رفتن به مطلب

╬♥╬ کلوپ هواداران پرسپولیس (شیاطین سرخ آسیا) ╬♥╬

ارسال های توصیه شده

حرفات درسته حامد ولی بازم بازیهای الان پرسپولیس ک چن هفتست دارن با دنیزلی کار میکنن خیلی با قبلش تفاوت داره

قبلش همین ۳-۴ تا پاس کاریه مداومم نمیدیدم :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه

پرسپولیس مثال بود کله لیگمون همینه اصلا، تو لیگ ایران هر تیمی بتونه تو یه بازی 2-3 بار 6 تا پاس پشت سر هم بده قهرمانه، ولی این آمار فکر کنم تو لیگ ترکیه حداقل 10-12 پاس باشه و تو لیگای بزرگ دنیا 18-20 پاس، خدایی حرصم گرفته بود فکر کنم 15-20 بار توپ رو کاملا به خاطر خطاهای فردی از دست دادن! کریمی به اون گندگی توپ از زیر پاش رد میشه!!!‌ تو کدوم بازیه باشگاهی خارجی که پخش میشه دیدی توپ از زیر پای بازیکن رد شه؟ این دیگه نهایت خنگیه که تو لیگ ایران تو هر بازی چندین بار شاهدش هستیم :icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پرسپولیس مثال بود کله لیگمون همینه اصلا، تو لیگ ایران هر تیمی بتونه تو یه بازی 2-3 بار 6 تا پاس پشت سر هم بده قهرمانه، ولی این آمار فکر کنم تو لیگ ترکیه حداقل 10-12 پاس باشه و تو لیگای بزرگ دنیا 18-20 پاس، خدایی حرصم گرفته بود فکر کنم 15-20 بار توپ رو کاملا به خاطر خطاهای فردی از دست دادن! کریمی به اون گندگی توپ از زیر پاش رد میشه!!!‌ تو کدوم بازیه باشگاهی خارجی که پخش میشه دیدی توپ از زیر پای بازیکن رد شه؟ این دیگه نهایت خنگیه که تو لیگ ایران تو هر بازی چندین بار شاهدش هستیم :icon_razz:

تو این ک لیگ ایران در حده خیلی پایینیه ک هیچ شکی نیست

همین استقلال ک الان صدر نشینه همه امتیازاشو مدیونه مجیدی بود ک اونم رفت و نوک حملشون خالی موند و من ندیدم این فصل حتی ی بازیه زیبا داشته باشه این مظلومی :banel_smiley_4:

تا بخوایم ب همین ترکیه بقل دستیمون برسیم خیلی راه مونده :sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو این ک لیگ ایران در حده خیلی پایینیه ک هیچ شکی نیست

همین استقلال ک الان صدر نشینه همه امتیازاشو مدیونه مجیدی بود ک اونم رفت و نوک حملشون خالی موند و من ندیدم این فصل حتی ی بازیه زیبا داشته باشه این مظلومی :banel_smiley_4:

تا بخوایم ب همین ترکیه بقل دستیمون برسیم خیلی راه مونده :sigh:

تازه تو لیگ ترکیه سه تیم بزرگشون یعنی فنر و گالاتا و بشیکتاش واسه خودشون کانال خصوصی دارن و بازیا رو باید بخری تا بتونی ببینی و من فقط بازیا ی بقیه تیما رو دیدم باورت نمیشه چه فوتبال خوشگلی دارن :sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
استقلال 1 - 2 فجر:w02:

ای بابا هنوز هم فکر میکنی من استقلالیم؟ :icon_pf (34):

حقش بود اونم..بازیش بد بود

حق امروز پرسپولیس هم برد نبود انصافا

• Like 1
لینک به دیدگاه
ای بابا هنوز هم فکر میکنی من استقلالیم؟ :icon_pf (34):

حقش بود اونم..بازیش بد بود

حق امروز پرسپولیس هم برد نبود انصافا

پیکان قزوین بودی؟:whistle:

:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تازه تو لیگ ترکیه سه تیم بزرگشون یعنی فنر و گالاتا و بشیکتاش واسه خودشون کانال خصوصی دارن و بازیا رو باید بخری تا بتونی ببینی و من فقط بازیا ی بقیه تیما رو دیدم باورت نمیشه چه فوتبال خوشگلی دارن :sigh:

خب ما هم شبکه خصوصی داریم :whistle:

شبکه ۳ مخصوص بازیهای پرسپولیس استقلاله دیگه :w02:

لینک به دیدگاه
پیکان قزوین بودی؟:whistle:

:w02:

فکر کن این تیما ارزش طرفداری کردن داشته باشن!!:w02:

فقط ضدیت ! اونم پرسپولیس به جز مهدی شون(شکلک قلب)

و یه تعدادی از طرفداراشون دور از جون شما البته :w02:

لینک به دیدگاه
باز این پیداش شد اینجا :banel_smiley_4:

این کیه؟:ws38:

فکر کن این تیما ارزش طرفداری کردن داشته باشن!!:w02:

فقط ضدیت ! اونم پرسپولیس به جز مهدی شون(شکلک قلب)

و یه تعدادی از طرفداراشون دور از جون شما البته :w02:

مهدی کیه؟:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
  • اضافه کردن...