Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ متوهم های خوش خیال شما فعلا نفت و صبا و سپاهان رو جا بذارید استقلال پیش کش 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ ایشالله این فصل جفتتون رو دابل میکنیم لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ متوهم های خوش خیال شما فعلا نفت و صبا و سپاهان رو جا بذارید استقلال پیش کش یاد اون سالی بیوفت که مرفاوی چنین حرفی زد.... لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ نوترون ما پرسپولیسیا هرجا که دلمون بخواد میتونیم بریم، شما نمیتونید. از شما دوست گرانقدر بعیده طرفدار چنین تیمی باشی 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ یاد اون سالی بیوفت که مرفاوی چنین حرفی زد.... شمام یاد اون سالی بیوفت که پرسپولیسو میخواستن بفرستن دسته 2 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ شمام یاد اون سالی بیوفت که پرسپولیسو میخواستن بفرستن دسته 2 شما هم یاد اون سالی بیوفت که پرسپولیس قهرمان شد اس تق لال شد 11!!! بحث من سر کری خوندن نبود.به نظرم کمی سنجیده حرف زدن بد نیستا!!! خلاصه گفتم یهو مثل صمد مرفاوی آخر فصل 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ یاد اون سالی بیوفت که مرفاوی چنین حرفی زد.... شمام یاد اون سالی بیوفت که پرسپولیسو میخواستن بفرستن دسته 2 یاد اون سالایی بیوفتین که یه تیم شهرستانی اومد پوز جفتتون رو زد 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ یاد اون سالایی بیوفتین که یه تیم شهرستانی اومد پوز جفتتون رو زد جالب بووود. بازی با استقلال رو هیچی اما بازی با پرسپولیس واقعا شانس آورد که برد.... بری سایت بخونی اظهارات جالبی داشتن بازیکای تراکتور... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اما بازی با پرسپولیس واقعا شانس آورد که برد.... تا حالا ندیدم بازنده ای حرفی غیر از این بگه،طبیعیه 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تا حالا ندیدم بازنده ای حرفی غیر از این بگه،طبیعیه باشه.خوشحال باش 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ زورشون به هم دیگه نمیچربید.. به نظر من مساوی عادلانه تر بود 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ زورشون به هم دیگه نمیچربید.. به نظر من مساوی عادلانه تر بود حق پرسپولیس باخت نبود.... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ نیمه اول کلا دست تراکتور بود نیمه دوم هم طبیعی بود عقب بودین باید فشار وارد میکردین که فشار آنچنانی هم نتونستین وارد کنین و ما باز شانس گل داشتیم ؛ البته شما هم داشتین ولی همونطور که گفتم تیمی که عقبه فشار میاره و صحبت از حق باخت بودن و نبودن مزحک هست لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ حالا ببینیم جمعه حقتون چیه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ هی نمی خوام چیزی بگما ... هی نمی خوام چیزی بگما ... خیلی بی خیال شدنا ... انگار نه انگار طرفدار دارن ... حداقل به خاطره طرفداراتون مساوی کنید، واقعاً که ... 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ کاشکی 0.00000000000000000000000000001% شانس اس تق لال رو این فصل پرسپولیس داشت..... لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ برای عضویت رایگان در سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و شرکت در قرعه کشی تا قبل از دربی فرصت باقیست ... بشتابید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ برای عضویت رایگان در سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و شرکت در قرعه کشی تا قبل از دربی فرصت باقیست ... بشتابید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توام پرسپولیسی هستی؟ لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ توام پرسپولیسی هستی؟ حامد ۴.۵ سال پیش تو کدوم فروم بودی دقیقا ؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ حامد ۴.۵ سال پیش تو کدوم فروم بودی دقیقا ؟ نمیگم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده