El Roman 31720 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 بالاخره از لونه ات بیرون اومدی. کجا بودی این چند وقت تو تاپیک خودمون الان دوستان رو شخم زدیم اومدم ببینم کم و کسری ندارن که
El Roman 31720 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 ببخشید اشتباه اومدم. فکر کردم تاپیک هواداران پرسپولیسه بله هست گفتم که اومدم ببینم بچه ها کم و کسر نداشته باشن 2
viviyan 12431 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 باز اون روی نژادپرستانه ت بالا اومده؟ :vahidrk: پرسپولیس سرور استقلاله؛ تراختور هم عددی نیست. 1
El Roman 31720 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 باز اون روی نژادپرستانه ت بالا اومده؟ :vahidrk:پرسپولیس سرور استقلاله؛ تراختور هم عددی نیست. چه ربطی داره آخه اوکی 2
Neutron 60966 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 باز اون روی نژادپرستانه ت بالا اومده؟ :vahidrk:پرسپولیس سرور استقلاله؛ تراختور هم عددی نیست. آخی. سروریتونو عشقه.
Neutron 60966 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 تهران،یعنی هم اس اس هم پی پی شما اول برید مشکلتون رو با سرمربیتون حل کنید. یه بار میگید اومده تراکتورو خراب کنه، یه بار میگید ته مربیاست بعد سعی کنید نزدیک بالای جدول بشید. 1
El Roman 31720 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 شما اول برید مشکلتون رو با سرمربیتون حل کنید. یه بار میگید اومده تراکتورو خراب کنه، یه بار میگید ته مربیاست بعد سعی کنید نزدیک بالای جدول بشید. چه ربطی داشت؟ خوب شمام مشکل بازیکناتون رو با هم و با مربیتون حل کنین بعد :vahidrk: جفتتون رو تو آزادی بردن باعث اتحادتون شده علیه ما
Neutron 60966 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 چه ربطی داشت؟ خوب شمام مشکل بازیکناتون رو با هم و با مربیتون حل کنین بعد :vahidrk: جفتتون رو تو آزادی بردن باعث اتحادتون شده علیه ما این همه ادعا داشتید ما قهرمان میشیم ما قهرمان میشیم چی شد؟ تیم علی دایی رو هم که تا دقیقه آخر باخته بودید بهش.
viviyan 12431 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 من هرجا که بخوام میرم. نوترون ما پرسپولیسیا هرجا که دلمون بخواد میتونیم بریم، شما نمیتونید. 2
El Roman 31720 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 این همه ادعا داشتید ما قهرمان میشیم ما قهرمان میشیم چی شد؟ تیم علی دایی رو هم که تا دقیقه آخر باخته بودید بهش. هنوز نیم فصل نشده، استقلال از پرسپولیس هم پایین تر میره مطمئن باش 2
viviyan 12431 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 هنوز نیم فصل نشده، استقلال از پرسپولیس هم پایین تر میره مطمئن باش درستش اینه، پرسپولیس از استقلال هم بالاتر میاد 1
El Roman 31720 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 درستش اینه، پرسپولیس از استقلال هم بالاتر میاد من خودم میدونم چی دارم میگم 2
ارسال های توصیه شده