El Roman 31720 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 به این میگن نمیگن پرسپولیس، میگن تیمی که دنیزلیش سرمربیشه 1
CehckMate 2026 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 از دروازه بان الشباب میپرسن: بازی چند چنده؟ میگه: الان؟ ..... یا الان؟ 5
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 با ی کوشولو تاخیر تبریییییییییییییییییییییک :hapydancsmil:۶ تاااااااا :hapydancsmil: 3
MechJJ 11368 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 با ی کوشولو تاخیر تبریییییییییییییییییییییک :hapydancsmil:۶ تاااااااا :hapydancsmil: سفر بودی؟ تبریک مارو هم بپذیرین بسی حال کردیم اماراتی ها رو سوراخ کردین 4
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 سفر بودی؟تبریک مارو هم بپذیرین بسی حال کردیم اماراتی ها رو سوراخ کردین ایهیم مرسیییییییییی :hapydancsmil:ی همدرد پیدا کردیم واستون 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 ایهیم مرسیییییییییی :hapydancsmil:ی همدرد پیدا کردیم واستون بارها گفتم و باز هم میگویم اون بازی واسه قبل انقلاب بوده ، حساب نیس 1
CehckMate 2026 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 بارها گفتم و باز هم میگویم اون بازی واسه قبل انقلاب بوده ، حساب نیس اتفاقاً هر چیزی مال قبل انقلاب بوده ارزش خوبیش دو برابر میشه! پس علی الحساب یه 12-0 داشته باشین تا بعد... البته سعی میکنیم تو بازی برگشت هم الشباب رو 6 تایی کنیم که دوباره همدرد بشید! 4
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 بارها گفتم و باز هم میگویم اون بازی واسه قبل انقلاب بوده ، حساب نیس نظر شمام جای تامل داره 3
vahid88 9651 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 آورده اند که روزی در اُردویِ پرسپولیس ایمون زاید ســــوالی پرسیـــد که :-؟ ای جادوگرِ آسیـــــا... سرورِ کُلِ آبیــــــــا... آیا : "در ترکیب بندی رنگ لباسِ الغرافه آبی هست؟ " ♥ علــــــیِ کریمـــــــی ♥ جواب داد: "آری ! شلوارک و حاشیه پیراهنِ آبی! " آنگاه ایمـــــون زاید خندید و با دست خود فقط عدد ۳ را نشان داد... و یاران نعره زدندی و خشتک به سر دویدندی 6
EVF 5465 ارسال شده در 3 تیر، 2012 شیییییییییییییییییییییییییییییییییره پرسپولیسشییییییییییییییییییییییییییییییییره ایمون زاید 1
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 4 تیر، 2012 تبرررررررریک:hapydancsmil:۲ تا ۳ امتیااااااز :hapydancsmil: 3
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 4 تیر، 2012 تبریک به همه :hapydancsmil: این خیابانی هم روانش پاکه هااااا 6 بار صحنه اهسته جواد کاظمیان رو نشون داد یه بار نگفت پاشو زدن سوا از استقلالی بودنش فستیوال سوتیه کلی هم از داور تعریف میکرد انگاری گزارشگر عربی بود 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 4 تیر، 2012 تبریک به همه :hapydancsmil:این خیابانی هم روانش پاکه هااااا 6 بار صحنه اهسته جواد کاظمیان رو نشون داد یه بار نگفت پاشو زدن سوا از استقلالی بودنش فستیوال سوتیه کلی هم از داور تعریف میکرد انگاری گزارشگر عربی بود واااااااااااای ولی هیچی سوتی آخرش نمیشد! کلی وقت پیشش داور سوت بازی رو زده بود بعدا صحنه گل پرسپولیس رو نشون داد یهو جو گرفتش گفت گل برای الغرافه بعدا فهمید سوتی داده خودش مرده بود از خنده 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2012 بسی حال نمودیم و تبریک می گوییم نمیدونم چه گناهی کردم این خیابانی باید هم فامیلی ما میشد. آدم روش نمیشه دیگه فامیلیشو بگه 4
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 4 تیر، 2012 واااااااااااای ولی هیچی سوتی آخرش نمیشد! کلی وقت پیشش داور سوت بازی رو زده بود بعدا صحنه گل پرسپولیس رو نشون داد یهو جو گرفتش گفت گل برای الغرافه بعدا فهمید سوتی داده خودش مرده بود از خنده اون که خیلی باحال بود وقتی گفت یه حمله از سوی الغرافه.... من داداش بزرگم داداش کوچیکم به هم نگاه کردیم :ws28::icon_pf (34): داوره که دیگه کاری نداشت کی خطا کرده سوتش فقط به نفع الغرافه بود فکر کنم پولی چیزی گرفته بوده پرسپولیس نیمه اول اصلا خوب بازی نکرد این فشنگچی هم فصل دیگه باید بره بازیکن نیست 2
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 5 تیر، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برید به این لینک و به محمد نصرتی رای بدید 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 9 تیر، 2012 داور پاره پاره .............................................................:hapydancsmil: 2
nasa66 724 ارسال شده در 9 تیر، 2012 منم به نوبه خودم باخت و افتضاح جديد پرسپوليس رو به همه هوادارانش تسليت ميگم! ولي غصه نخورين چون غم آخرتون نيست! 1
ارسال های توصیه شده