Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 تیر، 2012 3-0 داماش داور پاره پاره .......... علی دایی... علی دایی 3
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 9 تیر، 2012 ینی ۱۰ مین فحش خورد چیزیش نشد ۲ دقیقم میموند میشد ۱۲ مین فحش چیزی از بستگان محترمش کم میشد ؟ 4
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 9 تیر، 2012 2 امتیازم کم شد از پرسپولیس.با 36 امتیاز رفت دهم جدول!!! 1
Neutron 60966 ارسال شده در 9 تیر، 2012 وای چقدر قشنگ بود این بازی پرسپولیسیا یعنی سنگ تموم گذاشتن واسه خارمادر یارو! 3
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 9 تیر، 2012 بی دروپیکری یعنی همین دیگه وقتی یه مدیر عاملی میزارن که اصلا معلوم نیست شوت زدن بلده یا نه چون سابقه فلان و فلان داره همین میشه هر کاری خواستن بکنن و مدیریت بپذیره هیکسم صداش درنیاد چون مدیر عامل پذیرفته تازه شروعش با تماشاچی های اونا بوده مازیار زارع رو فحش دادن تو بازی رفت هم هر چی از دهنشون دراومد به مازیار گفتن این موقع ها بازیکن صداش دربیاد کارت میگیره و حرفه ای بودن و از این حرفا..... داوره 2تا بازیکن و اخراج کرده تازه حق به جانب بازی رو تعطیل کرده ... تا زمانی که کسایی مثل کفاشیان و مدیر عاملهایی مثل xوy باشن که اصلن فوتبالی نبودن همینه ... فقط و فقط دادکان 3
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 10 تیر، 2012 اسم باشگاه رسمن پرسپولیس شد :hapydancsmil:تبرررررررررررریک :hapydancsmil: 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 تیر، 2012 اسم باشگاه رسمن پرسپولیس شد :hapydancsmil:تبرررررررررررریک :hapydancsmil: یه چیزی بگم باز با هم دعوا کنیم؟! 3
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 10 تیر، 2012 یه چیزی بگم باز با هم دعوا کنیم؟! ها ؟ کی ؟ من ؟ منو دعوا ؟ 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 تیر، 2012 :ws28: اگه استقلال هم 35 امتیاز داشت سر به بیابون میذاشتم و میخندیدم راستی اون پایین جدول هوا چطوره؟ میگن خشکسالی اومده همه امتیازاشون کمه فعلا با مس سرچشمه رقابت کنید و البته رفاقت هم کنید هاااااااا همدیگه رو اذیت نکنید.. با هم مهربان باشید شاید همسفر بودید 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 10 تیر، 2012 اگه استقلال هم 35 امتیاز داشت سر به بیابون میذاشتم و میخندیدم راستی اون پایین جدول هوا چطوره؟ میگن خشکسالی اومده همه امتیازاشون کمه فعلا با مس سرچشمه رقابت کنید و البته رفاقت هم کنید هاااااااا همدیگه رو اذیت نکنید.. با هم مهربان باشید شاید همسفر بودید اسماعیل یادته اول فصل میگفتم مس سرچشمه رقیبشونه ، هی تو قبول نمیکردی حالا رسیدی به حرف من 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 تیر، 2012 اسماعیل یادته اول فصل میگفتم مس سرچشمه رقیبشونه ، هی تو قبول نمیکردیحالا رسیدی به حرف من هی روزگار من چقدر ساده بودم الانم دیر نشده 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 تیر، 2012 برای این فصل دیگه؟ فصل بعدی شبکه 3 رو فراموش نکنید هاااااااا پای تلویزیون بشینیدو به بازی های استقلال نگاه کنید کاش پرسپولیس حداقل توی آسیا آبروداری کنه 3
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 10 تیر، 2012 برای این فصل دیگه؟ فصل بعدی شبکه 3 رو فراموش نکنید هاااااااا پای تلویزیون بشینیدو به بازی های استقلال نگاه کنید کاش پرسپولیس حداقل توی آسیا آبروداری کنه پخش بازی ها داره منتقل میشه شبکه ورزش همیشه این استقلالیا از دنیا عقبن 2
ارسال های توصیه شده