Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ پرسپــــــــولیــــــــس سرور استقلاله ... :hapydancsmil: بچه ها این از جان گذشته است خونش حلاله اون ورش بیاید باید زنده بگیریمش:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ تو تاپیک شهرسازا یه بار دعوا کردی با من میگم دعوا کردی بگو چشم حافظه من حرف نداره ما برای همدردی با شما میگفتیم دیگه خواستیم شما صداتون بلند تر شه من بات دعوا نکردم منم میگم دعوا نکردم بگو چشم همدردیتون منو کشته! 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ واسه بازی برگشت چکار کنیم اسماعیلدیگه نمیشه گفت چوبله پوبله اونو نمیدونم دیگه!!! باید روش کار کرد فیتیله بهتره 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ بچه حالتو میگیرما!!!!شاخ نشو وقتی من اعصاب ندارم:vahidrk: ببین واس اینکه خیالت راحت شه بگم من طرفدار تیمم میمونم و مطمین باش که اون روی سکه هم معلوم میشه.. چی میگه این؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ استقلال سووراخهخودت سوراخیپررو 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ چی میگه این؟ مراعات حالش رو کن جیمی 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ بچه حالتو میگیرما!!!!شاخ نشو وقتی من اعصاب ندارم:vahidrk: ببین واس اینکه خیالت راحت شه بگم من طرفدار تیمم میمونم و مطمین باش که اون روی سکه هم معلوم میشه.. اعصاب نمیخواد که!!باید عادت کرده باشید!!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ خودت سوراخیپررو سوراخ اس تق لاله با اون مربی نصب سیبیلتون لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها این از جان گذشته استخونش حلاله اون ورش بیاید باید زنده بگیریمش:gnugghender: در لیگ برتر پرسپولیس اول میشه ... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ مراعات حالش رو کن جیمی آره... حالش خرابهدپرسینگ اومده سراغش 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ در لیگ برتر پرسپولیس اول میشه ... در جام حذفی هم میشه لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ مراعات حالش رو کن جیمی فقط به خاطر گل روی این آبجی استقلالیمون. چشم. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ سوراخ اس تق لاله با اون مربی نصب سیبیلتون با نصف سیبیل ببین چیکارتون کرده.. اگه کامل بود چی میشد.. واویلا 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ در لیگ برتر پرسپولیس اول میشه ... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ فقط به خاطر گل روی این آبجی استقلالیمون. چشم. فروغ استقلالی نیستضد پرسپولیسه 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ در لیگ برتر پرسپولیس اول میشه ... به این میگن یه پرسپولیسیه با اراده. خدائیش حال کردم دمت گرم. 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ سوراخ اس تق لاله با اون مربی نصب سیبیلتون یه خورده از شیما یاد بگیر دیدی هیچی نمیگه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ فقط به خاطر گل روی این آبجی استقلالیمون. چشم. داداش به جای واژه استقلالی ضدپرسپولیس رو جایگزین کن فدات 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اقا ضعیف کشی نکنین گناه دارن من که فقط هم دردی میکنم علیییییییییی ههههههههه دائی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده