hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ عصبانی خوب پس چی بگم؟ مردانه نبود یعنی؟ شلوغ نکن!! بدو دم تاپیک خودتون توپ بازی کن اگه کل فصل اینطوری بازی میکردن الان اول بودیم!!! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ شلوغ نکن!! بدو دم تاپیک خودتون توپ بازی کن اگه کل فصل اینطوری بازی میکردن الان اول بودیم!!! بخدا صفایی که توی این تاپیک هست توی هیچ تاپیکی نیست اینجا نه که همه اعصاب معصاب ندارن حال میده آره.. اتفاقا دیروز هم گفتم .... پرسپولیس دیر به خودش اومده وگر نه جایگاهش اینجا نبود و 2 پله بالاتر بود 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ بخدا صفایی که توی این تاپیک هست توی هیچ تاپیکی نیست اینجا نه که همه اعصاب معصاب ندارن حال میده آره.. اتفاقا دیروز هم گفتم .... پرسپولیس دیر به خودش اومده وگر نه جایگاهش اینجا نبود و 2 پله بالاتر بود 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اعصاب معصاب که نداری حال میکنم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اعصاب معصاب که نداری حال میکنم اس اسیه سوراخ!! 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اس اسیه سوراخ!! پس پسیه خسته و عصبانی و بی اعصاب و داغون 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ پس پسیه خسته و عصبانی و بی اعصاب و داغون اس اسیه سوراخه دوپینگی 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اس اسیه سوراخه دوپینگی حمید زشته بی ادب 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ همانا هر کس دوستانم را بیازارد مرا ازرده است شقی (ض) 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اس اسیه سوراخه دوپینگی دوپینگ ما زیرکانست حالا شما اون زیر هوای پایین جدول رو داشته باشید نذارید به دست نااهلان بیفته 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ همانا هر کس دوستانم را بیازارد مرا ازرده است شقی (ض) مگه کسی منو آزاد داده؟ بابا اینا پرسپولیسی هستند کلا کم آوردن توی فوتبال البته خداویکی دمشون گرم دیروز مثل مرد برای بقا در لیگ برتر جنگیدند 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ مگه کسی منو آزاد داده؟ بابا اینا پرسپولیسی هستند کلا کم آوردن توی فوتبال البته خداویکی دمشون گرم دیروز مثل مرد برای بقا در لیگ برتر جنگیدند حالا من جنبه انسانی فوتبال و نگاه کردم حدیث ول دادم ولی یادت باشه ها من پرسپولیسیم 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ همانا هر کس دوستانم را بیازارد مرا ازرده است شقی (ض) لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اگه ما هم مثل تیم دوپینگی شانس داشتیم الان اول بوودیم.باور کن!!! 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ حالا من جنبه انسانی فوتبال و نگاه کردم حدیث ول دادم ولی یادت باشه ها من پرسپولیسیم پس تو هم حواست به اون پایین جدول باشه مس سرچشمه رو نادیده نگیرید خیلی چغره 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اگه ما هم مثل تیم دوپینگی شانس داشتیم الان اول بوودیم.باور کن!!! باور کن اگه همه تیم ها هم کنار میکشیدند باز اول نمیشدید بچه ای هااا 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ باور کن اگه همه تیم ها هم کنار میکشیدند باز اول نمیشدیدبچه ای هااا شمام اگه اینقد خوش شانس نبودید!! (البته شانس که چه عرض کنم دستهای پشت پرده به نفع اس اس) الان جای مس سر چشمه بودید نم.نه بارزش رو میشه تو جام باشگاه های آسیا دید لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ شمام اگه اینقد خوش شانس نبودید!! (البته شانس که چه عرض کنم دستهای پشت پرده به نفع اس اس) الان جای مس سر چشمه بودید نم.نه بارزش رو میشه تو جام باشگاه های آسیا دید یعنی شما هم توی جام باشگاهها شانس آوردید دیگه؟ منظورت این بود؟ 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی شما هم توی جام باشگاهها شانس آوردید دیگه؟منظورت این بود؟ میتونی اسمشو بزاری شانس!!!!!!!!!!!! فقط جایی نگو پرسپولیس تو سخت ترین گروه آسیا شانسی اوله چون میخندن بهت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده