Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ میتونی اسمشو بزاری شانس!!!!!!!!!!!! فقط جایی نگو پرسپولیس تو سخت ترین گروه آسیا شانسی اوله چون میخندن بهت من نگفتم شانسیه ولی اونجا چند تا بازیکن قوی دارید که اینجا این فصل از داشتنشون توی لیگ برتر محرومید دروازبانتون مخصوصا تازشم... سخت نیست گروهتون.. فقط الهلال سخته بقیه اگه سخت بودن که 9 تا نمیخوردن استقلال بد شانسی آورد توی بازی دومی و سومی بازی آخری که کلی موقعیت داشت آرش که همه رو خراب کرد 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ من نگفتم شانسیه ولی اونجا چند تا بازیکن قوی دارید که اینجا این فصل از داشتنشون توی لیگ برتر محرومید دروازبانتون مخصوصا تازشم... سخت نیست گروهتون.. فقط الهلال سخته بقیه اگه سخت بودن که 9 تا نمیخوردن استقلال بد شانسی آورد توی بازی دومی و سومی بازی آخری که کلی موقعیت داشت آرش که همه رو خراب کرد عه عجب آدمی هستیا خودت تو پست فلبیت گفتی شانسیه خو آره بازیکنای آسیا بهترن شمام میتونستید برید بازیکن بیارید برا آسیا!! والا اتفاقا همه کارشناسا میگن گروه پرسپ.لیس سخت ترین گروهه و گروه اس اس دوپینگی راحت ترین گروه!! اما خوووب تفاوت تیم ها تو همین گروه ها معلوم میشه دیگه اگه شمام مقابل پرسپولیس آسیایی بازی کنید مطمین باش یه بار دیگه 6 تایی میشید لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اگه اینجا مدیر نداره ب این شورشگرا اخطار بده خودم دست ب کار بشم ی چیزی بگم توجیه بشن اینجا واسه هوادارای پرسپولیسه جای کل کل نیست شیما جان عصبی نشو عزیزم تفاوت طرفداران این دو تیم توی همین درک و شعوره دیگه.... با این کار نشون میدن طرفدار چه تیمی هستن 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ شیما جان عصبی نشو عزیزم تفاوت طرفداران این دو تیم توی همین درک و شعوره دیگه.... با این کار نشون میدن طرفدار چه تیمی هستن دقیقا این رو موافقم ما کل کل میکنیم توهین نمیکنیم مثل شما 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ عه عجب آدمی هستیا خودت تو پست فلبیت گفتی شانسیه خو آره بازیکنای آسیا بهترن شمام میتونستید برید بازیکن بیارید برا آسیا!! والا اتفاقا همه کارشناسا میگن گروه پرسپ.لیس سخت ترین گروهه و گروه اس اس دوپینگی راحت ترین گروه!! اما خوووب تفاوت تیم ها تو همین گروه ها معلوم میشه دیگه اگه شمام مقابل پرسپولیس آسیایی بازی کنید مطمین باش یه بار دیگه 6 تایی میشید حالا ما که دوم هستیم و 3 باریه دیگه داریم صعود میکنیم از گروه 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ دقیقا این رو موافقمما کل کل میکنیم توهین نمیکنیم مثل شما من توهین نکردم..... مگه به خودتون و شعورتون شک دارید که اینجوری برداشت میکنین؟!!!!! لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ حالا ما که دوم هستیم و 3 باریه دیگه داریم صعود میکنیم از گروه نه ترو خدا میخواید صعود هم نکنید!!! تو گروه گلابی هستینا دوپینگیا 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ من توهین نکردم..... مگه به خودتون و شعورتون شک دارید که اینجوری برداشت میکنین؟!!!!! مگه هرکسی که شک کنه باید بهش توهین کرده باشی؟ چه ربطی داره ما 76 صفحه کل کل کردیم یه توهین هم توش نیست لطفا در نوشتن کلمات دقت کن 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ نه ترو خدا میخواید صعود هم نکنید!!! تو گروه گلابی هستینا دوپینگیا خوب دیگه مرحله بعدی هم هست شانس بیارید نخورید به ما ما که دوم میشیم و شما هم اول حالا ببینیم چی میشه لنگیا قیمت لنگ خیلی افت کرده هاااااااااا البته دیروز یه خورده بهتر شد بخاطر اینکه مردانه جنگیدید 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ مگه هرکسی که شک کنه باید بهش توهین کرده باشی؟چه ربطی داره ما 76 صفحه کل کل کردیم یه توهین هم توش نیست لطفا در نوشتن کلمات دقت کن نمیدونم چه جوری برداشت کردین؟!!! ولی من اصلا قصد توهین نداشتم اگرم استقلالی های عزیز اینجوری برداشت کردن که حرف من توهینه از همشون معذرت میخوام چشم از این به بعد با دقت بیشتری مینویسم ممنون از تذکرتون 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ خوب دیگهمرحله بعدی هم هست شانس بیارید نخورید به ما ما که دوم میشیم و شما هم اول حالا ببینیم چی میشه لنگیا قیمت لنگ خیلی افت کرده هاااااااااا البته دیروز یه خورده بهتر شد بخاطر اینکه مردانه جنگیدید چی میگی بابا دوپینگیای کیسه کش به هم نمیخوریم تو مرحله بعد.شاید با سپاهان بخورید به هم.من جات بودم خدا رو شکر میکردم که به پرسپولیس نمیخورید وگرنه یه شش تایی دیگه رو شاختون بووود 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ چی میگی بابا دوپینگیای کیسه کش به هم نمیخوریم تو مرحله بعد.شاید با سپاهان بخورید به هم.من جات بودم خدا رو شکر میکردم که به پرسپولیس نمیخورید وگرنه یه شش تایی دیگه رو شاختون بووود گروه A میخوره به گروه Cاستقلال میخوره به سپاهان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ گروه A میخوره به گروه Cاستقلال میخوره به سپاهان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهان.پس پرسپولیس میخوره گروه 4 که ایانی توش نداره!! احتمال زیاد میخورید به هم و یه ایرانی پر میشه که لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ شیما جان عصبی نشو عزیزم تفاوت طرفداران این دو تیم توی همین درک و شعوره دیگه.... با این کار نشون میدن طرفدار چه تیمی هستن نمیدونم چه جوری برداشت کردین؟!!! ولی من اصلا قصد توهین نداشتم اگرم استقلالی های عزیز اینجوری برداشت کردن که حرف من توهینه از همشون معذرت میخوام چشم از این به بعد با دقت بیشتری مینویسم ممنون از تذکرتون پس لازم شد یک بار دیگه متنتو بخونی خواهش میشه اینجا ما همه دوستیم ولی کل کل میکنیم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ آهان.پس پرسپولیس میخوره گروه 4 که ایانی توش نداره!! احتمال زیاد میخورید به هم و یه ایرانی پر میشه که مثل اینکه سرنوشت اصفهانیها دست استقلاله و باز مجبوریم یک اصفهانیه دیگه رو حذف کنیم ولی خیلی بد شد اونجا ذوب آهن کنار رفت اینجا هم یا استقلال یا سپاهان میمونه 2 نماینده فقط واقعا گند زند به این فوتبال اینااا سهمیه کم شد تا این مشکلات پیش بیاد حالا امسال نتایج خوبه احتمالا 4 سهمیه بگیریم 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ پس لازم شد یک بار دیگه متنتو بخونی خواهش میشه اینجا ما همه دوستیم ولی کل کل میکنیم راست میگید شما من بد نوشتم یعنی خیلی بد نوشتم ولی قلبا نمیخواستم به کسی توهین بشه این رو لطفا بزارید پای خامی یه جوون 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ مثل اینکه سرنوشت اصفهانیها دست استقلالهو باز مجبوریم یک اصفهانیه دیگه رو حذف کنیم ولی خیلی بد شد اونجا ذوب آهن کنار رفت اینجا هم یا استقلال یا سپاهان میمونه 2 نماینده فقط واقعا گند زند به این فوتبال اینااا سهمیه کم شد تا این مشکلات پیش بیاد حالا امسال نتایج خوبه احتمالا 4 سهمیه بگیریم آره دیگه بد میشه.تنها راهش اینه که یا سپاهان دوم شه یا اس اس دوپینگی اول شه که هر دو تقریبا محاله 2 لینک به دیدگاه
nasa66 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ ديروز واسه اولين بار از گل زدن لونگي ها خوشحال شدم! امروز سه امتيازو ميگيريمو فاصلمونو با سپاهان به 1 امتياز ميرسونيم. هر چي نباشه حاج فتل قول قهرماني تو 3 تا جامو به ما داده. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ پرسپولیس دوسِت داریم. :hapydancsmil: قرمزا بیاین با هم همدل باشیم ، جامو برگردونیم تهرون. امسال ما قهرمان بشیم، سال بعد قول میدیم جامو بدیم به شما. 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ پرسپولیس دوسِت داریم. :hapydancsmil:قرمزا بیاین با هم همدل باشیم ، جامو برگردونیم تهرون. امسال ما قهرمان بشیم، سال بعد قول میدیم جامو بدیم به شما. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده