hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ دشمنه دشمنه من دوسته منه به شرطی که دشمن دشمن من دشمن من هم نباشهفعلا مهم اینه که جفتتون رو زدیم:hapydancsmil: الان که دشمن دوست منی :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ بشین بابا نفله عامل نفوذی اومده اینجا شاخ بازی هم در میاره. کاری نکن کنترلتو به دست بگیرم اینجا سقوط کنی پرسپولیسی بشیا لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ :hapydancsmil: :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ حیف که مواضع مشترک داریم ... فعلا پرسپولیس و یاورش استاد کنیم نوبت شما هم میشه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ :vahidrk: برو جلو بوق بزن بابا بوققققققق بوقققققققققق بوبوق بوققققققققققققق 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ حیف که مواضع مشترک داریم ... فعلا پرسپولیس و یاورش استاد کنیم نوبت شما هم میشه من از استقلالی جماعت اعلام برائت میکنم :hapydancsmil: همینطور پرسپولیسی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ برو جلو بوق بزن بابابوققققققق بوقققققققققق بوبوق بوققققققققققققق :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ من از استقلالی جماعت اعلام برائت میکنم :hapydancsmil: همینطور پرسپولیسی:hapydancsmil: ما نیز هم از تراختور و پرسپولیس 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ من از استقلالی جماعت اعلام برائت میکنم :hapydancsmil: همینطور پرسپولیسی:hapydancsmil: تو برو تو پستو ببینم باقالی :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk:[/quoteتوام برو تو پستو پیش حامد 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ برید بیرون از اینجاااااااااااااااااااااااااااااا هم اس اس هم تراکتور سوراخنننننننننننن لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ برید بیرون از اینجااااااااااااااااااااااااااااااهم اس اس هم تراکتور سوراخنننننننننننن اینجا مصادره شد لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ :hapydancsmil: برو بیرون ما با بی تماشاچیا کار نداریم تماشاچی دار شدین بیاین 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ به استقلالیه میگن درد عشق بدتره یا درد دندون ؟میگه هنوز تو دربی ۶ تا گل نخوردی !! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده