Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ 3-0 داماش داور پاره پاره .......... علی دایی... علی دایی 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ ینی ۱۰ مین فحش خورد چیزیش نشد ۲ دقیقم میموند میشد ۱۲ مین فحش چیزی از بستگان محترمش کم میشد ؟ 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ 2 امتیازم کم شد از پرسپولیس.با 36 امتیاز رفت دهم جدول!!! 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ وای چقدر قشنگ بود این بازی پرسپولیسیا یعنی سنگ تموم گذاشتن واسه خارمادر یارو! 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ بخدااا الکی 2 امتیاز کم کردن مسخره هستش 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ بی دروپیکری یعنی همین دیگه وقتی یه مدیر عاملی میزارن که اصلا معلوم نیست شوت زدن بلده یا نه چون سابقه فلان و فلان داره همین میشه هر کاری خواستن بکنن و مدیریت بپذیره هیکسم صداش درنیاد چون مدیر عامل پذیرفته تازه شروعش با تماشاچی های اونا بوده مازیار زارع رو فحش دادن تو بازی رفت هم هر چی از دهنشون دراومد به مازیار گفتن این موقع ها بازیکن صداش دربیاد کارت میگیره و حرفه ای بودن و از این حرفا..... داوره 2تا بازیکن و اخراج کرده تازه حق به جانب بازی رو تعطیل کرده ... تا زمانی که کسایی مثل کفاشیان و مدیر عاملهایی مثل xوy باشن که اصلن فوتبالی نبودن همینه ... فقط و فقط دادکان 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ با افتخار باید بگم که منم یه پرسپولیسی دو آتیشم 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ اسم باشگاه رسمن پرسپولیس شد :hapydancsmil:تبرررررررررررریک :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ اسم باشگاه رسمن پرسپولیس شد :hapydancsmil:تبرررررررررررریک :hapydancsmil: یه چیزی بگم باز با هم دعوا کنیم؟! 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ یه چیزی بگم باز با هم دعوا کنیم؟! ها ؟ کی ؟ من ؟ منو دعوا ؟ 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ استقلال زلزله :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ :ws28: اگه استقلال هم 35 امتیاز داشت سر به بیابون میذاشتم و میخندیدم راستی اون پایین جدول هوا چطوره؟ میگن خشکسالی اومده همه امتیازاشون کمه فعلا با مس سرچشمه رقابت کنید و البته رفاقت هم کنید هاااااااا همدیگه رو اذیت نکنید.. با هم مهربان باشید شاید همسفر بودید 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ اگه استقلال هم 35 امتیاز داشت سر به بیابون میذاشتم و میخندیدم راستی اون پایین جدول هوا چطوره؟ میگن خشکسالی اومده همه امتیازاشون کمه فعلا با مس سرچشمه رقابت کنید و البته رفاقت هم کنید هاااااااا همدیگه رو اذیت نکنید.. با هم مهربان باشید شاید همسفر بودید اسماعیل یادته اول فصل میگفتم مس سرچشمه رقیبشونه ، هی تو قبول نمیکردی حالا رسیدی به حرف من 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ اسماعیل یادته اول فصل میگفتم مس سرچشمه رقیبشونه ، هی تو قبول نمیکردیحالا رسیدی به حرف من هی روزگار من چقدر ساده بودم الانم دیر نشده 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ ما واسه آسیا برنامه ریزی کردیم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ برای این فصل دیگه؟ فصل بعدی شبکه 3 رو فراموش نکنید هاااااااا پای تلویزیون بشینیدو به بازی های استقلال نگاه کنید کاش پرسپولیس حداقل توی آسیا آبروداری کنه 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ برای این فصل دیگه؟ فصل بعدی شبکه 3 رو فراموش نکنید هاااااااا پای تلویزیون بشینیدو به بازی های استقلال نگاه کنید کاش پرسپولیس حداقل توی آسیا آبروداری کنه پخش بازی ها داره منتقل میشه شبکه ورزش همیشه این استقلالیا از دنیا عقبن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده