Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ پرسپولیسیا هم شیاطین سرخ آسیا هستن دیگه واسه منچستر یونایتد رو خودت تاپیکش رو باز کن. چون من تو باشگاه های اروپایی طرفدار بارسلونا هستم 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ الام می رم ترتیبه هوادارن بارسا رو یکسره میکنم. لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ بچه ها بیاید اینجا درمورد تیمتون حرف بزنین و یکم بازیو از ملوانیا یاد بگیرین واقعا که تیمتون واسه ما همیشه امتیاز داره دست گلتون درد نکنه یکم بشینین بحث کارشناسی کنین که تیمتون یکم گل بزنه از دوتا گلی هم که الان زدین یکیشم مازیار زد که اونم انزلی چیه:w00: حالشو ببرین اینقدر نگین تیم ما زلزلست 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ همین جا به همه پرسپولیسیای گل انجمن سومین برد قاطعانه این تیم رو تبریک میگم هیچ تیمی جلودار این تیم پرسپولیس نیست 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ salam pers polisi haye aziz bazam bord arteshe sorkh donya ro be tamame sorkhdelan tabrik migam:a030: 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ همین جا به همه پرسپولیسیای گل انجمن سومین برد قاطعانه این تیم رو تبریک میگم هیچ تیمی جلودار این تیم پرسپولیس نیست برو کنار باد بوزه .... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ پرسپولیس سوراخ آسیا........ سایپای البرز همیشه قهرمان..... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ پرسپولیس سوراخ آسیا........ سایپای البرز همیشه قهرمان..... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ سرور هر چی لنگیه...... محمد مایلی کهنه........:jawdrop: :jawdrop: لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ پرسپولیس سوراخ آسیا........:jawdrop: سایپای البرز همیشه قهرمان..... :ws28: سایپا.......:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ :ws28: سایپا.......:ws28: بهتر از 5 تا باخت پشت سر هم است که،لنگی.......:w00: 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ یا ا... من به عنوان نیروی نفوذی ذوب اهن اومدم تو... حرفی هست؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده