رفتن به مطلب

╬♥╬ کلوپ هواداران پرسپولیس (شیاطین سرخ آسیا) ╬♥╬

ارسال های توصیه شده

من نمیدونم چرا نظرسنجیه پرطرفدار ترین تیم لیگ باید تو بازیه استقلال پرسپولیس باشه؟:banel_smiley_4: خدایی کم تاثیر نداشت من حتی یادم نبود دربی تهران هست شانسی روشن کردم دیدم

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نظر درست دراومد اعتقاد به مهدوی کیا

اینکه تو دربی باشه باخت با پرسپولیس نیست

افندی دنیزلی یاشا

دستشون درد نکنه

بعد از گل مساوی و گل برد خونه ی ما که منفجر شد من و داداشام و مادرم ... همه پرسپولیسی

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه برد پیروزی رو به مربی نسبت بدیم، با اینکه پرسپولیسی هستم ولی دوس نداشتم یه مربی خارجی فقط بتونه مظلومی رو شکست بده، برای فوتبال ایران به خاطر داشتن مظلومی خوشحالم :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

توی دربی های این دو تیم بردو باخت زیاد اتفاق میفته ولی همیشه بردای پرسپولیسه که دراماتیک از آب در میاد این برد هم مثل 6تایی شدن استقلالیا هیچ وخ از خاطرشون پاک نمیشه :ws3:

تبریک به همه ی پرسپولیسی های گل :hapydancsmil::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

پرسپولیسی، سرت همیشه بالا باشه! تیم حریف حسرت داشتن غیرت امثال مهدوی کیا و کریمی رو برای تیمش میخوره! غیرتی که بازیکنش فروخت به چند دلار بیشتر به عرب ها! پرسپولیسی سرت بالا باشه که با تجربه نخبگان فوتبال تیمت همیشه سربلندی! همون لژیونر ها، همون هایی که اسم پرسپولیس رو جهانی کردند! آقای گل شدند، مرد آسیا شدند، محبوب آلمان ها شدند! پرسپولیسی اینو بدون که حتی یه خارجی معنی غیرت به پیراهن مقدس پرسپولیس رو میفهمه! چون پرسپولیس کم اسمی نیست! پرسپولیس اصالت ۲۵۰۰ ساله است. قرمز رنگ عشقه، خون میطلبه! پرسپولیسی.. پرچمت همیشه بالاست چون تو پشت تیمتی، چون بازیکنانت غیرت دارند، چون خدا پشت تیمته!!! شیران خفته پرسپولیس همیشه نگهبان تیمتند! یادت نره کار تو فقط حمایته و بس! عشق است پرسپولیس و دیگر هیچ

• Like 11
لینک به دیدگاه

سیلااااااااااام منم به نوبه ی خودم تبریک میگم و برای تیم محبوبمون ارزوی موفقیت دارم

دیشب یه بار دیگه به معجزی فوتبال ایمان اوردم وقتی این اقای زائد گل سوم رو زد برا چند لحظه تموم غمای عالم رو فراموش کردم، دیشب بهم ثابت شد که اشتباه نکردم و پرسپولیس تیم همیشه محبوب منه

تیمی که توی تمام این سالها زخمهای بیشماری ازمدیران دولتی و شیوی مدیریتیشون برداشته

تیمی که هنوزم پرطرفدارترین تیم اسیا و ایرانه هر چند که تماشاچیا کمترین نقش رو در اداره و سرنوشت تیمشون دارن

با این که ما هنوز لذت داشتن تیمی حرفه ای که برای طرفدار ارزش قائل باشه رو تجربه نکردیم ولی پرسپولیس رو بخاطر این که از مبدا تاسیسش جایگاه مردمی داشته دوسش داریم

به هر حال در این ایام که فساد و بی نظمی در تمام امور نقش اول رو ایفا میکنه چارای نیست تا در این فوتبال نصفه نیمه ی دولتی که اکثریت مدیران فوتبالیش از بدنه ی سپاه هستن امیدمون رو به تیمای مثل پرسپولیس ببندیم تا شاید به این نحو کمی اروم بشیم البته کمی.........:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...