hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ با نصف سیبیل ببین چیکارتون کرده.. اگه کامل بود چی میشد.. واویلا خوشم میاد اگه این بازیکنا نبودن باید میرفت دست فروشی میکرد! اون وقت 4 تا که هیچ یه دربی هم نمیتونست ببره.پس بیخودی پز این مربیتون رو ندین لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ در جام حذفی هم میشه ایهیم ... سال دیگه ... چرا که نه ... لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اقا ضعیف کشی نکنین گناه دارن من که فقط هم دردی میکنم علیییییییییی ههههههههه دائی :vahidrk: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ داداش به جای واژه استقلالی ضدپرسپولیس رو جایگزین کن فدات ما که که نفهمیدیم چه صیغه ایه ولی چشم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اقا ضعیف کشی نکنین گناه دارن من که فقط هم دردی میکنم علیییییییییی ههههههههه دائی علیییییییییی ههههههههه دائی 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ در لیگ برتر پرسپولیس اول میشه ... جدی میگی؟؟چطوری اونوقت؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ ما که که نفهمیدیم چه صیغه ایه ولی چشم مرامتو عشقه 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ پرسپولیس راه خدایی داد به استقلال...دید دعواست تو تیمشون....گفت جباری گل بزنه...بپره بغله عمو پرویز آشتی...آشتی.... بله...اینطوریاااست.... .... استقلالیها برید تو تاپیک خودتون شادی کنید... . . خدایا یعنی استیلی دست از سر این تیم بر میداره....:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ جدی میگی؟؟چطوری اونوقت؟؟ جزء اسرار است ... و همانا شما نمیدانید ... لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ .... استقلالیها برید تو تاپیک خودتون شادی کنید... . . خدایا یعنی استیلی دست از سر این تیم بر میداره....:icon_razz: ای بابا... تو که یه خوزستانی اصیلی چرا؟ پرسپولیس راه خدایی داد به استقلال...دید دعواست تو تیمشون....گفت جباری گل بزنه...بپره بغله عمو پرویز آشتی...آشتی....بله...اینطوریاااست.... اینو خوب اومدی 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دلم کباب شد میثاق اونجوری گریه کرد لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ خدایا شر همه اس تق لالی ها رو از شر این تاپیک کم بفرررررررما! الهی عامین 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دلم کباب شد میثاق اونجوری گریه کرد گریه حمید شهرساز رو ندیدیجیگر آدم کباب میشد 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ خدایا شر همه اس تق لالی ها رو از شر این تاپیک کم بفرررررررما!الهی عامین آمین لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ خدایا این علی دائی رو برسوننننننننننننننننننننننننننننننن تا کی جدایی ؟ 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ ای بابا...تو که یه خوزستانی اصیلی چرا؟ اینو خوب اومدی خوزستان دودستست.... اون خوزستانیهایی که طرفدار استقلالن....یه گونه خاص هستن....:دی که خونشون هم نزدیک به استادیوم... تمرینات استقلال همون نزدیکا انجام میشه.... اکثرن هم عشق فوتبالن و دوست و آشنا فامیل دور و فامیل نزدیکشون احتمالن تو تیمن.... برای همین همشون میرن استادیوم برای تشویق...5 مین فاصله دارن با ورزشگاه.... همه فکر میکنن خوزستانیها همشون استقلالین....درصورتی که اینطوری نیست... پرسپولیسیها همه جا بیشترن.... 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ [h=6]پسر حمید استیلی:بابا واسم توپ میخری؟ حمید:نه بابا... پسر:خوب پس حالا که اینطور شد...علـــــــــــــــــــــــــــــیِیِ دایی [/h] 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ مظلومی حیا کن.. پرسپولیسو رها کن 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ خوزستان دودستست....اون خوزستانیهایی که طرفدار استقلالن....یه گونه خاص هستن....:دی که خونشون هم نزدیک به استادیوم... تمرینات استقلال همون نزدیکا انجام میشه.... اکثرن هم عشق فوتبالن و دوست و آشنا فامیل دور و فامیل نزدیکشون احتمالن تو تیمن.... برای همین همشون میرن استادیوم برای تشویق...5 مین فاصله دارن با ورزشگاه.... همه فکر میکنن خوزستانیها همشون استقلالین....درصورتی که اینطوری نیست... پرسپولیسیها همه جا بیشترن.... از پرسپولیسیا 2 درصد حزب بادن. 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ از پرسپولیسیا 2 درصد حزب بادن. حالا باز هم خدا رو شکر....2%.. استقلالیها که 80% حزب بادن.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده