::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 دنیزلییییییییییی:aghosh: ۶تاییاش بیان ببینم بازم کری میخونن یا نه 4
El Roman 31720 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 ایول ایول :hapydancsmil: 1- به خاطر تراکتور ایول 2-به خاطر مصطفی ایول 3- به خاطر ضد حال زدن به پرویز کلاگیس ایول :hapydancsmil: 5
partow 25305 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 وای وای ... پرسپولیس رو عشقهههههههههههه ... اینجا من یه جیغی زدممممممممم ... 3
El Roman 31720 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 اخراج اولادی هم که اشتپ بود امسال فدراسیون تصمیم گرفته هرجور شده استقلال رو قهرمان کنه:icon_razz: 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 هیچی از ارزشهای استقلال کم نشد مبارکتون باشه خیلی بازی دراماتیکی بود 2
El Roman 31720 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 دنیزلی معرکه هست، سال بعد نتیجه کاراش مشخص میشه، خوشبحالتون 4
Artaria 13629 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 برد بررررررررد برررررررررررررررررررررددددددددددددددددددددد 3
El Roman 31720 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 من نمیدونم چرا نظرسنجیه پرطرفدار ترین تیم لیگ باید تو بازیه استقلال پرسپولیس باشه؟ خدایی کم تاثیر نداشت من حتی یادم نبود دربی تهران هست شانسی روشن کردم دیدم 1
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 به نظر درست دراومد اعتقاد به مهدوی کیا اینکه تو دربی باشه باخت با پرسپولیس نیست افندی دنیزلی یاشا دستشون درد نکنه بعد از گل مساوی و گل برد خونه ی ما که منفجر شد من و داداشام و مادرم ... همه پرسپولیسی 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 هیچی از ارزشهای استقلال کم نشد مبارکتون باشه خیلی بازی دراماتیکی بود هنوز داری سوت میزنی؟ 1
mohammad 87 سبز 2382 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 به این میگن مربی بزرگ تفاوت آقا مصطفی با مظلومی اینجا ها مشخص میشه : :icon_gol::icon_gol: 4
Artaria 13629 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 اگه برد پیروزی رو به مربی نسبت بدیم، با اینکه پرسپولیسی هستم ولی دوس نداشتم یه مربی خارجی فقط بتونه مظلومی رو شکست بده، برای فوتبال ایران به خاطر داشتن مظلومی خوشحالم 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 توی دربی های این دو تیم بردو باخت زیاد اتفاق میفته ولی همیشه بردای پرسپولیسه که دراماتیک از آب در میاد این برد هم مثل 6تایی شدن استقلالیا هیچ وخ از خاطرشون پاک نمیشه تبریک به همه ی پرسپولیسی های گل :hapydancsmil: 4
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 هیچی از ارزشهای استقلال کم نشد مبارکتون باشه خیلی بازی دراماتیکی بود نازی نازی!!! پرپر شدی؟؟؟ 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 پرسپولیسی، سرت همیشه بالا باشه! تیم حریف حسرت داشتن غیرت امثال مهدوی کیا و کریمی رو برای تیمش میخوره! غیرتی که بازیکنش فروخت به چند دلار بیشتر به عرب ها! پرسپولیسی سرت بالا باشه که با تجربه نخبگان فوتبال تیمت همیشه سربلندی! همون لژیونر ها، همون هایی که اسم پرسپولیس رو جهانی کردند! آقای گل شدند، مرد آسیا شدند، محبوب آلمان ها شدند! پرسپولیسی اینو بدون که حتی یه خارجی معنی غیرت به پیراهن مقدس پرسپولیس رو میفهمه! چون پرسپولیس کم اسمی نیست! پرسپولیس اصالت ۲۵۰۰ ساله است. قرمز رنگ عشقه، خون میطلبه! پرسپولیسی.. پرچمت همیشه بالاست چون تو پشت تیمتی، چون بازیکنانت غیرت دارند، چون خدا پشت تیمته!!! شیران خفته پرسپولیس همیشه نگهبان تیمتند! یادت نره کار تو فقط حمایته و بس! عشق است پرسپولیس و دیگر هیچ 11
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 سیلااااااااااام منم به نوبه ی خودم تبریک میگم و برای تیم محبوبمون ارزوی موفقیت دارم دیشب یه بار دیگه به معجزی فوتبال ایمان اوردم وقتی این اقای زائد گل سوم رو زد برا چند لحظه تموم غمای عالم رو فراموش کردم، دیشب بهم ثابت شد که اشتباه نکردم و پرسپولیس تیم همیشه محبوب منه تیمی که توی تمام این سالها زخمهای بیشماری ازمدیران دولتی و شیوی مدیریتیشون برداشته تیمی که هنوزم پرطرفدارترین تیم اسیا و ایرانه هر چند که تماشاچیا کمترین نقش رو در اداره و سرنوشت تیمشون دارن با این که ما هنوز لذت داشتن تیمی حرفه ای که برای طرفدار ارزش قائل باشه رو تجربه نکردیم ولی پرسپولیس رو بخاطر این که از مبدا تاسیسش جایگاه مردمی داشته دوسش داریم به هر حال در این ایام که فساد و بی نظمی در تمام امور نقش اول رو ایفا میکنه چارای نیست تا در این فوتبال نصفه نیمه ی دولتی که اکثریت مدیران فوتبالیش از بدنه ی سپاه هستن امیدمون رو به تیمای مثل پرسپولیس ببندیم تا شاید به این نحو کمی اروم بشیم البته کمی......... 9
eng.soli_asali 493 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 منم به همه پرسپولیسیاااا تبریک میگم....... واقعا خوشحالمون کردن...... ایولا آقای زائد..... :hapydancsmil: 4
mustafa3 834 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 اینم 6 تا دسته گل استقلال که از سرورش دریافت کرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
ارسال های توصیه شده