رفتن به مطلب

╬♥╬ کلوپ هواداران پرسپولیس (شیاطین سرخ آسیا) ╬♥╬

ارسال های توصیه شده

به خاطر مشکلات خانوادگیش داره میره. به خاطر بچه اش

اخه کسی تو امارت دیگه مشکل نداره. همش پوله

امار جدید نشون میده که تو آسیا مجیدی از کریمی محبوبتره:whistles:

آخه دوبی هم شد جای آدم؟؟؟ :whistles:

لینک به دیدگاه

این طور که معلومه دنیزلی سرمربی پرسپولیس شد...

به گزارش خبرگزاری فارس، برنامه تلویزیونی "لیگ تی وی" که مختص آنالیز مسابقات باشگاهی ترکیه است شب گذشته با حضور مصطفی دنیزلی، به عنوان کارشناس ارشد و مارکوس مرک، به عنوان کارشناس ارشد داوری برگزار شد.

در بخش اصلی این برنامه که بیشتر به خداحافظی دنیزلی از این شبکه مربوط می‌شد، مجری برنامه، اعلام کرد این مربی ترکیه‌ای به مدت یک سال ونیم (18 ماه) ترکیه را به مقصد ایران ترک خواهد کرد تا در جمع پرسپولیسی ها به فعالیتش ادامه دهد.

مجری برنامه در جریان این برنامه خطاب به دنیزلی گفت: متاسفانه شما از فردا (جمعه) دیگر در جمع حضور نخواهید داشت چرا که برای هدایت پرسپولیس به تهران می روید. در چند سال اخیر فوتبال ترکیه از تجارب بالای شما نهایت استفاده را برد و به همین دلیل از این جدایی احساس تاسف می کنیم. دنیزلی کسی است که هر تیم وارد آتش می شود او را برای نجات صدا می زند و به دنیزلی می گوید بیا و ما را نجات بده.

مجری برنامه در ادامه تاکید کرد: اطمینان دارم ایران می تواند از تجارب بالای شما بهره های زیادی را ببرد و این نقل و انتقال به سود فوتبال ایران و پرسپولیس است.

مارکس مرک، داور بازنشسته آلمانی نیز یکی از حاضران در استودیو بود که درباره این نقل و انتقال رو به دنیزلی کرد و گفت: در مدتی که ما در این استودیو در کنار هم فوتبال ترکیه را آنالیز می کردیم مانند یک خانواده بودیم و از دست دادن دنیزلی دردناک است. در این استودیو گروه خوبی را تشکیل داده بودیم.

مرک در ادامه به چهره مربی ترکیه ای نگاه کرد و افزود: شما انسان بی نظیری هستید و همه در حوزه فوتبالی و در خارج از فوتبال شخصیت شما را دوست دارند. شما الگوی خوبی برای ما بودی که حالا نصیب ایرانی ها شده ای. خوش به حال ایرانی ها که حالا از وجود شما استفاده خواهند کرد.

داور شناخته شده فوتبال آلمان تاکید کرد: پیش از این من فوتبال ایران را جدی نمی گرفتم، اما بعد از انتقال شما به پرسپولیس از این به بعد لیگ فوتبال ایران را پیگیری خواهم کرد چون دنیزلی در پرسپولیس است.

در ادامه این برنامه زنده تلویزیونی مصطفی دنیزلی خبر انتقالش به پرسپولیس را تائید کرد و گفت: از لطفی که بنده دارید نهایت تشکر را دارم، ‌اما با وجود جدایی هنوز هم دلم با شما است. فوتبال یک علم و تغییر مکان در آن نیز نیاز است. من به این گروه در این شبکه تلویزیونی عادت کرده بودم.

وی عنوان کرد: به مدت یک سال و نیم از جمع شما جدا می شوم و به پرسپولیس می روم. قبلا هم در ایران بودم، اما آن زمان تنها رفته بودم تهران و این بار با همسرم به ایران می روم.

سرمربی ترکیه ای گفت: من خاطرات خوبی در این کشور داشته ام و ایران را دوست دارم، اما تنها نگرانی ام از بازگشت دوباره ام به تهران این است که آیا همسرم از زندگی در تهران رضایت خواهد داشت یا نه؟ امیدوارم همسرم نیز از زندگی در ایران راضی باشد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

حسن هوشیار دروازه‌بان تیم فوتبال شهرداری یاسوج پس از عملکرد مناسب در بازی مقابل استقلال مورد توجه مسئولان و کادر فنی پرسپولیس قرار گرفت. از همین رو مسئولان باشگاه پرسپولیس در تماسی تلفنی با نگین تاجی، مدیرعامل باشگاه شهرداری یاسوج وارد مذاکره شدند.

این دروازه‌بان امروز به باشگاه پرسپولیس رفت و در جلسه‌ای با مسئولان باشگاه شرکت کرد. در این جلسه پیرامون حضور هوشیار در پرسپولیس بحث و تبادل نظر شد و طرفین به توافق اولیه رسیدند.

مسئولان پرسپولیس پس از قطعی شدن حضور حقیقی در روبین کازان به دنبال جانشین این بازیکن هستند.

• Like 2
لینک به دیدگاه

حالا باید بگید : حمییییییییییی ییییید استیلی:ws28:

من هنوز نمی دونم چند چند شده فقط دو دقیقه تی وی روشن کردم دیدم مربی ملوان خوشحاله:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 2
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

نبینمت اینجوری شیما:w02:

گفتم استیلی از هرکسی بهتره واستون گوش ندادینwhistle.gif

لینک به دیدگاه
فصل بعد میبینمت :w02: این فصل ک از اولش ب ملکوت سفلی پیوسته بود :banel_smiley_4:

ما هر فصل همو میبینیم:gnugghender:

این شمایین که هی دیدارو میندازین به فصل بعد و داربی بعد:w02:

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
:w58:

تو که بهم میگفتی رو پرسپلیسی بودنم تجدید نظر کنم که :w58: :w58:

آخه گفتی طرفداره هر تیمی هستم میبازه ... :whistle:

فکر کنم آخرای بازیه پرسپولیس داشتی تجدیده نظر میکردی ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
آخه گفتی طرفداره هر تیمی هستم میبازه ... :whistle:

فکر کنم آخرای بازیه پرسپولیس داشتی تجدیده نظر میکردی ...

آها

من فک کردم استقلالی هستی میخوای از طرفدارای پرسپلیس کم شه :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من امروز از دقیقه 30 نیمه اول نشستم بازیه پرسپولیس رو دیدم تا با بازیه لیگ ترکیه مقایسه کنم ببینم دنیزلی چه احساسی به فوتبال ما داره، این حرفی که میزنم مختص این بازی و این تیما نیستا کل لیگمون در این سطحه، خدایی من از دنیزلی خجالت میکشیدم با این بازی! نشد 3-4 تا پاس پشت سره هم بدن، در طول کل بازی 1 شوت زده شد اون هم درست جایی که گلر بود، مهدوی کیا مثلا بازیکن بین المللی ماست واقعا چند تا از سانترهاش قابل قبول بود؟ به علی کریمی میگیم جادوگر ولی خدایی خیلی خجالت آور بازی میکر، تنها محمد نوری ذره ای و در سطح یک بازیکن متوسط لیگ ترکیه بود! خدا شاهده من از دنیزلی خجالت کشیدم، فوتبال ما دقیقا مثل فوتبال زنگ ورزش مدرسه هاست و من مطمئنم اگه بدنم یه ذره آماده بود بهتر از 90٪ بازیکنای لیگ ایران بازی میکردم!

لیگ ترکیه رو که ببینی خیلی از بازیا لذت میبری و خیلی شبیه لیگ فرانسه شده لیگ ترکیه، بازی های خیلی زیبا و گلهای زیباتر اما ما هنوز فوتبالمون در حد محلاته ... :hanghead:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...