Javid Maleki 11668 ارسال شده در 1 مرداد، 2016 برو دکتر..گوشات مشکل داره رفتم دکتر ، دکتر بهم دوا داد لامصب نه که مدلش 2016 منظورم به گوشمه سنسور داره ، حرف های که به ضررش باشه، اتوماتیک وار اطلاعاتش رو دریافت نمیکنه 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 1 مرداد، 2016 رفتم دکتر ، دکتر بهم دوا داد لامصب نه که مدلش 2016 منظورم به گوشمه سنسور داره ، حرف های که به ضررش باشه، اتوماتیک وار اطلاعاتش رو دریافت نمیکنه مدل تو واس قرن دایناسوراس باو.... 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 2 مرداد، 2016 صدای پیروزی نمیادته جدولیا دستا بالا ناصر از الان دستت رو ببر بالا چون دوتا بازی رو خواهید باخت میرید پایین جدول 2
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 30 آبان، 2016 اس اس های کچل حال خوشی ندارم ، امیدوارم حالشون خوب بشه ، گناه دارن این طفل معصوم ها 2
فکور 352 ارسال شده در 10 بهمن، 2018 نایب قهرمانی تیم پرسپولیس رو تبریک میگم.با دست خالی واقعا شاهکار کردند.
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2019 بازم اتفاق تکراری و برد پرسپولیس تبریک به همه هوادارا
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 4 دی، 2020 این صعود به فینال با وجود کارشکنی هایی که شد و متأسفانه بعضیا از داخل هم توش سهیم بودن، خیلی چسبید. پرسپولیس یه بار دیگه بعد از رسیدن به فینال با 14 تا بازیکن، نشون داد که تیمی که قدرتمند باشه هیچی نمیتونه جلوشو بگیره. جالبه با این بازیها و صعود، هر بازیکنی انتظار پاداش داره، ولی بخشی از بازیکنای قدیمی پرسپولیس بخشی از طلب خودشونم بخشیدن. 1
فکور 352 ارسال شده در 10 دی، 2020 در در 13 مهر 1399 در 10:11، Mohammad Aref گفته است : این صعود به فینال با وجود کارشکنی هایی که شد و متأسفانه بعضیا از داخل هم توش سهیم بودن، خیلی چسبید. پرسپولیس یه بار دیگه بعد از رسیدن به فینال با 14 تا بازیکن، نشون داد که تیمی که قدرتمند باشه هیچی نمیتونه جلوشو بگیره. جالبه با این بازیها و صعود، هر بازیکنی انتظار پاداش داره، ولی بخشی از بازیکنای قدیمی پرسپولیس بخشی از طلب خودشونم بخشیدن. بله ، درسته ، برای قدرتمند بودن لازمست قدرتمندی مونو باور کنیم.
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 10 دی، 2020 در در 13 مهر 1399 در 10:11، Mohammad Aref گفته است : این صعود به فینال با وجود کارشکنی هایی که شد و متأسفانه بعضیا از داخل هم توش سهیم بودن، خیلی چسبید. پرسپولیس یه بار دیگه بعد از رسیدن به فینال با 14 تا بازیکن، نشون داد که تیمی که قدرتمند باشه هیچی نمیتونه جلوشو بگیره. جالبه با این بازیها و صعود، هر بازیکنی انتظار پاداش داره، ولی بخشی از بازیکنای قدیمی پرسپولیس بخشی از طلب خودشونم بخشیدن. بخشیدن چون بهشون نمیدن تا وقتی دولتی باشن همینه 1
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 10 دی، 2020 تنها کسانی که ضرر می کنند من و شما هستیم تازه دارم میفهمم اینا همش الکیه یه تعدادی فوتبال بازی می کنند ( آخر اگر هم بلد بودن دلمون نمی سوخت ) پولهای آنچنانی میگیرن و... حالا ما بزنیم تو سر هم که این ته جدوله اون ته جدوله یا این باخت یا اون . به...... که باخت . خانم ، آقایی که سر و دست میشکنی چی به تو میرسه ؟ آیا نصفی از پولی که هر بازیکن میگیره به تو میدن ؟
فکور 352 ارسال شده در 10 دی، 2020 من به نوعی گرفتار شدن در دام جذبه ی یک پدیده علاقه دارم. فوتبال و پرسپوليس برام از آنجمله ست.
Anabolic 250 ارسال شده در 12 دی، 2020 در در 19 مهر 1399 در 07:15، Mohammad-Ali گفته است : تنها کسانی که ضرر می کنند من و شما هستیم تازه دارم میفهمم اینا همش الکیه یه تعدادی فوتبال بازی می کنند ( آخر اگر هم بلد بودن دلمون نمی سوخت ) پولهای آنچنانی میگیرن و... حالا ما بزنیم تو سر هم که این ته جدوله اون ته جدوله یا این باخت یا اون . به...... که باخت . خانم ، آقایی که سر و دست میشکنی چی به تو میرسه ؟ آیا نصفی از پولی که هر بازیکن میگیره به تو میدن ؟ چرا اینقدر حرص میخوری ......... یکسری دوست دارن دیگه چیکارشون داری بذار حالشونو بکنن .... هر از گاهی داغ میکنیا یکبار هم یادمه باز داغ کرده بودی میگفتی تهران رو نمیدونم با بمب اتم منفجر کنن یا یک همچین چیزی اون ناصر کچل هم دلداریت میداد ....لباس شیخی رو در آورده بود جاش پروستاتش رو گرفته بود دستش 2
ارسال های توصیه شده