hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 13 تیر، 2012 عصبانی خوب پس چی بگم؟ مردانه نبود یعنی؟ شلوغ نکن!! بدو دم تاپیک خودتون توپ بازی کن اگه کل فصل اینطوری بازی میکردن الان اول بودیم!!!
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 تیر، 2012 شلوغ نکن!! بدو دم تاپیک خودتون توپ بازی کن اگه کل فصل اینطوری بازی میکردن الان اول بودیم!!! بخدا صفایی که توی این تاپیک هست توی هیچ تاپیکی نیست اینجا نه که همه اعصاب معصاب ندارن حال میده آره.. اتفاقا دیروز هم گفتم .... پرسپولیس دیر به خودش اومده وگر نه جایگاهش اینجا نبود و 2 پله بالاتر بود 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 13 تیر، 2012 بخدا صفایی که توی این تاپیک هست توی هیچ تاپیکی نیست اینجا نه که همه اعصاب معصاب ندارن حال میده آره.. اتفاقا دیروز هم گفتم .... پرسپولیس دیر به خودش اومده وگر نه جایگاهش اینجا نبود و 2 پله بالاتر بود 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 تیر، 2012 اس اسیه سوراخ!! پس پسیه خسته و عصبانی و بی اعصاب و داغون 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 13 تیر، 2012 پس پسیه خسته و عصبانی و بی اعصاب و داغون اس اسیه سوراخه دوپینگی 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 تیر، 2012 اس اسیه سوراخه دوپینگی دوپینگ ما زیرکانست حالا شما اون زیر هوای پایین جدول رو داشته باشید نذارید به دست نااهلان بیفته 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 تیر، 2012 همانا هر کس دوستانم را بیازارد مرا ازرده است شقی (ض) مگه کسی منو آزاد داده؟ بابا اینا پرسپولیسی هستند کلا کم آوردن توی فوتبال البته خداویکی دمشون گرم دیروز مثل مرد برای بقا در لیگ برتر جنگیدند 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 13 تیر، 2012 مگه کسی منو آزاد داده؟ بابا اینا پرسپولیسی هستند کلا کم آوردن توی فوتبال البته خداویکی دمشون گرم دیروز مثل مرد برای بقا در لیگ برتر جنگیدند حالا من جنبه انسانی فوتبال و نگاه کردم حدیث ول دادم ولی یادت باشه ها من پرسپولیسیم 2
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 13 تیر، 2012 اگه ما هم مثل تیم دوپینگی شانس داشتیم الان اول بوودیم.باور کن!!! 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 تیر، 2012 حالا من جنبه انسانی فوتبال و نگاه کردم حدیث ول دادم ولی یادت باشه ها من پرسپولیسیم پس تو هم حواست به اون پایین جدول باشه مس سرچشمه رو نادیده نگیرید خیلی چغره 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 تیر، 2012 اگه ما هم مثل تیم دوپینگی شانس داشتیم الان اول بوودیم.باور کن!!! باور کن اگه همه تیم ها هم کنار میکشیدند باز اول نمیشدید بچه ای هااا 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 13 تیر، 2012 باور کن اگه همه تیم ها هم کنار میکشیدند باز اول نمیشدیدبچه ای هااا شمام اگه اینقد خوش شانس نبودید!! (البته شانس که چه عرض کنم دستهای پشت پرده به نفع اس اس) الان جای مس سر چشمه بودید نم.نه بارزش رو میشه تو جام باشگاه های آسیا دید
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 تیر، 2012 شمام اگه اینقد خوش شانس نبودید!! (البته شانس که چه عرض کنم دستهای پشت پرده به نفع اس اس) الان جای مس سر چشمه بودید نم.نه بارزش رو میشه تو جام باشگاه های آسیا دید یعنی شما هم توی جام باشگاهها شانس آوردید دیگه؟ منظورت این بود؟ 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 13 تیر، 2012 یعنی شما هم توی جام باشگاهها شانس آوردید دیگه؟منظورت این بود؟ میتونی اسمشو بزاری شانس!!!!!!!!!!!! فقط جایی نگو پرسپولیس تو سخت ترین گروه آسیا شانسی اوله چون میخندن بهت
ارسال های توصیه شده