hilda 13376 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 کی من بات دعوا کردم؟؟؟شایعه درست نکن خانوووم!!!!! همین تماشاگرای ضایع شما بودن از دقیقه 1 علی دایی میگفتن! تو تاپیک شهرسازا یه بار دعوا کردی با من میگم دعوا کردی بگو چشم حافظه من حرف نداره ما برای همدردی با شما میگفتیم دیگه خواستیم شما صداتون بلند تر شه 1
MechJJ 11368 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 برنامه پرویز مظلومی برای شکر گذاری در بازی با استقلال اعلام شد :در صورت باخت با اختلاف ۶ گل سجده شکر + امام زاده صالحبا اختلاف ۴ گل سجده شکر + امامزاده داوودبا اختلاف ۲ گل نماز شکر دسته جمعی + مشهد مقدستساوی نماز شکر ۲۰میلیونی با حضور تمام آبی ها ! + مکه مکرمه !! واسه پیروزی 3 بر 0 برنامش چی بود:gnugghender: حمید من باهات کاری ندارم فقط جواب این پستو بده 2
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 چی شد چی شد!!؟؟ بازنده و این همه رو؟؟؟؟ نوبره والا!!! 4
hilda 13376 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 به این میگن یه بازنده خوب خب حالا عیبی نداره بیا ابی شو توام از این ننگ که بهتره 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 حمید من باهات کاری ندارم فقط جواب این پستو بده حمید زود باش ما وقت نداریم باید بریم نفت آبادان رو هم ببریم و برگردیم زود باش 3
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 مبارک اس تق لالی ها باشه. فقط بام کل کل نکنید اعصاب ندارم ای بابا بچه ها غصه نخورید درعوض شما جام ولایتو بردین 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 به این میگن یه بازنده خوب خب حالا عیبی نداره بیا ابی شو توام از این ننگ که بهتره من با آبی شدن شیما موافقم...البته امشب دوست رو از دشمن اصلا نمیشه تشخیص داد.. چون الان باد داره اینوری میوزه 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 پرسپولیسیا از باخت خسته نشدین؟!!! نه فروغ جاناینا خسته بشو نیستند پرویز سوبله چوبله فعلا امونشون نمیده 1
MechJJ 11368 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 پرسپولیسیا از باخت خسته نشدین؟!!! راس میگی دیگه لوث شده بردن پرسپولیس اصلا حال نمیده 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 نه فروغ جاناینا خسته بشو نیستند پرویز سوبله چوبله فعلا امونشون نمیده واسه بازی برگشت چکار کنیم اسماعیل دیگه نمیشه گفت چوبله پوبله 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 راس میگی دیگه لوث شده بردن پرسپولیس اصلا حال نمیده اره به خدا...کم کم بقیه تیما محض تنوع خودشون به خودشون باید گل بزنند جلوی پرسپولیس!! مملکته داریم؟! 2
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 چی شد چی شد!!؟؟ بازنده و این همه رو؟؟؟؟ نوبره والا!!! بچه حالتو میگیرما!!!! شاخ نشو وقتی من اعصاب ندارم:vahidrk: ببین واس اینکه خیالت راحت شه بگم من طرفدار تیمم میمونم و مطمین باش که اون روی سکه هم معلوم میشه..
ارسال های توصیه شده