::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ دنیزلییییییییییی:aghosh: ۶تاییاش بیان ببینم بازم کری میخونن یا نه 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ ایول ایول :hapydancsmil: 1- به خاطر تراکتور ایول 2-به خاطر مصطفی ایول 3- به خاطر ضد حال زدن به پرویز کلاگیس ایول :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ وای وای ... پرسپولیس رو عشقهههههههههههه ... اینجا من یه جیغی زدممممممممم ... 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ اخراج اولادی هم که اشتپ بود امسال فدراسیون تصمیم گرفته هرجور شده استقلال رو قهرمان کنه:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ هیچی از ارزشهای استقلال کم نشد مبارکتون باشه خیلی بازی دراماتیکی بود 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ دنیزلی معرکه هست، سال بعد نتیجه کاراش مشخص میشه، خوشبحالتون 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ برد بررررررررد برررررررررررررررررررررددددددددددددددددددددد 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ من نمیدونم چرا نظرسنجیه پرطرفدار ترین تیم لیگ باید تو بازیه استقلال پرسپولیس باشه؟ خدایی کم تاثیر نداشت من حتی یادم نبود دربی تهران هست شانسی روشن کردم دیدم 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ به نظر درست دراومد اعتقاد به مهدوی کیا اینکه تو دربی باشه باخت با پرسپولیس نیست افندی دنیزلی یاشا دستشون درد نکنه بعد از گل مساوی و گل برد خونه ی ما که منفجر شد من و داداشام و مادرم ... همه پرسپولیسی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ هیچی از ارزشهای استقلال کم نشد مبارکتون باشه خیلی بازی دراماتیکی بود هنوز داری سوت میزنی؟ 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ به این میگن مربی بزرگ تفاوت آقا مصطفی با مظلومی اینجا ها مشخص میشه : :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ اگه برد پیروزی رو به مربی نسبت بدیم، با اینکه پرسپولیسی هستم ولی دوس نداشتم یه مربی خارجی فقط بتونه مظلومی رو شکست بده، برای فوتبال ایران به خاطر داشتن مظلومی خوشحالم 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ توی دربی های این دو تیم بردو باخت زیاد اتفاق میفته ولی همیشه بردای پرسپولیسه که دراماتیک از آب در میاد این برد هم مثل 6تایی شدن استقلالیا هیچ وخ از خاطرشون پاک نمیشه تبریک به همه ی پرسپولیسی های گل :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ از بس جیغ زدم دیشب صدام در نماید 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ هیچی از ارزشهای استقلال کم نشد مبارکتون باشه خیلی بازی دراماتیکی بود نازی نازی!!! پرپر شدی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ پرسپولیسی، سرت همیشه بالا باشه! تیم حریف حسرت داشتن غیرت امثال مهدوی کیا و کریمی رو برای تیمش میخوره! غیرتی که بازیکنش فروخت به چند دلار بیشتر به عرب ها! پرسپولیسی سرت بالا باشه که با تجربه نخبگان فوتبال تیمت همیشه سربلندی! همون لژیونر ها، همون هایی که اسم پرسپولیس رو جهانی کردند! آقای گل شدند، مرد آسیا شدند، محبوب آلمان ها شدند! پرسپولیسی اینو بدون که حتی یه خارجی معنی غیرت به پیراهن مقدس پرسپولیس رو میفهمه! چون پرسپولیس کم اسمی نیست! پرسپولیس اصالت ۲۵۰۰ ساله است. قرمز رنگ عشقه، خون میطلبه! پرسپولیسی.. پرچمت همیشه بالاست چون تو پشت تیمتی، چون بازیکنانت غیرت دارند، چون خدا پشت تیمته!!! شیران خفته پرسپولیس همیشه نگهبان تیمتند! یادت نره کار تو فقط حمایته و بس! عشق است پرسپولیس و دیگر هیچ 11 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ سیلااااااااااام منم به نوبه ی خودم تبریک میگم و برای تیم محبوبمون ارزوی موفقیت دارم دیشب یه بار دیگه به معجزی فوتبال ایمان اوردم وقتی این اقای زائد گل سوم رو زد برا چند لحظه تموم غمای عالم رو فراموش کردم، دیشب بهم ثابت شد که اشتباه نکردم و پرسپولیس تیم همیشه محبوب منه تیمی که توی تمام این سالها زخمهای بیشماری ازمدیران دولتی و شیوی مدیریتیشون برداشته تیمی که هنوزم پرطرفدارترین تیم اسیا و ایرانه هر چند که تماشاچیا کمترین نقش رو در اداره و سرنوشت تیمشون دارن با این که ما هنوز لذت داشتن تیمی حرفه ای که برای طرفدار ارزش قائل باشه رو تجربه نکردیم ولی پرسپولیس رو بخاطر این که از مبدا تاسیسش جایگاه مردمی داشته دوسش داریم به هر حال در این ایام که فساد و بی نظمی در تمام امور نقش اول رو ایفا میکنه چارای نیست تا در این فوتبال نصفه نیمه ی دولتی که اکثریت مدیران فوتبالیش از بدنه ی سپاه هستن امیدمون رو به تیمای مثل پرسپولیس ببندیم تا شاید به این نحو کمی اروم بشیم البته کمی......... 9 لینک به دیدگاه
eng.soli_asali 493 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ منم به همه پرسپولیسیاااا تبریک میگم....... واقعا خوشحالمون کردن...... ایولا آقای زائد..... :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ اینم 6 تا دسته گل استقلال که از سرورش دریافت کرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده