amirlg 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ تو فلوئنت آمدم مسیر زیر رو رفتم و خطوط (ایستگاه های مورد نظر) رو تعریف کردم: Serface>link/ranke و درنهایت مختصات رو قرار دادم..در گمیت محور مختصات رو دقیقا در نوک پشت عرشه قرار دادم لینک به دیدگاه
amirlg 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ یه چیزی هم بگم که محور افقی در نمودار تجربی بی بعد تعریف شده(Y/D) : که فرقی هم نمیکنه کافیه ما محورمون براساس 0.2 تا منفی دو دهم باشه بقیش حله. موردی که باید ذکر کنم اینه که من در شبیه سازی،مقدار خود x رو قرار دادم، مثلا ایستگاه اول رو در فلوئنت به صورت x=0.0028 در نظر گرفتم،توجه کنید که B=0.28 می باشد.به عبارتی: X/B=0.01 در نتیجه X=0.0028 اینم درنظر بگیرید...با تشکر لینک به دیدگاه
amirlg 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ راستشو بخوای این مشکل برام خیلی عجیبه......!! حداقل انتظار داشتم اعداد محور افقی درست باشه...اخه تو فلوئنت تعریف کردم....نمیدونم پستای جدیدم ویرایش شد...دقت کنید لینک به دیدگاه
amirlg 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ آقا فهمیدم کجا اشتباه کردم!!!!!! واقعا ممنون شما باعث شدین بیشتر دقت کنم!!! واقعا ممنون....ولی باز میدونم تو شبیه سازی به مشکل میخورم ممنون میشم در ادامه هم همراه من باشی(البته ایشالله که به مشکل نخورم) باتشکر آقا بیا نفهمیدم اشباه فک میکردم.......آقا من این پروژه رو ول کردم ولی دیدم شما پیگیر هستین دوباره رفتم سراغش امروز روش فک میکنم ....به نظرم یه جایی اشتباه کردم که دارم بهش نزدیک میشم....آقا بیا:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ سلام ببین همین که میگی محور مختصات، مبدإش نوک سمت راسته یعنی مختصات رو اشتباه دادی. مبدأ باید وسط شکلت باشه. 1 لینک به دیدگاه
amirlg 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ سلامببین همین که میگی محور مختصات، مبدإش نوک سمت راسته یعنی مختصات رو اشتباه دادی. مبدأ باید وسط شکلت باشه. سلام دوست خوبم ...نه اینطور نیست...به شکل زیر توجه کنید محور مختصات رو خود پایان نامه به اینصورت تعریف کرده...فعلا نمرشو گرفتم ...استادم دید کار کردم بهم نمرشو داد..تو تابستون وقت ندارم زیاد....بعدا روش کار میکنم...ایشالله تو زندگیت موفق باشی...واقعا ممنون یاعلی 1 لینک به دیدگاه
amin-1990 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ سلام بر همگی من رشتم مهندسی معماری هست تازه دارم با نرم افزار فلوئنت و گمبیت کار میکنم ممنون میشم کمکم کنین. من میخواستم جریان حول یه ساختمان که دارای دودکش هست رو شبیه سازی کنم....دودکش حاوی گوگرد هست....میخوام بدونم که باید برای دودکش یه محیط جداگانه تعریف کنیم و مش بزنیم؟چون من همین کار رو کردم. مثلا من آمدم خود دودکش رو یه محیط جدگانه(گوگرد) در نظر گرفتم و باقی دامنه محاسباتی رو محیط هوا در نظر گرفتم....کارم درسته؟ سوال بعدیم اینه که اگه بخوام غلظت آلودگی رو بررسی کنم باید چکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین... باتشکر ساختمان همراه با دودکش: اینم دودکش: لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ سلام بر همگی من رشتم مهندسی معماری هست تازه دارم با نرم افزار فلوئنت و گمبیت کار میکنم ممنون میشم کمکم کنین. من میخواستم جریان حول یه ساختمان که دارای دودکش هست رو شبیه سازی کنم....دودکش حاوی گوگرد هست....میخوام بدونم که باید برای دودکش یه محیط جداگانه تعریف کنیم و مش بزنیم؟چون من همین کار رو کردم. مثلا من آمدم خود دودکش رو یه محیط جدگانه(گوگرد) در نظر گرفتم و باقی دامنه محاسباتی رو محیط هوا در نظر گرفتم....کارم درسته؟ سوال بعدیم اینه که اگه بخوام غلظت آلودگی رو بررسی کنم باید چکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین... باتشکر ساختمان همراه با دودکش: اینم دودکش: سلام خود دودکش رو برای چی میخواهین مش بزنید؟ مگه جریان داخل دودکش براتون مهمه؟ نمیتونید فقط خروجی دودکش رو یه چشمه بگیرید؟ 1 لینک به دیدگاه
amin-1990 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ سلامخود دودکش رو برای چی میخواهین مش بزنید؟ مگه جریان داخل دودکش براتون مهمه؟ نمیتونید فقط خروجی دودکش رو یه چشمه بگیرید؟ سلام..ممنون.. نه جریان داخل دودکش برام مهم نیست....آره فک کنم به صورت چشمه در نظر بگبرم بهتره....به یه مشکل خوردم: من در قسمت مدل رفتم قسمت species و گزینه دوم رو فعال کردم بعد هوا و SO2 را به عنوان اجزا میکس تعریف کردم..بعدم توی قسمت شرایط مرزی فاز ها رو میخوام انتخاب کنم. من برای انتخاب فاز ها در شرایط مرزی دچار مشکل شدم....مثلا برای شرط ورودی که فقط هوا رو باید در نظر بگیریم(گوگرد صفر) ولی من نمیدونم چرا هر وقت فاز1(هوا) رو برای شرط ورودی انتخاب میکنم و از دوباره بخوام چک کنم باز رو فاز میکسچر هست...چطوری رو فاز خودش قرار میگیره.....ممنون میشم راهنمایی کنین...باتشکر لینک به دیدگاه
sara hedayati 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ سلام سوال من اینه چجوری میشه مختصات مرکزو تو گمبیت جابه جا کرد؟ لینک به دیدگاه
amin-1990 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ سلامسوال من اینه چجوری میشه مختصات مرکزو تو گمبیت جابه جا کرد؟ سلام با توجه به شکل اقدام کنید. 1 لینک به دیدگاه
sara hedayati 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ ممنون ولی برا من شبیه عکس نمیشه نمیشه هیچ x ,y ای براش وارد کردآیا مشکل از نصب نرم افزارمه؟ لینک به دیدگاه
amin-1990 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ ممنون ولی برا من شبیه عکس نمیشه نمیشه هیچ x ,y ای براش وارد کردآیا مشکل از نصب نرم افزارمه؟ به احتمال زیاد مشکل از نرم افزار هست لینک به دیدگاه
amin-1990 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ سلام..ممنون.. نه جریان داخل دودکش برام مهم نیست....آره فک کنم به صورت چشمه در نظر بگبرم بهتره....به یه مشکل خوردم: من در قسمت مدل رفتم قسمت species و گزینه دوم رو فعال کردم بعد هوا و SO2 را به عنوان اجزا میکس تعریف کردم..بعدم توی قسمت شرایط مرزی فاز ها رو میخوام انتخاب کنم. من برای انتخاب فاز ها در شرایط مرزی دچار مشکل شدم....مثلا برای شرط ورودی که فقط هوا رو باید در نظر بگیریم(گوگرد صفر) ولی من نمیدونم چرا هر وقت فاز1(هوا) رو برای شرط ورودی انتخاب میکنم و از دوباره بخوام چک کنم باز رو فاز میکسچر هست...چطوری رو فاز خودش قرار میگیره.....ممنون میشم راهنمایی کنین...باتشکر جواب سوال ما رو کسی نمیدونه؟ لینک به دیدگاه
bndsms 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ با سلام می خواستم بدونم کسی میتونه منو تو مش زدن یک لوله سه بعدی کمک کنه . خیلی با مش زدن آشنا نیستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون لینک به دیدگاه
amirlg 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ سلام میخواستم بدونم که برای مدلسازی انسیس ورک بنچ بهتره یا انسیس سی اف ایکس؟ ممنون میشم کامل راهنمایی کنین. باتشکر لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ سلام.... یه سوال داشتم میخواستم بدونم با گمبیت میشه به یه ایرفویل دو بعدی(صفحه شده)، خمیدگی(Curve) داد؟ برام مهمه....ممنون میشم یکی بهم بگه... یاحق لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان... من از سالید خروجی IGES رو گرفتم و وارد گمبیت کردم .....به شکل زیر توجه کنین...سوالم اینه که با توجه به اسم صفحات موجود( در اول هر صفحه V آمده که قبلا این طور نبود)، آیا مدل مشکلی ندارد؟..خطوط هم به رنگ آبی در آمده که قبلا نبوده.. ممنون میشم راهنمایی کنین.... لینک به دیدگاه
zahra 67 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من میخواستم مبدل دو لوله ای طراحی کنم به شکل سه بعدی وقتی مش صفحه رو میزنم نمیتونم بعدش مش حجم بزنم.سوال بعدی اینکه نرم افزار سالید با گمبیت چه فرقی داره.و اینکه من بخام تو دو تا لوله دو سیال متفاوت حرکت کنه چی کار کنم؟ممنون لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من میخواستم مبدل دو لوله ای طراحی کنم به شکل سه بعدی وقتی مش صفحه رو میزنم نمیتونم بعدش مش حجم بزنم.سوال بعدی اینکه نرم افزار سالید با گمبیت چه فرقی داره.و اینکه من بخام تو دو تا لوله دو سیال متفاوت حرکت کنه چی کار کنم؟ممنون سلام ممکنه قیدهایی که برا مش گذاشتین با هم همخونی نداشته باشند. مثلاممکنه به دلیل نوع مشی که برای صفحه ها گذاشتین، مش مربعی برای حجم به لحاظ هندسی ممکن نباشه ولی شما مدل مش رو مربعی انتخاب کرده باشین و ... سالید برای طراحی خیلی روان تر از گمبیته. فکر میکنم اگه تو سالید دو تا body تعریف کنید، بشه سیالهای متفاوت رو براشون انتخاب کرد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده