zahra 67 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ دارم دیونه میشم دیگه هر بار یه ایراد داره shadow چیه؟ کسی میتونه این کارو برام انجام بده خواهش میکنم اصلا وقت ندارم باید تحویل بدم لینک به دیدگاه
rasoolkazemi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان اگه کتاب خوبی در زمینه کار با فلوئنت (دو بعدی و سه بعدی) که توضیحاتش کامل باشه سراغ دارین میشه به منم معرفی کنین، میخوام یه جسم که در برابر جریان قرار داره رو شبیه سازی کنم در فلوئنت تحلیل کنم و... بسیار متشکر و سپاسگزارم لینک به دیدگاه
5690000 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان میخواستم بدون برای شبیه سازی یک مبدل زمین به هوا در گلخانه بااستفاده از cfd برای مش بندی در گمبیت باید چیکار کنم و از چه مدل های در فلوئنت استفاده کنم؟ ممنون یکی پاسخ بده؟ لینک به دیدگاه
nini1993 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ با سلام من یک اتاق می خواستم مدل کنم البته دو بعدی که دو پنجره با ابعاد متفاوت و دقیقا وسط اتاق یک گرمکن وجود داره مشکل من همین هیتر یا گرمکن هستش باید zone اش رو چی تعیین کنم ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده