Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ بالاخره از لونه ات بیرون اومدی. کجا بودی این چند وقت 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ بالاخره از لونه ات بیرون اومدی. کجا بودی این چند وقت تو تاپیک خودمون الان دوستان رو شخم زدیم اومدم ببینم کم و کسری ندارن که لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ ببخشید اشتباه اومدم. فکر کردم تاپیک هواداران پرسپولیسه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ ببخشید اشتباه اومدم. فکر کردم تاپیک هواداران پرسپولیسه بله هست گفتم که اومدم ببینم بچه ها کم و کسر نداشته باشن 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ باز اون روی نژادپرستانه ت بالا اومده؟ :vahidrk: پرسپولیس سرور استقلاله؛ تراختور هم عددی نیست. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ باز اون روی نژادپرستانه ت بالا اومده؟ :vahidrk:پرسپولیس سرور استقلاله؛ تراختور هم عددی نیست. چه ربطی داره آخه اوکی 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ باز اون روی نژادپرستانه ت بالا اومده؟ :vahidrk:پرسپولیس سرور استقلاله؛ تراختور هم عددی نیست. آخی. سروریتونو عشقه. لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ پس پرسپولیس سرور تراختوره، استقلال هم عددی نیست لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تهران،یعنی هم اس اس هم پی پی شما اول برید مشکلتون رو با سرمربیتون حل کنید. یه بار میگید اومده تراکتورو خراب کنه، یه بار میگید ته مربیاست بعد سعی کنید نزدیک بالای جدول بشید. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ شما اول برید مشکلتون رو با سرمربیتون حل کنید. یه بار میگید اومده تراکتورو خراب کنه، یه بار میگید ته مربیاست بعد سعی کنید نزدیک بالای جدول بشید. چه ربطی داشت؟ خوب شمام مشکل بازیکناتون رو با هم و با مربیتون حل کنین بعد :vahidrk: جفتتون رو تو آزادی بردن باعث اتحادتون شده علیه ما لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ نوترون برو تو تاپیک خودتون. من هرجا که بخوام میرم. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ چه ربطی داشت؟ خوب شمام مشکل بازیکناتون رو با هم و با مربیتون حل کنین بعد :vahidrk: جفتتون رو تو آزادی بردن باعث اتحادتون شده علیه ما این همه ادعا داشتید ما قهرمان میشیم ما قهرمان میشیم چی شد؟ تیم علی دایی رو هم که تا دقیقه آخر باخته بودید بهش. لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ من هرجا که بخوام میرم. نوترون ما پرسپولیسیا هرجا که دلمون بخواد میتونیم بریم، شما نمیتونید. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ این همه ادعا داشتید ما قهرمان میشیم ما قهرمان میشیم چی شد؟ تیم علی دایی رو هم که تا دقیقه آخر باخته بودید بهش. هنوز نیم فصل نشده، استقلال از پرسپولیس هم پایین تر میره مطمئن باش 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ هنوز نیم فصل نشده، استقلال از پرسپولیس هم پایین تر میره مطمئن باش درستش اینه، پرسپولیس از استقلال هم بالاتر میاد 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ درستش اینه، پرسپولیس از استقلال هم بالاتر میاد من خودم میدونم چی دارم میگم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده