hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 با نصف سیبیل ببین چیکارتون کرده.. اگه کامل بود چی میشد.. واویلا خوشم میاد اگه این بازیکنا نبودن باید میرفت دست فروشی میکرد! اون وقت 4 تا که هیچ یه دربی هم نمیتونست ببره.پس بیخودی پز این مربیتون رو ندین
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 اقا ضعیف کشی نکنین گناه دارن من که فقط هم دردی میکنم علیییییییییی ههههههههه دائی :vahidrk:
Neutron 60966 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 داداش به جای واژه استقلالی ضدپرسپولیس رو جایگزین کن فدات ما که که نفهمیدیم چه صیغه ایه ولی چشم 2
Neutron 60966 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 اقا ضعیف کشی نکنین گناه دارن من که فقط هم دردی میکنم علیییییییییی ههههههههه دائی علیییییییییی ههههههههه دائی 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 در لیگ برتر پرسپولیس اول میشه ... جدی میگی؟؟چطوری اونوقت؟؟ 1
from_hell 10964 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 پرسپولیس راه خدایی داد به استقلال...دید دعواست تو تیمشون....گفت جباری گل بزنه...بپره بغله عمو پرویز آشتی...آشتی.... بله...اینطوریاااست.... .... استقلالیها برید تو تاپیک خودتون شادی کنید... . . خدایا یعنی استیلی دست از سر این تیم بر میداره....:icon_razz: 6
partow 25305 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 جدی میگی؟؟چطوری اونوقت؟؟ جزء اسرار است ... و همانا شما نمیدانید ...
Neutron 60966 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 .... استقلالیها برید تو تاپیک خودتون شادی کنید... . . خدایا یعنی استیلی دست از سر این تیم بر میداره....:icon_razz: ای بابا... تو که یه خوزستانی اصیلی چرا؟ پرسپولیس راه خدایی داد به استقلال...دید دعواست تو تیمشون....گفت جباری گل بزنه...بپره بغله عمو پرویز آشتی...آشتی....بله...اینطوریاااست.... اینو خوب اومدی 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 خدایا شر همه اس تق لالی ها رو از شر این تاپیک کم بفرررررررما! الهی عامین 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 دلم کباب شد میثاق اونجوری گریه کرد گریه حمید شهرساز رو ندیدیجیگر آدم کباب میشد 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 خدایا شر همه اس تق لالی ها رو از شر این تاپیک کم بفرررررررما!الهی عامین آمین
hilda 13376 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 خدایا این علی دائی رو برسوننننننننننننننننننننننننننننننن تا کی جدایی ؟ 1
from_hell 10964 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 ای بابا...تو که یه خوزستانی اصیلی چرا؟ اینو خوب اومدی خوزستان دودستست.... اون خوزستانیهایی که طرفدار استقلالن....یه گونه خاص هستن....:دی که خونشون هم نزدیک به استادیوم... تمرینات استقلال همون نزدیکا انجام میشه.... اکثرن هم عشق فوتبالن و دوست و آشنا فامیل دور و فامیل نزدیکشون احتمالن تو تیمن.... برای همین همشون میرن استادیوم برای تشویق...5 مین فاصله دارن با ورزشگاه.... همه فکر میکنن خوزستانیها همشون استقلالین....درصورتی که اینطوری نیست... پرسپولیسیها همه جا بیشترن.... 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 [h=6]پسر حمید استیلی:بابا واسم توپ میخری؟ حمید:نه بابا... پسر:خوب پس حالا که اینطور شد...علـــــــــــــــــــــــــــــیِیِ دایی [/h] 3
Neutron 60966 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 خوزستان دودستست....اون خوزستانیهایی که طرفدار استقلالن....یه گونه خاص هستن....:دی که خونشون هم نزدیک به استادیوم... تمرینات استقلال همون نزدیکا انجام میشه.... اکثرن هم عشق فوتبالن و دوست و آشنا فامیل دور و فامیل نزدیکشون احتمالن تو تیمن.... برای همین همشون میرن استادیوم برای تشویق...5 مین فاصله دارن با ورزشگاه.... همه فکر میکنن خوزستانیها همشون استقلالین....درصورتی که اینطوری نیست... پرسپولیسیها همه جا بیشترن.... از پرسپولیسیا 2 درصد حزب بادن. 2
from_hell 10964 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 از پرسپولیسیا 2 درصد حزب بادن. حالا باز هم خدا رو شکر....2%.. استقلالیها که 80% حزب بادن.... 2
ارسال های توصیه شده