::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ نمیگم من بگم ؟ باید افتخار کنی:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ من بگم ؟ باید افتخار کنی:vahidrk: آبروداری کن من یه اشتباهی کردم دلیل نداری همه بفهمن لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ آبروداری کن من یه اشتباهی کردم دلیل نداری همه بفهمن وقتی پستتو خوندم زده بود خبت نقل قول ک گرفتم شد اشتباه جلل الخالق میام میزنمت واجب الدیه بشیا قضیه خفاش شبو ک یادته عزیزم ؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ وقتی پستتو خوندم زده بود خبت نقل قول ک گرفتم شد اشتباه جلل الخالق میام میزنمت واجب الدیه بشیا قضیه خفاش شبو ک یادته عزیزم ؟ انجمن خودش غلط گیر داره اونروز که تراکتور شخمتون زد اینجوری 2آتیشه نبودی لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ انجمن خودش غلط گیر دار اونروز که تراکتور شخمتون زد اینجوری 2آتیشه نبودی اونموقع ک تراختور لیگ برتر نبود تو ام پرسپولیسیه دو آتیشه بودیا عزیزززززم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ اونموقع ک تراختور لیگ برتر نبود تو ام پرسپولیسیه دو آتیشه بودیا عزیزززززم لُِنگه کفش در بیابان غنیمت است لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ لُِنگه کفش در بیابان غنیمت است ی دونه از همونا طلبت 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ی دونه از همونا طلبت خدمت میرسیم 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ پرسپولیس کیلو چنده بابا پرسپولیس دُر گرانیست ب هر کس ندهند 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ پرسپولیس دُر گرانیست ب هر کس ندهند فقط چینی هست فک کنم درش 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ فقط چینی هست فک کنم درش چینیشم ب هر کس ندهند 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ چینیشم ب هر کس ندهند اخه انقدر درب و داغون و لب پر شده که روشون نمیشه به کسی بدنش 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ اخه انقدر درب و داغون و لب پر شده که روشون نمیشه به کسی بدنش چی میگی هیلی ...؟ چیزی گفتی هیلی؟ نه، چیزی گفتی؟ :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ اخه انقدر درب و داغون و لب پر شده که روشون نمیشه به کسی بدنش همین لب پرشم ب هر کس ندادند ک انقد بو سوختگی اومده 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ اخه انقدر درب و داغون و لب پر شده که روشون نمیشه به کسی بدنش به قوله فکور موضع و پایه ات رو مشخص کن الان این حرف ها رو یک استقلالی میزنه؟ 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ به قوله فکور موضع و پایه ات رو مشخص کن الان این حرف ها رو یک استقلالی میزنه؟ یه مخالف پرسپولیس میزنه ... دشمن دشمن من دوست منه پس هر کی با پرسپولیس دشمنه دوست منه 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ چی میگی هیلی ...؟ چیزی گفتی هیلی؟ نه، چیزی گفتی؟ :vahidrk: گفتم پرسپولیش سوراخه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ یه مخالف پرسپولیس میزنه ... دشمن دشمن من دوست منه پس هر کی با پرسپولیس دشمنه دوست منه دشمنه دشمنه من دوسته منه به شرطی که دشمن دشمن من دشمن من هم نباشه فعلا مهم اینه که جفتتون رو زدیم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ گفتم پرسپولیش سوراخه :vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده