hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ کی من بات دعوا کردم؟؟؟شایعه درست نکن خانوووم!!!!! همین تماشاگرای ضایع شما بودن از دقیقه 1 علی دایی میگفتن! تو تاپیک شهرسازا یه بار دعوا کردی با من میگم دعوا کردی بگو چشم حافظه من حرف نداره ما برای همدردی با شما میگفتیم دیگه خواستیم شما صداتون بلند تر شه 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ برنامه پرویز مظلومی برای شکر گذاری در بازی با استقلال اعلام شد :در صورت باخت با اختلاف ۶ گل سجده شکر + امام زاده صالحبا اختلاف ۴ گل سجده شکر + امامزاده داوودبا اختلاف ۲ گل نماز شکر دسته جمعی + مشهد مقدستساوی نماز شکر ۲۰میلیونی با حضور تمام آبی ها ! + مکه مکرمه !! واسه پیروزی 3 بر 0 برنامش چی بود:gnugghender: حمید من باهات کاری ندارم فقط جواب این پستو بده 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ چی شد چی شد!!؟؟ بازنده و این همه رو؟؟؟؟ نوبره والا!!! 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ حمید حقشه. قبل بازی خیلی کل کل می کرد. 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ به این میگن یه بازنده خوب خب حالا عیبی نداره بیا ابی شو توام از این ننگ که بهتره 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ حمید من باهات کاری ندارم فقط جواب این پستو بده حمید زود باش ما وقت نداریم باید بریم نفت آبادان رو هم ببریم و برگردیم زود باش 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ پرسپولیس باخت بندازین شبکه 1 الان مناسب حالتونه 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ مبارک اس تق لالی ها باشه. فقط بام کل کل نکنید اعصاب ندارم ای بابا بچه ها غصه نخورید درعوض شما جام ولایتو بردین 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ به این میگن یه بازنده خوب خب حالا عیبی نداره بیا ابی شو توام از این ننگ که بهتره من با آبی شدن شیما موافقم...البته امشب دوست رو از دشمن اصلا نمیشه تشخیص داد.. چون الان باد داره اینوری میوزه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ ای بابابچه ها غصه نخورید درعوض شما جام ولایتو بردین 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ پرسپولیسیا از باخت خسته نشدین؟!!! 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ پرسپولیس باختبندازین شبکه 1 الان مناسب حالتونه اوفی 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ پرسپولیسیا از باخت خسته نشدین؟!!! نه فروغ جاناینا خسته بشو نیستند پرویز سوبله چوبله فعلا امونشون نمیده 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ حمید حقشه. قبل بازی خیلی کل کل می کرد. دقیقا" 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ پرسپولیسیا از باخت خسته نشدین؟!!! راس میگی دیگه لوث شده بردن پرسپولیس اصلا حال نمیده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ پرسپــــــــولیــــــــس سرور استقلاله ... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ نه فروغ جاناینا خسته بشو نیستند پرویز سوبله چوبله فعلا امونشون نمیده واسه بازی برگشت چکار کنیم اسماعیل دیگه نمیشه گفت چوبله پوبله 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ راس میگی دیگه لوث شده بردن پرسپولیس اصلا حال نمیده اره به خدا...کم کم بقیه تیما محض تنوع خودشون به خودشون باید گل بزنند جلوی پرسپولیس!! مملکته داریم؟! 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ چی شد چی شد!!؟؟ بازنده و این همه رو؟؟؟؟ نوبره والا!!! بچه حالتو میگیرما!!!! شاخ نشو وقتی من اعصاب ندارم:vahidrk: ببین واس اینکه خیالت راحت شه بگم من طرفدار تیمم میمونم و مطمین باش که اون روی سکه هم معلوم میشه.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده