لیگ برتر، و کلاً این سال برای پرسپولیس مثل یه کابوسه، کاش زودتر تموم شه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این فصل از لیگ برتر، و کلاً این سال برای پرسپولیس مثل یه کابوسه، کاش زودتر تموم شه من که چشمم آب نمیخوره فصل بعد هم درست بشه.مشکلات تیم اساسیه خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه اولین جرقه از مشکلات مال زمانی هستش که کاشانی بووووووووووووووووق بیخود بی جهت کرانچار رو برکنار کرد و علی دایی اومد. آخه آدم بوووووووووق مریض بودی اون کار رو کردی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کریمی بعد بازی این حرفو زد؟واسه چی آخه؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من که چشمم آب نمیخوره فصل بعد هم درست بشه.مشکلات تیم اساسیه خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه اولین جرقه از مشکلات مال زمانی هستش که کاشانی بووووووووووووووووق بیخود بی جهت کرانچار رو برکنار کرد و علی دایی اومد. آخه آدم بوووووووووق مریض بودی اون کار رو کردی؟؟ یادت نیس علی دایی تو سایپا هم مربی بود و هم بازیکن، چیکار کرد ؟ مشکل اینا نیست ، به نظر من دوره استقلال و پرسپولیس تموم شده، اینا تا خصوصی نشن ، باید این چیزارو تحمل کنن. 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یادت نیس علی دایی تو سایپا هم مربی بود و هم بازیکن، چیکار کرد ؟ مشکل اینا نیست ، به نظر من دوره استقلال و پرسپولیس تموم شده، اینا تا خصوصی نشن ، باید این چیزارو تحمل کنن. بحثم اصلا علی دایی نیست. دایی اومد 2 تا جام هم گرفت منظورم بی کفایتی مدیر بوود که بیخودی مربی رو عوض کرد و بعد با دایی به مشکل خورد و استیلی اومد و اینم نتیجشه 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بحثم اصلا علی دایی نیست. دایی اومد 2 تا جام هم گرفت منظورم بی کفایتی مدیر بوود که بیخودی مربی رو عوض کرد و بعد با دایی به مشکل خورد و استیلی اومد و اینم نتیجشه اوهوم امسال هم همه عوامل با هم بسیج شدن ، همزمان ... مربی، مدیر عامل، داور و .... 3 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یادت نیس علی دایی تو سایپا هم مربی بود و هم بازیکن، چیکار کرد ؟ مشکل اینا نیست ، به نظر من دوره استقلال و پرسپولیس تموم شده، اینا تا خصوصی نشن ، باید این چیزارو تحمل کنن. اون فصلی که علی دایی به عنوان مربی-بازیکن سایپا رو قهرمان کرد، پیش فصل و چند هفته از شروع فصل رو لورانت آلمانی با سایپا بود. خیلی ها هم همون موقع میگفتن که سایپا دلیل نتیجه گیریش تمرینات اصولی این مربی و یارگیری خوبش بوده. اگر نه اگر یه بازیکن بخواد به محض مربی شدنش، توی همون فصل اول جام بگیره که به خیلی چیزها باید شک کرد! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اوهوم امسال هم همه عوامل با هم بسیج شدن ، همزمان ... مربی، مدیر عامل، داور و .... داور پاره پاره ........................................... [h=1]AFC پرسپوليس را هفت هزار دلار جريمه کرد[/h] 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده