Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ خبببب :167: 1- چرا وافن با سوال پرسیدن مشکل داره!؟ 2- چرا توو پروفایلم گفتی سوال اعتقادی نپرس!؟ 3- از حشرات میترسی؟ 4- اگه بهت بگن دوباره کنکور بدی چه رشته ای رو انتخاب میکنی!؟ 5- اوریون را تعریف کرده و خصوصیات بارز آن را نام ببرید! 6- خودت رو در یک پاراگراف برای من تعریف کن. 7- خود ایده آلت رو در یک پاراگراف برای من تعریف کن. 8- چقدر از وضعیت الانت راضی هستی؟ 9- چقدر انگلیسی و آلمانی بلدی!؟ از 0 تا 100 به خودت نمره بده. 10- اسم بهترین دوستت در دانشگاه. 11- وسایل داخل اتاقت رو نام ببر و مکان همشون رو اعلام کن!! 12- در حال حاضر که به این سوال رسیدی داری به چی فکر میکنی!؟ 13- چرا دوست داری بری دور دنیا رو بگردی!؟ 14- توو حموم آواز میخونی واسه خودت!؟ 15- بد ترین دروغی که به یکی گفتی چی بوده و چه زمانی بوده!؟ ادامه داره . . . .! :167: 9 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ بلهههههه ادامه میدیم . . . :167: 1- تعریف شخصیت چیه!؟ 2- شکل گیری شخصیت بیشتر تابع محیط هست یا ارث!؟ 3- تعریف بی شخصیت چیه!؟ 4- آدم رکی هستی!؟ 5- گفتم رک یاد سبک راک افتادم. به راک علاقه ای داری!؟ 6- گیتار الکتریک یا گیتار بیس!؟ 7- بهترین کاری که در حق یه نفر کردی!؟ 8- زندگی کسی رو تغییر دادی بطوری که ازت تشکر کنه!!؟ 9- کار احمقانه ای در زندگیت انجام دادی!؟ چی بوده!؟ 10- چرا از شتر مرغ یا بوقلمون میترسی!!؟ 11- بهترین لحظه ی زندگیت!؟ 12- بدترین لحظه ی زندگیت!؟ 13- پاک ترین لحظه ی زندگیت!؟ 14- نظرت در مورد ازدواج!؟ لازمه به نظرت!؟ 15- توو دانشگاه چند نفر بهت پیشنهاد دوستی دادن!؟ ادامه داره . . . .:167: 9 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ همچنان هستیم در خدمتتون . . . :167: 1- چطور وجود خودت رو اثبات میکنی!؟ از کجا میدونی که هستی!؟ 2- اول مرغ بود یا تخم مرغ!؟ چرا!؟ 3- خدا چیست؟ یا کیست!؟ 4- از کدووم قطعه ی الکترونیکی خوشت میاد!؟ چرا!؟ یکم در موردش توضیح بده! 5 - اگه بخوای تعریفی از عشق داشته باشی چیه!؟ 6- عاشق شدی تا بحال!؟ 7- عزیز ترین فرد زندگیت!؟ 8- ملاکت برای ازدواج چیه در صورتی که بخوای ازدواج کنی!؟ 9- مرد رویاهات رو در یک خط تعریف کن. 10- سال 90 رو با چه آرزویی شروع کردی!؟ 11- اگه قرار بود بین پسرای این سایت ، یکی رو برای ازدواج انتخاب میکردی ، کی بود!؟ 12- چجور آدمایی لجت رو در میارن!؟ 13 - از کسی متنفر شدی!؟ سر چی بوده!؟ 14- یکی از کاربرای اینجا که خیلی روو اعصابت راه میره رو بگو! ( غیر از من ) 15- دوست داشتی ساعت برنارد داشته باشی!؟ من بازم میاما . . . :167: 9 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ عههه سمن خانم...ابرو کمون :dancegirl2:سلاممممممم میلینگ خوبی؟ من همه چیتو میدونم سوال ندارم زیاد پیشته بابا .....:persiana__hahaha:تازه خوبه زیاد سوال نداشتی اینا رو بگو حالا: 1- بهترین دوستت بیرون نت کیه؟بهترین نمیتونم بگم ای بابا دوست زیاد دارم بهترین ها میتونم غزاله (فنجون:4chsmu1:) و منا همون دوستم که بهایی هست و سارا که تا دیروز مشهد بود:persiana__hahaha: رو بگم بقیه رو هم که شما نمیشناسین .دوست خیلی صمیمی هم ندارم 2- بهترین دوستت تو این سایت کیه؟ایشششش بازم بهترین نمیتونم بگم خیلی هااااا اگه بخوام بگم خیلی میشههه میلینگ 3-بد ترین دشمنت کلا کیه؟:w127:ندارم 4- نماز میخونی یا نه؟چرا؟ (اینو دوست داشتی جواب نده)قبلا گفتم 5-اگه دیگه نزارن برق بخونی میری چی میخونی؟اصلا چیزی میخونی یا نه؟ای بابا چه کاریه خو بذارن بخونم دیگه.ببین خیلی چیزا هست که میتونم جایگزین کنم .متاسفانه یا خوشبختانه من علایق زیادی دارم :hanghead:100%که میخونم چرا نخونم ؟ولی من کلا اگه اگه کنکور ریاضی شرکت نمیکردم 100% هنر شرکت میکردم:persiana__hahaha: 6-ارشد قبول نشی چی کار میکنی؟دوباره برا سال بعد میخونم قبول شم 7-دوست داری چه شغلی داشته باشی؟بهش میرسی یا خیلی تخیلیه؟امیدوارم که بهش برسم .در مورد شغل تدریس رو دوست دارم و همینطور کارای تحقیقاتی.دوست دارم مرکز تحقیقات کار کنم 8-موسی رو بیشتر دوست داری یا عیسی رو؟:w127:حس خاصی ندارم 9-اسم دوست پسر قبلیت چی بود؟ .دوست پسر نداشتم 10-آخرین بار کی گریه کردی؟ چرا؟یادم نمیاد الان .یادم اومد میگم .زیاد گریه نمیکنم 11-چشات شمارش چنده؟ هر 2 با هم= 3 اینا 12- نظرتو راجع به اینا بگو...یعنی توصیفشون کن...خوبی و بدیهاشونو بگو...نترس..راستشو بگو سعی کن دیگه نیای تو رینگ از چی باید بترسم مثلا ؟ آقا شکلک میذارم برا هر کدوم این طوری برا هر کدوم یه عالمه حرف دارم طول میکشه -زری ----> -شادی----> -حسین----> -متین----> -من-----> -پری----> -اوریون---> 13-چرا میگند 13 نحسه؟چراشو نمیدونم ولی من همچین نظری ندارم :persiana__hahaha: 14-دوست داشتی یه گوش نداشتی به جاش 2 میلیارد پول داشتی؟نه خیر اصلا ولی د وست داشتم 2 میلیارد داشته باشم :persiana__hahaha: 15 - آخرین فیلمی که دیدی چی بود؟the box یه فیلم فوق العاده بود .خیلی دوسش داشتم. بازیگراشو نمیشناختم .در مورد طمع انسانها بود خیلی جالب بود. 16- بهترین فیلمی که تا حالا دیدی به جز بر باد رفته چه بود؟بر باد رفته رو خوب گفتی:دی باز گفت بهترین ای بابا :w00:فیلم زیاد دیدم بازم بهترین نمیتونم بگم چند تا باید بگم: the box-پدر خوانده -damage-inception-hostage-alice in wonderland-نقاب-سگ کشی-کسی از گربه های ایرانی خبر ندارد-بازم خیلی هست یادم اومد میام میگم 17-چرا اومدی صندلی داغ؟ من نیومدم که یهو دیدم سمانه غافلگیرم کرد:persiana__hahaha: 18- کدوم شکلک رو از همه بیشتر دوست داری؟ بازم باید بگم خیلی ها رو ولی اینو خیلی::persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: میلی مطموئنی همه چی منو میدونی مرسی که اومدی :rose: 10 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ 1)پرمصرفترین قطعه درتعمیرات تلوزبیون؟ IC stk:ws3:از تاپیک های پیمان فهمیدم :persiana__hahaha:2)میدونیدچندتااختراع ازادیسون تاحالا ثبت شده ؟ نه میدونم خیلی زیاد بوده 3)اگه همزمان یه شغل مناسب وپردرآمدویه همسرایده آل واستون پیدابشه وبگن هرکدام ازدست بره دیگه هرگزبه دست نمیادوشمامجازبه انتخاب فقط یکی ازآنهاهستید شماکدام راانتخاب میکنید؟:w127::w127:چرا منو تو این موقعیت قرار میدی؟ 4)اگه یکی ازکسانی که خیلی باهاش رودربایستی داریدونمیخواید جلوی اون کم بیاریدیه وسیله برقی بده به شمابگه حالاکه برق خوندی اینوتعمیرش کن قبول میکنی؟(فرض براین است که شماتعمیرات بلدنیستید)نه دیگه قبول کنم ضایع بشم که بد تره .میگم بلد نیستم 5)فکرمیکنیدبهترین بازارکارمربوط به کدام زیرشاخه برق است؟فرقی نمیکنه .هر کدوم که خود آدم تخصص بیشتری داشته باشه ولی شنیدم میگن مخابرات بازار کارش خوبه 6)دوست داریدهمسرشماهم برقکارباشد؟ باشه که چه بهتر نباشه هم فرقی نمیکنه 7)مناسب ترین مکان برای نصب پریزبرق کجاست؟فاصله حدودا تا زانو از کف 8)بلدهستیدیه لامپ کم مصرف راازنظرمداری تحلیل کنید؟ نه بلد نیستم هنوز 9 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ hi samandoonwhat 's up? :4chsmu1: :banel_smiley_4: اومدم ازت سوال بپرسم دیدم سمانه همرو پرسیده :gnugghender:باید بعدا با هم حال سمانه رو بپرسیم خب چنتا زیان بلدی؟فارسی -یه کم انگلیش برای رشته برق چه زیان هایی رو باید یاد بگیریم؟درجه اول انگلیسی در حد عالی.بعد هم آلمانی خوبه دوست داشتی بجای برق زبان قبولشی؟نه هویه داری؟ :4chsmu1:بلهههههههههه تاحالا با هویه سوختی؟بلهههههه.وقتی راهنمایی بودم داداشم مدارا و چیز میزایی که درست میکرد و لازم نداشت میداد به من من الکی هویه کاری و اینا کنم .یه چند باری سوزوندم.:persiana__hahaha: واسه پروژت فکر کردی چی بگیری؟نه ولی خیلی به فکرشم درس عملی رو بیشتر دوست داری یا تئوری؟هر دو . واسه ارشد شروع کردی؟ زبان و ریاضیات رو کم کم شرو ع کردم دوست داری کجا کار کنی؟جواب دادم دیگه:w00: تجربه کاری داری؟ رشته خودم نه.فقط تجربه تدریس دارم از نرم افزارهای برقی کدوم رو بیشتر دوست داری؟ کدوماو بلدی؟ بر میگردم :ws2: پروتئوس-پی اسپایس -یه کم متلب- اولی رو بیشتر دوست دارم بعشم متلب :rose: 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلام... به به سلااااااااااااااااااااااااام:shad: چرا اسم کاربریتو عوض نمیکنی؟؟ :4chsmu1: چرا عوض بکنم ؟:4chsmu1: چرا گیر دادی به این دختره واسه اواتارت؟؟ چون خیلی دوسش دارم چهرش هم دوست دارم به نظرت خوشگل نیست واقعا؟ آخرین باری که گریه کردی کی بود؟؟ یادم نیست واقعا:w127:زیاد گریه نمیکنم آها الان یادم اومد چند هفته پیش یکی از دوستام بهایی بود بازداشت شدتا چند روز بغض داشتم دختر لوسی هستی؟؟ فک نکنم دودوتا چنتا میشه؟؟ (تشخصی ربات) :banel_smiley_4:4 تا بزرگترین ارزوت چیه؟؟ آرزو که زیاااااااااااااااااااااااااااد تا دلت بخواد:persiana__hahaha: ولی مهمترینش در حال حاضر درمان بیماری یکی از اعضای خوانوادم هدفت از زندگی... زندگی کردن-به چیزایی که دوست دارم برسم.تلاش کنم به اون همه آرزویی که دارم برسم خیلی کلیشه ای جواب دادم؟؟:persiana__hahaha: موفق باشی... مرسی که اومدی :shad::rose: امیدوارم موفق باشی همیشه 9 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ . نکته داشته بید. اگه نکتشو گفتی....... چه نکته ای ؟ ببین وقتی سیگنال متناوب داشته باشیم اصلا نمیشه سریع بگیم این acهست باید متوسط زمانیش رو بررسی کنیم ببینیم 0 میشه یا نه؟اگه 0 شد میشه گفت که ac هست اگه نشد سیگنال هم ac هم dc. ببین مثلا سیگنال سینوسی رو در نظر بگیر اگه متوسظ زمانیش رو حساب کنی انتگرال بگیری از سینوس رو یک پریود میشه 0 یعنی سینوس مقدار دی سیش برابر 0 هست .پس ac تنها هست. حالا اگه همین سینوسی رو یکسو کننده بذاریم چی ؟دیگه متوسطش 0 نمیشه پس حالا هم ac هست هم dc:w16::w127: 8 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ بقیه باشه شب. مرسی از دوستان:rose: 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلام به به سلام :rose: بالاخره نوبت شماشد. :persiana__hahaha:نوبت شما م میشه :persiana__hahaha: دیدی راه فرارنداشتی 1 1)توچه شرایطی آرزوی مرگ میکنی؟تو هیچ شرایطی.شرایط سخت و سوپر سخت خیلی تو زندگیم بوده ولی هیچ وقت آرزوی مرگ نکردم و نمیکنم :ws51: 2)چراتوتالارخانواده پست نمیزنی؟ایش حالا خونسرد باشاولا که وقت نمیشده. بحث های اینجوری احتیاج به وقت و زمان زیادی داره که من نداشتم بعدشم معمولا یه بخث هایی پیش میاد که من خوصله ندارم .جنبه میخواد یه ذره .ولی سعی میکنم حتم شرکت کنم 3)اگه بخوای تویه جمله چکیده ازتجربیات خودت روبه کسی بگی چی میگی؟ تلاش برای خواسته هامون-صبر -و اینکه سعی کنیم خودمون و موقعیتمون رو درک کنیم و بپذیریم .هیچ وقت هم نذاریم ناامیدی بیاد سراغمون 4)آدم شکموهستی؟نه اصلا .ولی تنقلات خیلی میخورم :persiana__hahaha:لواشک اینا 5)تجسم خودت ازجسم خودت چطوریه؟فکرمیکنی خوش اندامی؟:persiana__hahaha: بلههههههههه من خاله ریزه هستم 6)چقدروقت جلوی اینه سپری میکنی؟نمیدونم .تو اتاقم و همینطو خونمون آینهزیاده بنابراین خیلی خودمو میبینم .اگه منظورت وقت صرف آرایش و این کارا زیاد نیست 7)ازچهره بدون آرایش خودت راضی هستی؟اره راضی هستم .کلا صورتم رو دوست دارم .ولی آرایش هم میکنم اماسؤالات تخصصی 1)قضیه این کسینوس فی چیه؟کجاکاربرد داره چطورمحاسبه میشه؟فک میکنم منظورت ضریب توان باشه power factor:w127:اگه باشه ببین کسینوس فی (کسینوس اختلاف زاویه بین ولتاژ و جریان کل مدار)حالا ببین کسینوس فی میشه توان واقعی p به روی توان ظاهری s پس: p/s= ضریب توان یا همون کسینوس 2)ترانزیستورهای ماس-فت معمولادرچه مداراتی کاربرد دارند؟چون کلا نویز fet ها کم هست تو گیرنده های f.m با برای کیفیت بالا استفاده میشه و چون میشه با حجم کمتری درستشون کرد تو مدارت مجتمع هم کاربرد بهتری داره 3)مونتاژچه نوع مداراتی ازهمه مدارات مشکلتره؟ نمیدونم سرچ میکنم ببینم چی هست 4)تاحالاخودت مدارچاپی درست کردی؟اگه جواب مثبت است ازچه طریقی توضیح بده فعلا همین بازم میام نه تا حال خودم درست نکردمیه تاپیک ولی در این رابطه تو تالار الکترونیک گذاشتم 7 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ به دلیل یه سری تهدیدات جانی و . . . بنده دیگه در این تاپیک سوالی نخواهم پرسید :persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلام مجدد علیک سلام مجدد هرکدام ازاین بچه هاروبایه صورتک نشون بده سمانه امین ستیا محمدمهدی پیمان سمندون:persiana__hahaha: محمدادمین سجاداسپو فرناز.تی اسی مرسی پیمان :rose: 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ سلاممممممممممممم شده دلت بگيره ؟ وقتي ميگيره چكار ميكني ؟ سنگ صبورت كيه ؟ آدم برونگرايي هستي يا درونگرا ؟ 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ سلام خوبي ............ ماه رمضون روزه ميگيري ?چند سال هست که نمیتونم اهل نماز هستي ؟نه خیلی.اما به خاطر اینکه اعتقاد دارم یا ندارم نیست.شاید عادت نکردم.از نظر اعتقادی اگه منظورت باشه نظری ندارم . چه سني براي ازدواج خوبه ؟برای ازدواج سن نمیتونیم بگیم اصلا. بستگی داره به هر شخصی و نوع تکفرش و ......ولی با ازدواج در سن پایین در هر شرایطی مخالفم چه رنگي رو دوست داري؟همه رنگ ها انتخاب برام سخته میتونم بگم زیاد از رنگ زرد خوشم نمیاد دوست پسر داشتي ؟نظرت در موردش چيه ؟به معنای bf اینا نه ولی دوستایی که پسر باشن خیلی دارم . كدوم از بچه هاي انجمن رو از نزديك ديدي ؟:w127::shad:اوریون -زهرا -شادمهرباز-میلاد-ادمین -ایلیا-شاهین -bme-masood-فروغ-m-archi-هیلدا.یاسی-ملیسا-مدیر تالار موبایل-ایمان (یوزرشو نمیدونم )-یه زهرا دیگه بازم یوزرش یادم نیست -ندا-بازم هستن الان یادم نیست :w127: چرا سمندون ؟چون بچه بودم دوسش داشتم چطور به سمندون علاقه پيدا كردي ؟از مدل خنده هاش و کلا کارایی که میکرد ساده بودنش خوشم می اومد :persiana__hahaha: تو مهندسان منو ميشناختي يا نه ؟نه پيشته به چه معناست؟معانی بسیار داره در هر موقعیتی به یه معنا:persiana__hahaha: بچه چندمي ؟آخر به عبارتی سوم مارك لپ لپت چيه ؟sony پارسال خوب بود يا نه ؟امسال چطوره:w127:پارسال خوب بود تقریبا روز های سخت هم خیلی داشتم .امسال 3 ماه اولش تقریبا باید بگم خیلی بهم سخت گذشت امیدوارم بعدش دیگه خوب باشه چرا نرفتي تجربي ؟اصلا به زیست علاقه نداشتم چرا بعدش نرفتي پزشكي ؟نگوو اصلا به پزشکی و خون و این چیزا علاقه ندارم بدترين خاطره عمرت رو بگو ؟بدترین فوت بابام . گواهينامه داري ؟نه ندارم .روز امتحانش مشکل پیش اومد واسم دیگه وقت نکردم برم هنوز.ولی رانندگی بلدم :persiana__hahaha: تا الان تصادف كردي ؟نه پول بهتره يا تحصيلات ؟ both of them كدوم كشور ميخوايي بري براي زندگي ؟ خودم سوئیس دوست دارم ولی آلمان و اتریش هم تو فکرم هستن كدوم شهر از نظرت خيلي قشنگه ؟1 دونه نمیتونم بگم خیلی شهر ها شیراز -اصفهان -شمال -کردستان-یاسوج تبریز و ....... زبانسرا ميري ؟نه .جهاد دانشگاهی بهترين دوره زندگيت چه زماني بود؟کودکی اسم 4 تا از استادات رو بگو بعد بگو خوب بودن يا نه ؟همه استادامو جز یکی دوست دارم .دکتر هومن نبوتی(الکترونیک-عالی)دکتر هدتنی(مدار-عالی)دکتر احدی اخلاقی(مغناطیس-عالی)استاد صباغ(مدار -عالی)و.................. تا الان چيزي رو تعمير كردي ؟آره .البته اصلا تعمیر خاصی نبود ه لحیم میخواسته شاید .در کل هیچی از تعمیرات بلد نیستم من ميرم بازم ميام حالا برو به کارات برس :rose: 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ سلام اولااون آی سی که بیشترین مصرف درتلویزیون روداره STRاست نه STK. مخاطب سؤالات خودشماهستید لطفابه سؤالات زیرفقط یه پاسخ بله یاخیربده 1)واقعاازصحبت کردن بادیگران لذت میبرم 2)به ندرت نگران میشوم 3)همیشه برای کارآماده ام. 4)وقتی به من توهین میشودسعی میکنم ببخشم وفراموش کنم 5)سرعت عمل وسرحالی من به اندازه سایرین نیست. 6)نیازهای انسانی بایدهمیشه مقدم برملاحظات اقتصادی باشد. 7)خودم رافردسرحال وسرزنده نمیدانم. 8)اغلب احساس عصبی بودن وتنش میکنم. 9)موقع خوردن غذای موردعلاقه ام دوست دارم زیادبخورم 10)درمواقع حساس وبحرانی خونسردی خودم راحفظ میکنم. فعلا 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ سمممممنننننگگگگگگگگگگگگگگگگگگ :persiana__hahaha:حسسسسسسسسسسنگ:persiana__hahaha: من سوالام اصلا سخت نیست فقط میخوام دقیق و درست جوابش رو بدی. بدون خجالت و پیچوندن . چون خودمم توو صندلی داغم جز یه مورد ، به تمام سوالا جواب دادم تا حالا شنیدی که میگن: از ماست که بر ماست حکایت منه دقیقا 1- سلام سمنگ! :persiana__hahaha:علیک سلام حسنگ:persiana__hahaha: 2- اگه سوالام تکراری باشه چیکار میکنی؟میگم تکراری هست قبلا جواب د ادم :persiana__hahaha: 3- در زمینه ی الکترونیک از سخت افزار کامپیوتر چیزی میدونی!؟نه متاسفانه 4- revision stepping چه تعریفی در الکترونیک داره!؟نمیدونم میخونم میام میگم دوباره :persiana__hahaha: 5- تفاوت موج های الکترومغناطیس و مایکرویو چیه!؟ماکرویو هم یه نوع موج الکترومعناطیسی هست تفاوتش تو طول موج هست (فرکانسش بیشتر هست گویا) 6- دوست داری تا چه مقطعی ادامه تحصیل بدی!؟تا هر جا که بشه دوست دارم ادامه بدم 7- کتابات رو زبون اصلی میخونی یا تخصصی!؟ ( دو نمونه از هر کدوم رو ذکر کن در صورت وجوود )بیشتر فارسی خوندم فقط کتاب سیگنال اپنهایم و یه کتاب آموزشی نرم افزار متلب و همینطور طراحی دیجیتال رو زبان اصلیش رو یه کم خوندم 8- اثر هال چیه!؟ اثر هال یک روش استاندارد و سادۀ فیزیکی برای اندازهگیری خواص الکتریکی نیمهرساناهاست. این روش برای مطالعۀ خواص حاملهای بار در فلزات و نیمهرساناها، ابزار تجربی بسیار خوبی است. این دستگاه میتواند پارامترهای مقاومت الکتریکی، هدایت الکتریکی (σ)، ثابت هال (RH)، تحرک الکترون (μ) و چگالی حاملهای بار (n) را در محدودۀ دمایی 80K تا 400K اندازهگیری کند. 9- پدر علم الکترونیک در دنیا کیه!؟ :w127:نمیدونم 10- پروژه ی کارشناسیت رو چی انتخاب میکنی؟!هنوز تصمیم نگرفتم 11-چرا همش میگی امتحانامو افتضاح دادم و وقتی نمره هات میاد همشون 17-18 هست؟ 12- امتحان افتضاح اصلا از نظر تو چه امتحانیه!؟ افتضاح یعنی اینه که به نسبت اون چیزی که خوندی یا مثلا خودت احساس میکنی چقد این درسو بلدی و تلاشی که در طول ترم داشتی نتونی سر جلسه پیاده کنی. 13- دیود را تعریف کرده و قسمت های مختلف آن را نام ببرید.مرده ی سوالاتم یعنی ديود از اتصال يك نيمه هادي نوع N و يك نيمه هادي نوع P بوجود مي آيد:persiana__hahaha: 14- وظیفه ی کوئل ماشین چیه!؟ چه اتفاقی در اون میفته!؟ در محفظه موتور اتوموبیل ها جای دارد و در سیستم برقی آنها برای مشتعل کردن سوخت بکار گرفته میشود. توضیحات بیشتر هم نداریم 15- عددی را نام ببرید که یک سوم آن برابر توان سه آن باشد!!!صفر آیا ادامه در پست های بعد! :167: :167: 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ خبببب :167: 1- چرا وافن با سوال پرسیدن مشکل داره!؟منظورت تو ضندلی داغ ها و اینا هست؟:w127: فک نمیکنم مشکلی داشته باشه .سوالی براش پیش نمیاد .منم همینطوریم 2- چرا توو پروفایلم گفتی سوال اعتقادی نپرس!؟اولا که به نظر دلیلی وجود نداره در این موارد سوالی پرسیده بشه دوما معمولا سوالای اعتقاد ی برای اینکه جواب داده بشه یعنی درست منظور رسونده بشه باید کلی در مورد صحبت کرد که هم من وفت ندارم هم حوصله ندارم .همینا دیگه 3- از حشرات میترسی؟نه زیاد .من از عنکبوت و مار بدم میاد 4- اگه بهت بگن دوباره کنکور بدی چه رشته ای رو انتخاب میکنی!؟:w127:همین برق ولی هنوز هم بین هنر و برق تو انتخابش گیر میکنم 5- اوریون را تعریف کرده و خصوصیات بارز آن را نام ببرید! (در وصف نگنجد:rose:)یه انسان -یه دوست واقعی.مهربون-شوخ-عشق ویکتیم عین خودم :persiana__hahaha:خیلی زیاد دوسش دارم خیلی زیااااااااااااااااد:rose: 6- خودت رو در یک پاراگراف برای من تعریف کن. این به اندازه یک پاراگراف میشه :ws37:im an ordinary girl 7- خود ایده آلت رو در یک پاراگراف برای من تعریف کن.یه دختر با اراده-با پشتکار زیاد -همه کاراشو واسه لحظه آخر نذاره-قدر لحظه لحظه زندگیشو بدونه -زود هول نشه -به خودش و توانایی هاش ایمان داشته باشه -عجول نباشه 8- چقدر از وضعیت الانت راضی هستی؟زیاد راضی نیستم .متوجه خیلی اشتباهات خودم شدم .خیلی چیز ها رو در نظر نگرفتم .فک میکنم ده بعدی زندگیم خیلی از خودم بیشتر راضی باشم 9- چقدر انگلیسی و آلمانی بلدی!؟ از 0 تا 100 به خودت نمره بده.40-0 10- اسم بهترین دوستت در دانشگاه.بهترین :w127:زیادن خوب.... منا تا قبل از اینکه اخراج بشه .ملیحه 11- وسایل داخل اتاقت رو نام ببر و مکان همشون رو اعلام کن!!ایششششششششششش میز آینه-کتابخونه -میز تحریر-تختم -چراع نمکی استوانه -ساعت -سطل زباله.... مکان هم همشون به ترتیب کنار هم چیده شده:persiana__hahaha: 12- در حال حاضر که به این سوال رسیدی داری به چی فکر میکنی!؟از ماست که بر ماست 13- چرا دوست داری بری دور دنیا رو بگردی!؟دوست دارم دیگه .خیلی جالبه دیدن مکانها مختلف فرهنگ های مختلف منظر مختلف همه چیز مختلف:persiana__hahaha: 14- توو حموم آواز میخونی واسه خودت!؟اواز نه آهنگ میزنم واس خودم خوشحالم :persiana__hahaha: 15- بد ترین دروغی که به یکی گفتی چی بوده و چه زمانی بوده!؟یادم نیست الان :w127:فک میکنم میگم حالا ادامه داره . . . .! :167: :rose: 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ ینی جوابای دقیق و کاملی که دادی به سوالام تو حلقم!!!! 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ بلهههههه ادامه میدیم . . . :167:شما به فکر بعدها هم باش:persiana__hahaha: 1- تعریف شخصیت چیه!؟ رفتار آدم ها .خلق و خوشون .اخلاقشون وسلایقشون وخیلی چیزای دیگه ...مجموعه اینا میتونه شخصیت یک فرد رو بسازه . 2- شکل گیری شخصیت بیشتر تابع محیط هست یا ارث!؟هر دوش ولی تا حد زیادی تابع خود آدم و محیط پیرامون 3- تعریف بی شخصیت چیه!؟:w127:به طور کاملا عام فک میکنم به آدمی که رفتار و اخلاق مناسبی نداره میگن .به طور خاصش رو از پرینگ باید بپرسی 4- آدم رکی هستی!؟تقریبا بله .ولی نه همه جا 5- گفتم رک یاد سبک راک افتادم. به راک علاقه ای داری!؟عشقش نیستم ولی بدم هم نمیاد 6- گیتار الکتریک یا گیتار بیس!؟الکترییییییک .خیلی دوست دارم باخاله 7- بهترین کاری که در حق یه نفر کردی!؟آروزی شادی و آرامش از ته دل 8- زندگی کسی رو تغییر دادی بطوری که ازت تشکر کنه!!؟تغییر نمیشه گفت ولی تا حالا شده که کاری کنم یا چیزی بگم رو کسی وافعا تاثیر داشته و ازم تشکر کرد ه 9- کار احمقانه ای در زندگیت انجام دادی!؟ چی بوده!؟آره خیلیییییی...........انتخاب دبیرستان و یه تصمیم اشتباه که تو زندگیم خیلی تاثیر داشت .و داشتن یه آرزوی بد 10- چرا از شتر مرغ یا بوقلمون میترسی!!؟از شتر مرع که نمیترسم .از بوقلمون وقتی من اول دبستان بودم بومهن زندگی میکردیم بعد خونه ما رو دامنه کوه بود .2 راه وجود داشت برای اینکه بیام خونه یکیش این که از بالای کوه بیام بعد در بین راه یه خونه ای بود که یه عالمه بوقلمون داشت منم تا اون موقع اصلا بوقلمون ندیده بودم . براردان گرام من هم از اونجایی که زیادی منو دوست داشتن و منم خیلی اذیتشون میکردم گویا :persiana__hahaha:میخواستن منو اذیت کنن :persiana__hahaha:بهم گفته بودن که بوقلمون آدم میخوره نیمیدونم گاز میگیره یه چی تو این مایه ها .بوقلمون هم کلا موجود بسیار جیغ جیغویی هست من از صداشون میترسیدم .هیچی دیگه وقتی از این راه می اومدم به اندازه مرگ میترسیدم و با تمام وجود میدوییدم که سرییییع برسم خونه .بعد دیگه از بچگی مونده دیگه:persiana__hahaha: هنوز هم با داداشا میخندیم به این قضیه 11- بهترین لحظه ی زندگیت!؟خیلی ها هست ولی نزدیکترینش که الان یادمه :وقتی مامانم زنگ زد از تهران و گفت که تست سرطان منفی هست 12- بدترین لحظه ی زندگیت!؟فوت بابام و تقریبا 3 ماه اول امسال 13- پاک ترین لحظه ی زندگیت!؟ 14- نظرت در مورد ازدواج!؟ لازمه به نظرت!؟بستگی به شخصیت هر کسی داره . به نظرم خوبه اگه تو زمان مناسبش و منظقی باشه . 15- توو دانشگاه چند نفر بهت پیشنهاد دوستی دادن!؟کلاس زبان 1 نفر- ادامه داره . . . .:167: کتک دوست داری گویا؟:persiana__hahaha: 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ همچنان هستیم در خدمتتون . . . :167::persiana__hahaha:ما هم هستیم در خدمتتون :167: 1- چطور وجود خودت رو اثبات میکنی!؟ از کجا میدونی که هستی!؟یه نیشگون میگیرم از خودم کاملا باورم میشه که هستم :persiana__hahaha: 2- اول مرغ بود یا تخم مرغ!؟ چرا!؟اول جنتی بود 3- خدا چیست؟ یا کیست!؟ خدا یه حس -یه نیرو که باعث آرامش و امنیت تو وجودم میشه . 4- از کدووم قطعه ی الکترونیکی خوشت میاد!؟ چرا!؟ همشون باحالن نمیشه واقعا یکیش رو گفت .یه مدار که نگاه میکنم کیف میکنم میبینم همه قطعات کنار هم مرتب هستن .آی سی 741 خیلی باحاله .اولین آی سی که باهاش کار کردیم :persiana__hahaha: 5 - اگه بخوای تعریفی از عشق داشته باشی چیه!؟یه احساس قشنگ بین 2 تا آدم که باعث میشه به خاظر هم خیلی کارا بکنن 6- عاشق شدی تا بحال!؟نه 7- عزیز ترین فرد زندگیت!؟مامان 8- ملاکت برای ازدواج چیه در صورتی که بخوای ازدواج کنی!؟این خیلی جوابش طولانییه :persiana__hahaha:نه که فک کنی من میخوام ازدواج کنم ها نهههههههه:persiana__hahaha: برای ازدواج خیلی چیزا مطرح میشه ولی من مهمترینش رو میگم اینکه این مساله رو بتونه درک کنه هر کدوم از ما دنیای خاص خودمون داریم و نخواد این دنیا رو عوض کنیم یا زیادی شریکش بشیم .و ادب 9- مرد رویاهات رو در یک خط تعریف کن.:w127:تو یه خط جا نمیشه بیشترههمونی که بالا گفتم:4chsmu1: .واقعا هر چی فک میکنم نمیدونم چی بگم :persiana__hahaha:بیشتر فک میکنم میام میگم 10- سال 90 رو با چه آرزویی شروع کردی!؟سلامتی خانوادم 11- اگه قرار بود بین پسرای این سایت ، یکی رو برای ازدواج انتخاب میکردی ، کی بود!؟مردی به نام تی:167::167: 12- چجور آدمایی لجت رو در میارن!؟خودخواه-یه دنده- کسایی زود قضاوت میکنن .کسایی که میخوان جلب توجه کنن بعد هی احساسی بازی در میرن 13 - از کسی متنفر شدی!؟ سر چی بوده!؟ آره .بدی که در حقمون کرد.اما به تازگی خیلی تغییر کردم .نفرتی تو وجودم نیست 14- یکی از کاربرای اینجا که خیلی روو اعصابت راه میره رو بگو! ( غیر از من )یکی از کاربران مکانیک 15- دوست داشتی ساعت برنارد داشته باشی!؟گاهی اوقات اره خوبه. ولی الان تو شرایطی هستم ک دوست دارم برعکسشو داشته باشم من بازم میاما . . . :167: :2525s: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده