CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ الحق عدد 4 برازنده شماست به هر حال از عدد 6 که بهتره! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ الحق عدد 4 برازنده شماست فعلا اسیا سر گروهیییییم شما از بین 4 تا تیم 5 اییییید 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تقدیم به چهارتاییای گل ها یعنی چی:vahidrk: میخوای بگی فیل شکن داری من که ندارم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ها یعنی چی:vahidrk: میخوای بگی فیل شکن داری من که ندارم :icon_pf (34): چطوری زندگی میکنی پس؟ :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سه تا زدیم تو 10 دیقه با تیم 10 نفره، تو آسیا هم که 6 تا 6 تا میزنیم . حالا شاخ شدین واسه ما؟ حالا هر تیمی یه فرازو نشیب هایی هم داره دیگه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از فرمایشات یکی از هواداران تراکتور در برنامه نود، در همین چند دقیقه پیش : کی گفته پرسپلیس و استقلال 30 ملیون طرفدار دارن ؟ من میتونم ثابت کنم تراکتور 30 ملیون طرفدار داره ، تراکتور 100 ملیون طرفدار داره پ.ن : 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حالا اون یه چیزی گفت تو به دل نگیررررررررررررررررررر حتما تحت تاثیر حرف محمود عزیز قرار گرفته که گفته بود ملت شرو کنن به زایمان جمعیت رو ببرید بالا 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از فرمایشات یکی از هواداران تراکتور در برنامه نود، در همین چند دقیقه پیش : کی گفته پرسپلیس و استقلال 30 ملیون طرفدار دارن ؟ من میتونم ثابت کنم تراکتور 30 ملیون طرفدار داره ، تراکتور 100 ملیون طرفدار داره پ.ن : اتفاقا باحال گفت!!!!!خوب گفت تلویزیون این دو تا تیم درپیت رو بزرگ کرده!!!!!!! حالا جوگیر شد گفت 100 میلیون که ما هم از خنده روده بر شدیم و گفتیم لابد با ترکیه و ج.آذربایجان حساب کرده!!!! 2 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سايت گل- باور کنید یا نه، این پرسپولیس است که در مدتزمانی کوتاه دو بار 4تایی شده است. این پرسپولیس است که دروازهبانش از توپهای مرده برای حریف موقعیت گل میسازد و بعد در رسانهها نقش طلبکار را بازی میکند و دروازهبان دیگرش حتی توانایی بیرون زدن توپ از خط طولی زمین برای رسیدگی به وضعیت بازیکن مصدوم را ندارد! این پرسپولیس است که بازیکن ناشناخته حاضر در لیست مازادش تصمیم میگیرد وسط زمین با کادر فنی تسویهحساب کند! این پرسپولیس است که قدرت گلنزنی مهاجمش دقیقا به اندازه قدرت گلزنی لیونل مسی است! روی نیمکت همین پرسپولیس اما مردی هست که آینده را طور دیگری رقم خواهد زد. باور کنید یا نه، این روزهای تلخ پایانپذیرند و آرامش به زودی در خانه سرخها را خواهد زد... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اين منتقداااااای الکی....! آنطور که از شواهد برمیآید مهمترین وظیفه تعدادی از پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس در سالیان اخیر انتقاد از مربیان و مدیرانی است که در باشگاه حتی یک سمت تشریفاتی برای این پیشکسوتان در نظر نگرفتهاند و تعریف و تمجید از مربیان و مدیرانی که این کار را انجام دادهاند! این روزها چند تن از بازیکنان اسبق باشگاه پرسپولیس از جمله محمد مایلیکهن و محمود خردبين هجمهي سنگینی علیه دنیزلی راه انداختهاند و در اظهارنظرهای عجیبشان این مربی ترکتبار را فاقد توانایی فنی دانستهاند. جملاتی که اگر به ترکیه برسد میتواند زمینهساز یک سال خنده و تفریح در کشور دوست و همسایه باشد! باورش آسان نیست که این انتقادات از سر دلسوزی برای پرسپولیس به زبان آورده شده باشند. نباید از یاد برد «ارباب بیانیهها» که امروز با ژست منتقد در مورد پرسپولیس صحبت میکند دیروز با تعریف و تمجید و بهترین دانستن «بعضیها» موجب آغاز روندی در پرسولیس شد که فراتر از یک فاجعه بود. راستی آقای منتقد؛ از آمار شرمآور 0/07 گل در هر مسابقه توسط بازیکن شماره 10 تیم خبر دارید؟ و هنوز هم معتقدید این پرسپولیس «عالی» بسته شده است؟! خواب شتری! تنها حسن اوضاع نابسامان پرسپولیس این است که میتواند رقبای آسیایی این تیم را به اشتباه بیاندازد. صحبتهای جدید مدیر باشگاه الهلال این موضوع را به خوبی آشکار میکند. او چند روز قبل در یک برنامه تلویزیونی با تشریح نتایج اسفبار پرسپولیس در چند دیدار گذشته ادعا کرد که محبوبترین تیم ایران در دیدار خانگی مقابل الهلال طرفداران زیادی نخواهد داشت و در این دیدار به زانو در خواهد آمد. حقیقت این است که پرسپولیس آسیایی علاوه بر در اختیار داشتن چند مهره کلیدی و ارزشمند که نمیتوانند در لیگ بازی کنند، انگیزه و هوادار به مراتب بیشتری هم از پرسپولیس لیگ دارد. با توجه به اینکه پرسپولیس شانسی برای حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان آسیا ندارد قهرمانی در این فصل آسیا شاید تبدیل به تنها آرزوی باقیمانده فوتبالی مهدی مهدویکیا، علی کریمی و حتی مصطفی دنیزلی شده باشد و بیتردید آنها تمام تلاششان را برای رسیدن به این آرزو انجام خواهند داد. باید دید بازیکنان، کادر فنی و البته هواداران پرسپولیس جواب مدیر خوشخیال باشگاه عربستانی را چگونه خواهند داد. مثل وقتی که دوست بیماره! بودن کنار یک دوست در روزهای سلامت و سرخوشی هنر نیست. هنر این است که توی کشاکش رنج و بیماری دوستات را تنها نگذاری. برای تیمهای فوتبال نیز اوضاع همینگونه است. وقتی تیم 10نفره در 10دقیقه بازی 2-0 باخته را 2-3 میبرد و 6 گل به حريف اماراتی میزند فریاد زدن نامش روی سکوها کار بزرگی نیست. عشق آنجا نمایان میشود که پس از چند ناکامی متوالی سکوها پر از جمعیت شوند. پرسپولیس امروز بیش از همیشه به هوادارانش نیاز دارد و تماشاگران این تیم باید بتوانند بین شرایط تیمشان در لیگ برتر و ليگ قهرمانان آسیا تفکیک قائل شوند و در شرایطی که تیمشان در نیمه پایین جدول لیگ جا خوش کرده است برای تداوم «صدرنشینی»اش در گروه، به تمام سکوهای آسیا لباس سرخ بپوشانند. حس غربت در خانه، زیبندهی تیمی نیست که همواره فراتر از هر چیز دیگری به هوادارانش مینازد. حسی که البته بعید میدانیم سهشنبه سراغ پرسپولیسیها بیاید. نمیذارم که یه لحظه، اسمتو ازم بگیرن... روز ملی «خلیجفارس» را به تازگی پشت سر گذاشتهایم و این روزها هموطنانمان شبکههای اجتماعی را پر کردهاند از تصاویر و اشعار مرتبط با این روز. بستر مناسبتر برای به استهزا گرفتن ادعای اعراب در مورد خلیجفارس و 3 جزیره اما جایی نیست جز استادیوم فوتبال به هنگام مسابقه یک تیم ایرانی با یک تیم عرب. اگچه شعرها و شعارهاي سياسي در ميادين ورزشي مجال بروز ندارند اما تماشای پیروزی یک تیم ایرانی برابر یک تیم عربی به خودی خود اتفاق خجستهای است كه حقانيت ما را هم در حواشي پررنگ و هميشگي خود اثبات خواهد كرد. پیام روشن ایرانیها سهشنبه از سکوهای آزادی به گوش جهان خواهد رسید. پیامی که امیدواریم با پیروزی تیم ایرانی مسابقه همراه شود. شاید اینطور به نظر برسد که از پرسپولیس تنها خاکستري بر جای مانده است. همین خاکستر اما به شرط آنکه حفظ شود میتواند نویدبخش تولد یک ققنوس در آینده باشد. ققنوسی که این بار بلندتر و دلرباتر از همیشه خواهد پرید... 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حالا اون یه چیزی گفت تو به دل نگیررررررررررررررررررر حتما تحت تاثیر حرف محمود عزیز قرار گرفته که گفته بود ملت شرو کنن به زایمان جمعیت رو ببرید بالا آره لابد، ایشون از الان تخمین زده جمعیت رو اتفاقا باحال گفت!!!!!خوب گفت تلویزیون این دو تا تیم درپیت رو بزرگ کرده!!!!!!!حالا جوگیر شد گفت 100 میلیون که ما هم از خنده روده بر شدیم و گفتیم لابد با ترکیه و ج.آذربایجان حساب کرده!!!! دوتا تیم در پیت ؟ بعضی وقتا بعضی از حرفا از روی لجبازی و کل کل هست . مثلا من همیشه تو فامیل یا دوستان باهاشون کل کل میکنم . طرفدار پرسپلیسم ولی واقعا استقلال رو هم دوست دارم . اون حرفا هم فقط واسه شوخیه . چون واقعت تیم بزرگی هستن . یا مثلا طرفدار رئالم ولی بارسا رو هم خیلی دوس دارم . بازیش حرف نداره . ( دوستان بارسائی و استخلالی سو استفاده نکنن ) حالا تراکتور که بعد از n سال اومده لیگ برتر چی میگه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره لابد، ایشون از الان تخمین زده جمعیت رو دوتا تیم در پیت ؟ بعضی وقتا بعضی از حرفا از روی لجبازی و کل کل هست . مثلا من همیشه تو فامیل یا دوستان باهاشون کل کل میکنم . طرفدار پرسپلیسم ولی واقعا استقلال رو هم دوست دارم . اون حرفا هم فقط واسه شوخیه . چون واقعت تیم بزرگی هستن . یا مثلا طرفدار رئالم ولی بارسا رو هم خیلی دوس دارم . بازیش حرف نداره . ( دوستان بارسائی و استخلالی سو استفاده نکنن ) حالا تراکتور که بعد از n سال اومده لیگ برتر چی میگه ؟ آره دیگه...درپیتند!!! من برام فرقی نداره..دوست دارم تیمای شهرستانی همیشه این دوتا تیمو بکوبند...خوب دست خودم نیست!!! فقط سپاهان قهرمان... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فردا حضوز ما در ورزشگاه 100 هزار نفری آزادی پر از تماشاگر 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز مطمئن هستم ورزشگاه مملو از تماشاگر میشه و دندونای عربها رو در دهنش خورد میکنند. ما استقلالی ها امروز پرسپولیسی هستیم. 5 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دندونای عربها رو در دهنش خورد میکنند. هستمش!! ایشالا فردا هم پرسپولیسی ها گوشه های خالی ورزشگاه رو برای شما جلوی اینا پر میکنیم تا هیچ عربی از تو این جهنم سالم بیرون نره... 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فقط میتونم بگم پولی که میگیرن حرومه!! با این بازیشون واقعا برا تیمم متاسفم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حیف این همه تماشاگررررررر این نوری گییر من بیوفته بوووووووووووووووووووووق اش میکنم :vahidrk: حالا بازی رو ول کن اون داور پاره پاره ................................. چی بود اون وسط ملت میگفتن روده بر شدم از خنده 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چی شد بازی؟؟؟؟؟ با اجازتون جلو 80 هزار تماشاگر یه گل خوردیم و باختیم 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با اجازتون جلو 80 هزار تماشاگر یه گل خوردیم و باختیم واااااااااااااای...کاش از این عربا میبردید...حیف شد.... ایشالا سپاهان جبران میکنه!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده