Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا توی این تاپیک بیشتر بهم خوش میگذره 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ یعنی من اگه جای استیلی بودم خودمو حلق آویز میکردممممممم 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ یعنی من اگه جای استیلی بودم خودمو حلق آویز میکردممممممم عذرخواهی کرد دیگه بنده خدا دلم میسوزه واسش همش افتاد تقصیر این بیچاره 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ یعنی من اگه جای استیلی بودم خودمو حلق آویز میکردممممممم والا بخدا با این نوناشون 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ حمید شهرساز رو میگماون که مثل مرد اومد جلو دوربین آهااا اون رفته گل بچینه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ عذرخواهی کرد دیگه بنده خدادلم میسوزه واسش همش افتاد تقصیر این بیچاره والا بخدا با این نوناشون 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ عذرخواهی کرد دیگه بنده خدادلم میسوزه واسش همش افتاد تقصیر این بیچاره آخه عذرخواهی تا کی؟با چه رویی؟الان دیگه؟هم لیگو از دست داده هم جام حذفی رو هم دو تا دربی رو! والا بخدا با این نوناشون والّا کبکت قناری میخونه ها 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ آخه عذرخواهی تا کی؟با چه رویی؟الان دیگه؟هم لیگو از دست داده هم جام حذفی رو هم دو تا دربی رو! والّا کبکت قناری میخونه ها قناری که سهله!! داره اندی میخونه 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ این باخت هیچی از ارزش های پرسپولیس کم نمیکنه نمیدونم چرا توی این تاپیک بیشتر بهم خوش میگذره :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ قناری که سهله!!داره اندی میخونه شیش و هشت بخون!الان بیشتر جواب میده ها 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ شیش و هشت بخون!الان بیشتر جواب میده ها اووووف راست میگی هااا مده!!! تغییر تاکتیک میدیم 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اینجا تسخیر شد لانه شیطان سرخ تسخیر شد تکبییییییییییییییییییییییییررررررررررررررررر :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اینجا تسخیر شدلانه شیطان سرخ تسخیر شد تکبییییییییییییییییییییییییررررررررررررررررر :gnugghender: حمید و شیما نیستن حال نمیده بابا یه ذره از مربیتون یاد بگیرین تو بدترین شرایط هم میاد جلو دوربین 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ ماهرخ موضعتو زودتر مشخص کن:vahidrk: من بین الوسطینم 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ حمید و شیما نیستن حال نمیدهبابا یه ذره از مربیتون یاد بگیرین تو بدترین شرایط هم میاد جلو دوربین رفتن سر به بیابون گذاشتن اقا این شعار امشب ماست علییییییییییییییییی هههههههههههه دائیییییییییییییییییییییییییییی علللللللللللللللللی ههههههههههه داائیییییییییییییییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ سپاه پاسداران انجمن اعلام کرد که ماهرخ را با خسارتی جزئی فرود آوردیم و مشخص شد که از نوع ضدفوتبال پیشرفته است.موضع خاصی نداره ظاهرا" ... من طرف توام فقط خوش تیپ جون ... لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ مبارک اس تق لالی ها باشه. فقط بام کل کل نکنید اعصاب ندارم 5 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ مبارک اس تق لالی ها باشه. فقط بام کل کل نکنید اعصاب ندارم اخرین باری که اعصاب نداشتی بات کلکل کردم دعوامون شد انقد بی جنبه بازی دراوردی :icon_razz: ولی با این حال ما واسه هم دردی فقط همینو میگیم علییییییییییییییی ههههههههههههه دائییییییییییییییییییی 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اخرین باری که اعصاب نداشتی بات کلکل کردم دعوامون شد انقد بی جنبه بازی دراوردی :icon_razz: ولی با این حال ما واسه هم دردی فقط همینو میگیم علییییییییییییییی ههههههههههههه دائییییییییییییییییییی کی من بات دعوا کردم؟؟؟ شایعه درست نکن خانوووم!!!!! همین تماشاگرای ضایع شما بودن از دقیقه 1 علی دایی میگفتن! 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ کی من بات دعوا کردم؟؟؟شایعه درست نکن خانوووم!!!!! همین تماشاگرای ضایع شما بودن از دقیقه 1 علی دایی میگفتن! چی شد چی شد!!؟؟ بازنده و این همه رو؟؟؟؟ نوبره والا!!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده