رفتن به مطلب

اینجا کسی هست که سفر حج رفته باشه؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 140
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تازگیا برا افغانستان هم تور زیارتی تبلیغ می کنن

بد نیس اونجام سر بزنید شاید متحول شدید :banel_smiley_4:

ما که ادعای آزادی اندیشه داریم بهتر است ابتدا خودمان رعایت کنیم.:ws37:

مهمتر از بعد جغرافیایی و مکانی حج ،رعایت آداب اجتماعی و فردی آن است.

• Like 5
لینک به دیدگاه
ما که ادعای آزادی اندیشه داریم بهتر است ابتدا خودمان رعایت کنیم.:ws37:

مهمتر از بعد جغرافیایی و مکانی حج ،رعایت آداب اجتماعی و فردی آن است.

جدی گفتم فلوید جونم :w58:

تو همین کانال های ماهواره همش تبلیغش می کن:w58:

چن روز پیش تو یه صفحه روزنامه هم دیدم اولش اینجوری شدم:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
جدی گفتم فلوید جونم :w58:

تو همین کانال های ماهواره همش تبلیغش می کن:w58:

چن روز پیش تو یه صفحه روزنامه هم دیدم اولش اینجوری شدم:w58:

واقعاw58.gif

ببخشید پس من بد برداشت کردم:icon_gol:

حالا اونجا چی داره مگه؟آرامگاه بن لادن؟احتمالا این تور واسه وهابیاست..

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم رفتم , حدودا 13 روز پیش از سفر حج برگشتم

مکه برام یه چیز دیگه بود از نگاه کردن به کعبه سیر نمیشدم , آرامش خاصی بهم دست میده

بعد از سفر حج دلیل دین گریزی خیلی ها رو درک کردم چقدر بین اسلام تو کشورهای مختلف و حتی تو یه کشور تفاوت هست !!:banel_smiley_4:

اسلام یه دین اما هر جا یه جور اجرا میشه از نماز خوندن گرفته تا آداب ساده!

یه چیز دیگه که دیدم و جای تاسف داشت کارایی بود که بعضی از ایرانی ها اونجا انجام میدادند و باعث سرافکندگی بود!:banel_smiley_4:

عربام از اون طرف بوم افتادن مثلا نماز خوندنشون آدمو دیونه میکنه بس که طولانیه!!!:icon_pf (34):

برای زنها و دخترام خیلی ارزش قائل نیستن البته کلی نیست اما خب یکم دقت تو شهر و آدماش باعث میشه همچین حسی بهت دست بده!نمیدونم شاید هم اشتباه فکر میکنم.!

دوست دارم بازم برم , امیدوارم کسیایی که اعتقاد دارند و آرزوی همچین سفری مشرف بشن و کسایی هم که اعتقاد ندارند به هر آنچه دوست دارند برسن.اما خواهشا به عقاید دیگران توهین نکنید .بعضی از پست ها .....

• Like 8
لینک به دیدگاه
واقعاw58.gif

ببخشید پس من بد برداشت کردم:icon_gol:

حالا اونجا چی داره مگه؟آرامگاه بن لادن؟احتمالا این تور واسه وهابیاست..

خواهش

گلی :wubpink:

نمیدونم بن لادن که میگن کنار کوسه هاست :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

پست ها رو خوندم.

و بار دیگر به نتیجه ای بس مهم رسیدم که در این چند وقت اخیر هی دارم بهش میرسم!

آقا جان، خانم جان! هر جا عشقته برو حال کن!

من از تو میپرسم که چی میشه مثلا میری دوبی پول مشروب و س ک س میدی؟

میری حال بکنی دیگه!

مسلمونام میرن حج حال میکنن!

تو متربالیستی حال میکنی! او پدیدارشناختی حال میکنه! عرفانی حال میکنه!

آقایان! خانمها!

تا وقتی که به دیدگاه و دین این و اون نف بندازیم، لعنت بفرستیم، و دستور به حذفش بدیم، همین عقب افتاده هایی می مونیم که هستیم!

اگر ادعای دموکرات بودن داریم، واقعا دموکرات باشیم! ما دیکتاتورهایی هستیم که ادای دموکرات ها رو درمیاریم! ادای سکولارها رو درمیاریم! ادای روشنفکرا رو در میاریم!

همون بهتر یکی در میون، دیکتاتور مذهبی ، غیر مذهبی بیاد بالا سرمون!

• Like 16
لینک به دیدگاه

منم دو سال پیش قسمت شد برم. نمیگم خیلی متحول شدم. اما واقعا به چنین سفری نیاز داشتم.آرامشی در عین پریشانی... نمیشه وصف کرد . اصلا وقتی چشات میفته به کعبه هیچ حسی برا بیان اون حالات نیست. اشک بی اجازه رو صورتت جاری میشه. من نمیتونم بگم چه ها به من گذشت. اما اینو میدونم به قول شاعر:

به طواف کعبه رفتم به حرم رهم ندادند

که تو در برون چه کردی که درون کعبه آیی...

اگه اینجا خودمونو آماده نکنیم و خدا رو تو صحنه های زندگیمون نبینیم اونجا رفتن خیلی کمکمون نمیکنه.

• Like 6
لینک به دیدگاه

حالا وصف حج رو از زبان شریعتی مینویسم. چون دیدم داره به اون جفا میشه!!!

حج: یعنی آهنگ، مقصد یعنی حرکت نیز هم. و همه چیز با کندن از خودت، از زندگیت و ازهمه علقه‌هایت آغاز می‌شود، مگر نه که در شهرت ساکنی؟ سکونت، سکون، حج نفی سکون.چیزی که هدفش خودش است یعنی مرگ.

حج: جاری شو!

هجرت از " از خانه خویش " به " خانه خدا

سپید بپوش، سپید کن، به رنگ همه شو، همه شو، همچون ماری که پوست بیندازد، از"من بودن" خویش بدرآی، مردم شو. ذره‌ای شو، در آمیز با ذره‌ها، قطره‌ای گم در دریا،

" نه کسی باش که به میعاد آمده‌ای"،

خسی شو که به میقات آمده‌ای "

" بمیر پیش از آنکه بمیری "

جامه زندگیت را بدرآور،

جامه مرگ بر تن کن.

اینجا میقات است.

نیت: نیت کن! همچون خرمایی که دانه می‌بندد، ای پوسته، بذر آن"خود آگاهی"را در ضمیرت بکار و خداآگاه شو، خلق آگاه شو، خودآگاه شو.و اکنون انتخاب کن، راه تازه را،سوی تازه را،کار تازه را،و خود تازه را.

نماز در میقات: ای رحمن! که دوست را می‌نوازی! ای رحیم که آفتاب رحمتت، جز تو دیگر کسی را نخواهم ستود که حمد ویژه توست. نماز میقات! هر قیامش و هر قعودش، پیامی ‌است و پیمانی که از این پس، ای خدای توحید هیچ قیامی‌و هیچ قعودی، جز برای تو و جز به روی تو نخواهد بود.

محرمات: هر چه تو را به یاد می‌آورد، هرچه دیگران را از تو جدا می‌کند، وهرچه نشان می‌دهد تو در زندگی که‌ای؟ چکاره‌ای؟ هر چه یادگار دنیاست، هرچه روزمرگیها را برای تو تداعی می‌کند،هرچه بویی از زندگی پیش از میقات دارد، و هر چه تو را به گذشته مدفونت باز می‌گرداند، مدفون کن. و خدا ترا دعوت کرده است، ندا داده است، که بیا، و اینک تو آمده‌ای، اینک پاسخش را می‌دهی: لبیک!

ادامه متن رو در صورت علاقه در این آدرس میبینید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 5
لینک به دیدگاه

یه مطلب کلی در جواب بعضی پست ها

سفر حج به تنهایی مشکلی رو حل نمیکنه و تحولی ایجا نمیکنه ,هممون میدونیم

نه اون کسی که حج رفته یک شبه زیر و رو میشه و نه اونی که حج نرفته احیاناموردی داره که فقط با سفر حج برطرف بشه!

با خیلی از حرفا هم که زده میشه از قبیل اینکه باید از طرف خدا دعوت بشی و از اینجور حرفا خیلی موافق نیستم , یکی پول داشته باشه یا روحانی کاروانی باشه شاید هر سال بتونه بره!

شاید جالب باشه که بدونید , شاید هم میدونیدکه اما حسن عسگری (ع) نتونستن حتی 1 بار به سفر حج مشرف بشن در حالی که در زمان ایشان بسیاری از مردمان هر سال به حج مشرف میشدند در حالی که این امام معصوم که بی شک شایسته ترین بودند به این سفر حتی 1 بار مشرف نشدند.

درسته سفر حج یه فرصت برای درک خیلی از چیزاست , یه فرصت برا ی تحول ,اما نه برای همه!!

من تو سفر حج زائری رو دیدم که به خاطر یه مسئله جزیی جلوی جمع تو رستوران هتل سیلی به صورت خدمتکار زد!!

من تو سفر حج کسایی رو دیدم بیشتر وقتشون تو فروشگاه هایی میگذشت که وصفش ناگفتنی است! و با چه ذوقی از خریداشون و تخفیفایی که با زیرکی !!! از فروشنده گرفتند صحبت میکردند!!

من در حال طواف آدمی رو دیدم که با خشم به بغل دستیش نگاه میکرد و فقط به خاطر اینکه سهوا پاشو لگد کرده بود که البته تو اون جمعیت اتفاق میافتاد!!!

و خیلی چیزای دیگه که جای تاسف داره!!!

اگه اون لحظه که لباس احرامو به تن میکنیم واقعا باور داشته باشیم که با خودمون از این دنیا فقط یه کفن میبیریم!!!

اگه لحظه گفتن لبیک باور داشته باشیم که خدایی جز خدای یگانه نیست و همه چیز به قدرت خداست!!

اگه تو نگاه اول به کعبه که 3 تا از حاجت ها برآورده میشه واقعا بدونیم از خدا چی بخوایم !

اگه اون لحظه که لباس احرام پوشیدیم و خیلی از کارا را نباید انجام بدیم تو زندگیمونم تو هر پست و موقعیتی که قرار گرفتیم اینکارا رو بکنیم.

اگه فلسفه طوافو بدونیم و فقط 7 بار دور خونه خدا نگردیم !!!

اگه تو مسیر صفا و مروه فقط به فکر شمارش دور ها و تموم شدنش نباشیم!!

اگه تو این فرصت چند روزه فقط کمی تفکر کنیم !!

اگه...

واقعا چه شود.

مخاطب این نوشته ها در درجه اول خودم هستم , به کسی بر نخوره.

اینکه امام صادق (ع) می فرمایند:مصرف یک درهم در راه حج با ارزش تر از دو میلیون درهم است که در غیر حج در راه خدا مصرف شود.

نشونه اهمیت حج هست , اما آیا ما( نه ببخشید به کسی جسارت نمیکنم بهتر بگم من!) به خودم زحمت دادم ببینم این همه تاکید برای حج به چه علت؟ من که اینکارو نکردم!!!اما تو سفر حج خودبخود خیلی چیزا رو میفهمی , واقعا اگه بخوای بی نصیب نمیمونی!!

به نظر من سفر حج مثل یه دریاست و بسته به ظرفی که همراه خودمون میبریم میتونیم از آب این دریا برا خودمون بر داریم اینکه من چیزی نبرم یا یه استکان دستم بگیرم و... به خودم بر میگرده!رحمت خدا تو سفر حج شامل همه میشه اما اینکه بعضی ها دست خالی بر میگردن شاید به دلیل اینه که ظرفی با خود شون نبردن تا آبی بیارن!!!( آب زمزم نه ها, دی):ws3:

وایی , شرمنده!حالا کسی حوصله داشت اینا رو بخونه؟:ws44:

• Like 5
لینک به دیدگاه
حالا وصف حج رو از زبان شریعتی مینویسم. چون دیدم داره به اون جفا میشه!!!

حج: یعنی آهنگ، مقصد یعنی حرکت نیز هم. و همه چیز با کندن از خودت، از زندگیت و ازهمه علقه‌هایت آغاز می‌شود، مگر نه که در شهرت ساکنی؟ سکونت، سکون، حج نفی سکون.چیزی که هدفش خودش است یعنی مرگ.

حج: جاری شو!

هجرت از " از خانه خویش " به " خانه خدا

سپید بپوش، سپید کن، به رنگ همه شو، همه شو، همچون ماری که پوست بیندازد، از"من بودن" خویش بدرآی، مردم شو. ذره‌ای شو، در آمیز با ذره‌ها، قطره‌ای گم در دریا،

" نه کسی باش که به میعاد آمده‌ای"،

خسی شو که به میقات آمده‌ای "

" بمیر پیش از آنکه بمیری "

جامه زندگیت را بدرآور،

جامه مرگ بر تن کن.

اینجا میقات است.

نیت: نیت کن! همچون خرمایی که دانه می‌بندد، ای پوسته، بذر آن"خود آگاهی"را در ضمیرت بکار و خداآگاه شو، خلق آگاه شو، خودآگاه شو.و اکنون انتخاب کن، راه تازه را،سوی تازه را،کار تازه را،و خود تازه را.

نماز در میقات: ای رحمن! که دوست را می‌نوازی! ای رحیم که آفتاب رحمتت، جز تو دیگر کسی را نخواهم ستود که حمد ویژه توست. نماز میقات! هر قیامش و هر قعودش، پیامی ‌است و پیمانی که از این پس، ای خدای توحید هیچ قیامی‌و هیچ قعودی، جز برای تو و جز به روی تو نخواهد بود.

محرمات: هر چه تو را به یاد می‌آورد، هرچه دیگران را از تو جدا می‌کند، وهرچه نشان می‌دهد تو در زندگی که‌ای؟ چکاره‌ای؟ هر چه یادگار دنیاست، هرچه روزمرگیها را برای تو تداعی می‌کند،هرچه بویی از زندگی پیش از میقات دارد، و هر چه تو را به گذشته مدفونت باز می‌گرداند، مدفون کن. و خدا ترا دعوت کرده است، ندا داده است، که بیا، و اینک تو آمده‌ای، اینک پاسخش را می‌دهی: لبیک!

ادامه متن رو در صورت علاقه در این آدرس میبینید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ممنون.اما هدف از جستار شنیدن تجربه ی شخصی خود بچه ها بود

• Like 2
لینک به دیدگاه
پست ها رو خوندم.

میری حال بکنی دیگه!

آقایان! خانمها!

تا وقتی که به دیدگاه و دین این و اون نف بندازیم، لعنت بفرستیم، و دستور به حذفش بدیم، همین عقب افتاده هایی می مونیم که هستیم!

اگر ادعای دموکرات بودن داریم، واقعا دموکرات باشیم! ما دیکتاتورهایی هستیم که ادای دموکرات ها رو درمیاریم! ادای سکولارها رو درمیاریم! ادای روشنفکرا رو در میاریم!

بابا این چند وقته تو گلوم گیر کرده بود! باید قاب طلا گرفت این حرفو... :wubpink:

• Like 4
لینک به دیدگاه
پست ها رو خوندم.

میری حال بکنی دیگه!

آقایان! خانمها!

اولا نظر شما میتن ولی به نظر شما بین اون تریلری 18 میلیارد دلاری طلا که قاچاقی رفت ترکیه و بعدش هم معلوم نشد چی شد با پولهایی که هر روز (500 هزارتومن -یه میلیون تومن ضربدر n ) از مرز ایران خارج میشه فرقی هس؟

همه ما چه دیندار چه بی دین بالاخره یه اولویت هایی تو زندگیمون داریم یا نه ؟

همه مون ادعا داریم قشر فرهیخته جامعه هستیم دیگه

یعنی با یه حساب سرانگشتی می تونیم بازتاب و نتیجه اجتماعی و اقتصادی اعمال و آداب و عادات اجتماعی و اقتصادی مونو بسنجیم و ببینیم

تو این اوضاع احوال کشور که یه عده واقعا حتی به نون شب محتاجن

تو این کشوری که خیلیا اصلا باید هر روز چن کلیومتر راه برن تا به مدرسه برسن

تو این کشوری که هنوز اب شهری و سالم برای بعضی جاهای مملکت یه ارزوی دست نیافتنیه

لازمه بریم اونجایی که شما اسمشو بردی؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
راستی یک سوال که میدونم نه در متعصب مذهبی تاثیر داره و نه در کسی که اعتقادی نداره.

تنها مطرحش میکنم واسه فکر کردن،بحثی با کسی ندارم.

کلمه حج از ماه ذی الحجه گرفته شده،نام ماه ذی الحجه هم از هزاران سال قبل توسط بت پرستان برای حج و طواف بت ها اختراع شده بود،با همین سبک و سیاق و هفت دور چرخیدن.....

شاد باشید و مهر افزون............

جدی میگی؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
جدی میگی؟؟

پس فکر کردین ماه های قمری توسط اسلام اختراع و نامگذاری شده است؟ :banel_smiley_4:

ذی الحجه به عربی یعنی ماهی که در آن حج انجام میشود.

• Like 4
لینک به دیدگاه
پس فکر کردین ماه های قمری توسط اسلام اختراع و نامگذاری شده است؟ :banel_smiley_4:

ذی الحجه به عربی یعنی ماهی که در آن حج انجام میشود.

میدونستم معنیش این میشه ولی فکر نمیکردم همچین سابقه ای داشته باشه

ایییییییییش چقدر بداخلاقی تو :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...