MechJJ 11368 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 یعنی من اگه جای استیلی بودم خودمو حلق آویز میکردممممممم عذرخواهی کرد دیگه بنده خدا دلم میسوزه واسش همش افتاد تقصیر این بیچاره 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 یعنی من اگه جای استیلی بودم خودمو حلق آویز میکردممممممم والا بخدا با این نوناشون 2
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 حمید شهرساز رو میگماون که مثل مرد اومد جلو دوربین آهااا اون رفته گل بچینه 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 عذرخواهی کرد دیگه بنده خدادلم میسوزه واسش همش افتاد تقصیر این بیچاره والا بخدا با این نوناشون 1
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 عذرخواهی کرد دیگه بنده خدادلم میسوزه واسش همش افتاد تقصیر این بیچاره آخه عذرخواهی تا کی؟با چه رویی؟الان دیگه؟هم لیگو از دست داده هم جام حذفی رو هم دو تا دربی رو! والا بخدا با این نوناشون والّا کبکت قناری میخونه ها 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 آخه عذرخواهی تا کی؟با چه رویی؟الان دیگه؟هم لیگو از دست داده هم جام حذفی رو هم دو تا دربی رو! والّا کبکت قناری میخونه ها قناری که سهله!! داره اندی میخونه 1
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 این باخت هیچی از ارزش های پرسپولیس کم نمیکنه نمیدونم چرا توی این تاپیک بیشتر بهم خوش میگذره :aghosh: 2
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 قناری که سهله!!داره اندی میخونه شیش و هشت بخون!الان بیشتر جواب میده ها 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 شیش و هشت بخون!الان بیشتر جواب میده ها اووووف راست میگی هااا مده!!! تغییر تاکتیک میدیم 2
hilda 13376 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 اینجا تسخیر شد لانه شیطان سرخ تسخیر شد تکبییییییییییییییییییییییییررررررررررررررررر :gnugghender: 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 اینجا تسخیر شدلانه شیطان سرخ تسخیر شد تکبییییییییییییییییییییییییررررررررررررررررر :gnugghender: حمید و شیما نیستن حال نمیده بابا یه ذره از مربیتون یاد بگیرین تو بدترین شرایط هم میاد جلو دوربین 1
hilda 13376 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 حمید و شیما نیستن حال نمیدهبابا یه ذره از مربیتون یاد بگیرین تو بدترین شرایط هم میاد جلو دوربین رفتن سر به بیابون گذاشتن اقا این شعار امشب ماست علییییییییییییییییی هههههههههههه دائیییییییییییییییییییییییییییی علللللللللللللللللی ههههههههههه داائیییییییییییییییییییییییییییییی 3
felorans666 12046 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 سپاه پاسداران انجمن اعلام کرد که ماهرخ را با خسارتی جزئی فرود آوردیم و مشخص شد که از نوع ضدفوتبال پیشرفته است.موضع خاصی نداره ظاهرا" ... من طرف توام فقط خوش تیپ جون ...
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 مبارک اس تق لالی ها باشه. فقط بام کل کل نکنید اعصاب ندارم 5
hilda 13376 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 مبارک اس تق لالی ها باشه. فقط بام کل کل نکنید اعصاب ندارم اخرین باری که اعصاب نداشتی بات کلکل کردم دعوامون شد انقد بی جنبه بازی دراوردی :icon_razz: ولی با این حال ما واسه هم دردی فقط همینو میگیم علییییییییییییییی ههههههههههههه دائییییییییییییییییییی 5
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 اخرین باری که اعصاب نداشتی بات کلکل کردم دعوامون شد انقد بی جنبه بازی دراوردی :icon_razz: ولی با این حال ما واسه هم دردی فقط همینو میگیم علییییییییییییییی ههههههههههههه دائییییییییییییییییییی کی من بات دعوا کردم؟؟؟ شایعه درست نکن خانوووم!!!!! همین تماشاگرای ضایع شما بودن از دقیقه 1 علی دایی میگفتن! 1
Neutron 60966 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 کی من بات دعوا کردم؟؟؟شایعه درست نکن خانوووم!!!!! همین تماشاگرای ضایع شما بودن از دقیقه 1 علی دایی میگفتن! چی شد چی شد!!؟؟ بازنده و این همه رو؟؟؟؟ نوبره والا!!! 5
ارسال های توصیه شده