رفتن به مطلب

گفتمان تیرماه تالار صنایع: کار اموزی

ارسال های توصیه شده

چند وقته بهمون گفتن تصمیتون واسه کار اموزی بگیرید خدا رو شکر تابستونم ارایه میدن:ws37: حالا ما موندیم کاراموزی شهرستان بریم یا همون تهران:ws52:

کجا بریم بهتره؟ چی تو کاراموزی مهمه؟

اصلا میخواین نریم بدیم یکی اشناهامون پر کنه واسمون:icon_redface::icon_redface::icon_redface::icon_redface::icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه

خوب این بحث ، یکی از دقدقه های همیشگی بچه های صنایع هستش...

من حتماً شرکت میکنم...

ببین حتماً برو و حتماً هم موضوعی رو انتخاب کن که بخوای بعداً توش کار کنی...

جایی رو هم که انتخاب میکنی بسیار برای کار کردنت مهمه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
خوب این بحث ، یکی از دقدقه های همیشگی بچه های صنایع هستش...

من حتماً شرکت میکنم...

ببین حتماً برو و حتماً هم موضوعی رو انتخاب کن که بخوای بعداً توش کار کنی...

جایی رو هم که انتخاب میکنی بسیار برای کار کردنت مهمه.

خوب من نمیدونم کدوم گرایش بخوام کار کنم:ws52:ادم که تا نره نمیدونه چیو میخواد:ws52:شماها کجا رفتید

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب من نمیدونم کدوم گرایش بخوام کار کنم:ws52:ادم که تا نره نمیدونه چیو میخواد:ws52:شماها کجا رفتید

خوب ببین به چی علاقه داری؟

• سیستم های مدیریت کیفیت؟
  • کنترل کیفی؟
  • کنترل پروژه؟
  • مدیریت پروژه؟
  • نگهداری و تعمیرات؟
  • bpr؟
  • ...

درسته تا نری نمدونی اما مساله اینه که کاراموزی برات یه نوع سابقه محسوب میشه...

من این کار رو نکردم و واسه اینم برای کار پیدا کردن به مشکل خوردم... حالام دارم به شما میگم مثل من اذیت نشی...

یه آنالیز کن ببین حتی از روی درس خوندن یا تفهیم مطالب توی چه حیطه ای راحت تر بودی؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب ببین به چی علاقه داری؟

• سیستم های مدیریت کیفیت؟
  • کنترل کیفی؟
  • کنترل پروژه؟
  • مدیریت پروژه؟
  • نگهداری و تعمیرات؟
  • bpr؟
  • ...

درسته تا نری نمدونی اما مساله اینه که کاراموزی برات یه نوع سابقه محسوب میشه...

من این کار رو نکردم و واسه اینم برای کار پیدا کردن به مشکل خوردم... حالام دارم به شما میگم مثل من اذیت نشی...

یه آنالیز کن ببین حتی از روی درس خوندن یا تفهیم مطالب توی چه حیطه ای راحت تر بودی؟

کنترل کیفی چیکار میکنه؟

bpr چی کار میکنه:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام میناجان قویا بهت توصیه می کنم کارآموزی را حتما برو تاتجربه به دست بیاری و کاریاد بگیری من خودم تو همون کارخانه که پروژه توش کارکرده بودم که مثلا طرح ریزی یا صنایع کوچک باشه رفتم و یک مورد دیگه این تو نیستی که انتخاب می کنی تو چه گرایشی بری بعضی اوقات خود مدیران هستند که بهت می گویند کجا بری

اینو یادت باشه مثلا من خودم خیلی دوست داشتم گرایش کیفیت برم تا بتونم کاریاد بگیرم ولی وقتی توکارخانه رفتم گفتند مایه پروژه دردست داریم می خوایم شماروی آن کار کنی

• Like 3
لینک به دیدگاه
من هنوز تو این امر بی تجربم یه گوشه میشینم و از صحبت های دوستان استفاده میکنم:w16:

تو تصمیم داری کجا بری؟ این تابیستون که گذشت اما تابستون دیگه حتما کاراموزی 1 رو باید برم سال بعدش 2:ws3:

حمید شما کجا رفتی کار اموزی رو؟:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو تصمیم داری کجا بری؟ این تابیستون که گذشت اما تابستون دیگه حتما کاراموزی 1 رو باید برم سال بعدش 2:ws3:

حمید شما کجا رفتی کار اموزی رو؟:ws37:

من چند تا جا رو در نظر دارم که در حال رایزنیم تا ببینم چه طور میشه رفت اونجاها:ws17:

من که تهران میرم کار اموزیمو

اگه جایی باشه که مبحث مربوط به کنترل پروژه توش کار بشه وقت و از دست نمیدم و میرم اونجا:ws3:

مگه تو ترم 5 نمیشی الان؟ به من گفتن باید 100 واحد پاس کنی تا اجازی برداشتن کار اموزی رو بگیری! شایدم قوانین فرق کنه:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من چند تا جا رو در نظر دارم که در حال رایزنیم تا ببینم چه طور میشه رفت اونجاها:ws17:

من که تهران میرم کار اموزیمو

اگه جایی باشه که مبحث مربوط به کنترل پروژه توش کار بشه وقت و از دست نمیدم و میرم اونجا:ws3:

مگه تو ترم 5 نمیشی الان؟ به من گفتن باید 100 واحد پاس کنی تا اجازی برداشتن کار اموزی رو بگیری! شایدم قوانین فرق کنه:ws52:

این ترم میرم 5

واسه ما واسه کاراموزی 1 باید 70 واحد پاسیده باشیم

به ما هم گفتن بهتره تهران بریم اول میخواستم برم شرکت نفت

اما کسایی که رفتن راضی نبودن

:ws3:

اغلب بچه ها پیشنهاد میکنن جاهای بزرگ خوب نیست ادم تو جاهای کوچیک بیشتر یاد میگیره حالا خودم نمیدونم:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این ترم میرم 5

اغلب بچه ها پیشنهاد میکنن جاهای بزرگ خوب نیست ادم تو جاهای کوچیک بیشتر یاد میگیره حالا خودم نمیدونم:banel_smiley_4:

سلام مینا خانم درست میگند توشرکت های بزرگ آدم هرکاری بکنه در کل کارخانه گم است مثلا به ما می گند ذوب آهن و فولادمبارکه نریم یا خودروسازی نریم چون تو آن سیستم گم میشیم

ضمناتوشرکت های کوچک هم میتونی بیشتر تجربه کسب کنی و هم احتمال استخدامت تو آن شرکت هست:icon_pf (44):

• Like 2
لینک به دیدگاه
کنترل کیفی چیکار میکنه؟

bpr چی کار میکنه:ws52:

کنترل کیفی منظورم استفاده از روش های آماری در محدوده استاندارد قراردادن کیفیت محصولات هستش.

نرم افزار مینی تب هم یکی از نرم افزارهای مورد استفادش هست.

Bpr: فکر کنم در موردش توی تالار مطلب گذاشتم... مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار..

آنالیزی از روندهای کنونی توی هر کسب و کار رو انجام میدن و بر اساس نقاط ضعف و قوتی که وجود داره به روش مند کردن و تولید فرایندهای جدید و یا اصلاح فرآیندهای قدیمی می پردازند.

توضیحات کوتاهی در مورد این گرایشات شغلی بودف امیدوارم به دردت بخوره

• Like 4
لینک به دیدگاه
این ترم میرم 5

دقیقا جاهای کوچیک بهترن مخصوصا برای کسب تجربه:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

این

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
هم برای پیدا کردن کار برای کاراموزان مفیده... . اما قبل از ثبت نام راهنمای کاربران را بخوانید

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام مینا خانم درست میگند توشرکت های بزرگ آدم هرکاری بکنه در کل کارخانه گم است مثلا به ما می گند ذوب آهن و فولادمبارکه نریم یا خودروسازی نریم چون تو آن سیستم گم میشیم

ضمناتوشرکت های کوچک هم میتونی بیشتر تجربه کسب کنی و هم احتمال استخدامت تو آن شرکت هست:icon_pf (44):

حالا بگردیم دنبال شرکت کوچیک

این
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
هم برای پیدا کردن کار برای کاراموزان مفیده... . اما قبل از ثبت نام راهنمای کاربران را بخوانید

مرسی:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...