El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ به این میگن نمیگن پرسپولیس، میگن تیمی که دنیزلیش سرمربیشه 1 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ از دروازه بان الشباب میپرسن: بازی چند چنده؟ میگه: الان؟ ..... یا الان؟ 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ با ی کوشولو تاخیر تبریییییییییییییییییییییک :hapydancsmil:۶ تاااااااا :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ با ی کوشولو تاخیر تبریییییییییییییییییییییک :hapydancsmil:۶ تاااااااا :hapydancsmil: سفر بودی؟ تبریک مارو هم بپذیرین بسی حال کردیم اماراتی ها رو سوراخ کردین 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ سفر بودی؟تبریک مارو هم بپذیرین بسی حال کردیم اماراتی ها رو سوراخ کردین ایهیم مرسیییییییییی :hapydancsmil:ی همدرد پیدا کردیم واستون 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ ایهیم مرسیییییییییی :hapydancsmil:ی همدرد پیدا کردیم واستون بارها گفتم و باز هم میگویم اون بازی واسه قبل انقلاب بوده ، حساب نیس 1 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ بارها گفتم و باز هم میگویم اون بازی واسه قبل انقلاب بوده ، حساب نیس اتفاقاً هر چیزی مال قبل انقلاب بوده ارزش خوبیش دو برابر میشه! پس علی الحساب یه 12-0 داشته باشین تا بعد... البته سعی میکنیم تو بازی برگشت هم الشباب رو 6 تایی کنیم که دوباره همدرد بشید! 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ بارها گفتم و باز هم میگویم اون بازی واسه قبل انقلاب بوده ، حساب نیس نظر شمام جای تامل داره 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ آورده اند که روزی در اُردویِ پرسپولیس ایمون زاید ســــوالی پرسیـــد که :-؟ ای جادوگرِ آسیـــــا... سرورِ کُلِ آبیــــــــا... آیا : "در ترکیب بندی رنگ لباسِ الغرافه آبی هست؟ " ♥ علــــــیِ کریمـــــــی ♥ جواب داد: "آری ! شلوارک و حاشیه پیراهنِ آبی! " آنگاه ایمـــــون زاید خندید و با دست خود فقط عدد ۳ را نشان داد... و یاران نعره زدندی و خشتک به سر دویدندی 6 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ شیییییییییییییییییییییییییییییییییره پرسپولیسشییییییییییییییییییییییییییییییییره ایمون زاید 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ تبرررررررریک:hapydancsmil:۲ تا ۳ امتیااااااز :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ تبریک به همه :hapydancsmil: این خیابانی هم روانش پاکه هااااا 6 بار صحنه اهسته جواد کاظمیان رو نشون داد یه بار نگفت پاشو زدن سوا از استقلالی بودنش فستیوال سوتیه کلی هم از داور تعریف میکرد انگاری گزارشگر عربی بود 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ تبریک به همه :hapydancsmil:این خیابانی هم روانش پاکه هااااا 6 بار صحنه اهسته جواد کاظمیان رو نشون داد یه بار نگفت پاشو زدن سوا از استقلالی بودنش فستیوال سوتیه کلی هم از داور تعریف میکرد انگاری گزارشگر عربی بود واااااااااااای ولی هیچی سوتی آخرش نمیشد! کلی وقت پیشش داور سوت بازی رو زده بود بعدا صحنه گل پرسپولیس رو نشون داد یهو جو گرفتش گفت گل برای الغرافه بعدا فهمید سوتی داده خودش مرده بود از خنده 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ بسی حال نمودیم و تبریک می گوییم نمیدونم چه گناهی کردم این خیابانی باید هم فامیلی ما میشد. آدم روش نمیشه دیگه فامیلیشو بگه 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ واااااااااااای ولی هیچی سوتی آخرش نمیشد! کلی وقت پیشش داور سوت بازی رو زده بود بعدا صحنه گل پرسپولیس رو نشون داد یهو جو گرفتش گفت گل برای الغرافه بعدا فهمید سوتی داده خودش مرده بود از خنده اون که خیلی باحال بود وقتی گفت یه حمله از سوی الغرافه.... من داداش بزرگم داداش کوچیکم به هم نگاه کردیم :ws28::icon_pf (34): داوره که دیگه کاری نداشت کی خطا کرده سوتش فقط به نفع الغرافه بود فکر کنم پولی چیزی گرفته بوده پرسپولیس نیمه اول اصلا خوب بازی نکرد این فشنگچی هم فصل دیگه باید بره بازیکن نیست 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برید به این لینک و به محمد نصرتی رای بدید 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ واقعا لذت بردم از این داوری..... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ داور پاره پاره .............................................................:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
nasa66 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ منم به نوبه خودم باخت و افتضاح جديد پرسپوليس رو به همه هوادارانش تسليت ميگم! ولي غصه نخورين چون غم آخرتون نيست! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده