am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ شادی برای شما چی تعریف میشه چقدر رضایت باید داشته باشید تا شاد بشین؟ آخرین بار کی واقعا شاد شدین؟ چقدر برای دیگران آرزوی شاد بودن میکنین؟ چقدر سعی میکنید دیگران رو شاد کنید؟ چقدر سعی میکنید شادی رو در وجودتون نهادینه کنید 15 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ من وقتی از خودم رضایت شخصی داشته باشم عمیقا شاد میشم.... الان خیلی وقته شاد نیستم 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ با چیزی که داری حال کن! این میشه شادی. برخلاف انسان های موفق که شادی براشون توی فرآیند تعریف میشه، اکثر آدما شادی رو توی مقصد می بینن که ممکنه هیچ وقت بهش نرسن. پس بسم الله! از امروز هر لحظه یه لبخند کوچولو به خودمون هدیه بدیم. 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ كلا به ندرت ولي هر فرصتي گير بياد مي خنديم ديگه........ وقت خاصي نداره مثلا همين امروز داشتيم برا ده نفر از دوستا وصيت نامه تنظيم ميكرديم حسابي 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ [/url]شادی برای شما چی تعریف میشه چقدر رضایت باید داشته باشید تا شاد بشین؟ اگه هدفي داشتم باشم از هر پيشرفتي خوشحال ميشم آخرین بار کی واقعا شاد شدین؟ همين چند روز پيش...عروسي خالم! چقدر برای دیگران آرزوی شاد بودن میکنین؟خيلي! وقتايي كه خوشحالم دوس دارم همه شاد باشن وقتاييم كه ناراحتم ميگم كاش هيشكي ناراحت نباشه چقدر سعی میکنید دیگران رو شاد کنید؟ تا جايي كه بتونم! چقدر سعی میکنید شادی رو در وجودتون نهادینه کنید كم!! 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ شادی برای شما چی تعریف میشه چقدر رضایت باید داشته باشید تا شاد بشین؟ اگه هدفي داشتم باشم از هر پيشرفتي خوشحال ميشم آخرین بار کی واقعا شاد شدین؟ همين چند روز پيش...عروسي خالم! چقدر برای دیگران آرزوی شاد بودن میکنین؟خيلي! وقتايي كه خوشحالم دوس دارم همه شاد باشن وقتاييم كه ناراحتم ميگم كاش هيشكي ناراحت نباشه چقدر سعی میکنید دیگران رو شاد کنید؟ تا جايي كه بتونم! چقدر سعی میکنید شادی رو در وجودتون نهادینه کنید كم!! پس تعريفش كو ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ موجود نيست خب زور بزن شايد بتوني به تعريفش نائل شي موجودش كني 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خب زور بزن شايد بتوني به تعريفش نائل شي موجودش كني حالا الان نه...مغزم ميپاشه يهو! باشه بعدا فشار ميارم :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ حالا الان نه...مغزم ميپاشه يهو!باشه بعدا فشار ميارم :4chsmu1: شادي : هرچه باعث به خطر انداختن اسلام و مسلمين و خاندان پاكش بشه پس توصيه نميشه اكيدا . 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ من وقتی از خودم رضایت شخصی داشته باشم عمیقا شاد میشم.... الان خیلی وقته شاد نیستم چطور از خودت راضی میشی؟ چه کاری میکنی تا به این رضایت برسی؟ با چیزی که داری حال کن! این میشه شادی. برخلاف انسان های موفق که شادی براشون توی فرآیند تعریف میشه، اکثر آدما شادی رو توی مقصد می بینن که ممکنه هیچ وقت بهش نرسن. پس بسم الله! از امروز هر لحظه یه لبخند کوچولو به خودمون هدیه بدیم. این به نظرم شادی نیستا قناعته قناعتم باعث رکود میشه اگه تداوم داشته باشه و رکود فساد میاره و توی فساد شادی هست به نظرت؟ كلا به ندرت ولي هر فرصتي گير بياد مي خنديم ديگه........ وقت خاصي نداره مثلا همين امروز داشتيم برا ده نفر از دوستا وصيت نامه تنظيم ميكرديم حسابي پس آسون گرفتی تا برات آسون بگیرن ... شادی برای شما چی تعریف میشه چقدر رضایت باید داشته باشید تا شاد بشین؟ اگه هدفي داشتم باشم از هر پيشرفتي خوشحال ميشم آخرین بار کی واقعا شاد شدین؟ همين چند روز پيش...عروسي خالم! چقدر برای دیگران آرزوی شاد بودن میکنین؟خيلي! وقتايي كه خوشحالم دوس دارم همه شاد باشن وقتاييم كه ناراحتم ميگم كاش هيشكي ناراحت نباشه چقدر سعی میکنید دیگران رو شاد کنید؟ تا جايي كه بتونم! چقدر سعی میکنید شادی رو در وجودتون نهادینه کنید كم!! موجود نيست وقتی تعریفی از شادی نداری چطور به بقیه سوالا جواب دادی؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ این به نظرم شادی نیستا قناعته قناعتم باعث رکود میشه اگه تداوم داشته باشه و رکود فساد میاره و توی فساد شادی هست به نظرت؟ این عبارت هرگز به معنای قناعت (به معنای منفی) نیست! من حرف از فرآیند زدم. فرآیند به معنای progress یا همون پیشرفت، و نه مقصد. توی فرآیندت که شما به نتیجه نرسیدی، اما اگه توی همین فرآیند حال کنی، یعنی آدم شادی هستی. با چیزی که داری حال کن، یعنی از شرایط موجودت لذت ببر، و همین شرایط رو بهتر کن. ضمن اینکه، به گدا ممکنه با یه چرخ دستی کلی شاد بشه، یه دانشجو با یه بورس تحصیلی، یه پولدار یا سرمایه ممکنه هیچ چیزی دیگه شادش نکنه، این حال کردن با زندگیه که انگیزه پیشرفت میده. حالا هی ملت بشینن، غصه بخورن! که چرا ما اونجوری نه، چرا ما اینجوری نه! به نظر من بازنده ان. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ با چیزی که داری حال کن! این میشه شادی. برخلاف انسان های موفق که شادی براشون توی فرآیند تعریف میشه، اکثر آدما شادی رو توی مقصد می بینن که ممکنه هیچ وقت بهش نرسن. پس بسم الله! از امروز هر لحظه یه لبخند کوچولو به خودمون هدیه بدیم. دِ نمیشه داداش من ، فرآیندی که انسان های موفق در طی اش احساس شادی میکنن برای خیلی ها هدف محسوب میشه ، مثل خودت ، فرآیندی که الان شکر خدا خودت قرار طی اش بکنی و ازش شادی برای خیلی ها از جمله من هدف محسوب میشه. ---------------- شادی لحظه ای بله داشتم، گفتن خندیدم ، گفتم خندوندم ، نا شکری نمیکنم ، زندگیم اسف بار (؟!) نیست ، اما هیچوقت (غیر از دوران کودکی) رضایت خاطر و شادی واقعی رو تجربه نکردم ، همیشه دغدغه باهام همراه هست ، ولی خودم رو تنها نمیدونم ، خیلی خیلی کم هستند کسانی که تو این مملکت دارن شاد زندگی میکنن 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ شاد بودن رو میتوان در رضایت قلبی از امکانات فعلی در جهت برآوردن نیازهای روحی دونست به عبارت دیگر شاد بودن رو میتوان بهره برداری حداکثر از زمان و امکانات روح بخش و سرزندگی در زمان حال نامید. البته این به این معنی نیست که از وضع فعلی رضایت داشته باشیم و دنبال پیشرفت و ارتقا وضع اجتماعی خود نباشیم بلکه به این معنیه که از فرصتها در هر بازه زمانی به نحوی استفاده کنیم که رضایت ما را تامین کنه. در مورد خودم بگم که شادی عمیق نداشتم ولی سعی میکنم لااقل با توجه به مشغله های فکریم شادی های کوتاه و مقطعی رو برای خودم فراهم کنم... لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ شادی برای شما چی تعریف میشهچقدر رضایت باید داشته باشید تا شاد بشین؟ آخرین بار کی واقعا شاد شدین؟ چقدر برای دیگران آرزوی شاد بودن میکنین؟ چقدر سعی میکنید دیگران رو شاد کنید؟ چقدر سعی میکنید شادی رو در وجودتون نهادینه کنید شادی از رضایت نشات میگیره. هر چقدر راضی باشم همونقدر هم شاد میشم. یادم نمیاد. خیلی دوست دارم اونایی که دوسشون دارم رو شاد کنم. بیشتر از شاد شدن خودم. منظورت الکی خوش بودنه؟ اصلا اعتقادی به این موضوع ندارم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده