رفتن به مطلب

اینجا کسی هست که سفر حج رفته باشه؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 140
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من کل پیام ها رو خوندم واقعا بعضی دوستان نسبت به حج بد حرف زدن!

من خودم حج نرفتم اما وقتی از تلویزیون نشون میدن دلم پر میکشه.

مهمترین پیام حج یکرنگی هستش و اتحاد!

خطاب به بعضی دوستان که حج رو قبول ندارن باید بگم حجح رو آخوندی از خودش در نیوورده.از زمانی که حضرت ابراهیم اونجا رو ساخت وجود داشته و پیامبر هم رفته حج و کلی حدیث راجع به رفتن به حج هست.پس اگه کسی حج رو قبول نداره مسلما نمیتونه دین و خدا رو هم قبول داشته باشه...

• Like 9
لینک به دیدگاه
کعبه یک سنگ نشانیست که ره گم نشود....

بقول شما که میگی سنگ ! عزیز من قبل از ساختن کعبه خدا یک قلب ساخت برای پیدا کردن خدا بهتره به قلب خودمون رجوع کنیم مطمئنا بهتر از اون سنگی که شما میگی جواب میده آدم میتونه فقط ادای دیگرون و در بیاره دور اون سنگ بچرخه بدون درک خدا و بدون هدف ولی هیچ کسی نمیتونه موقع رجوع به دلش و پیدا کردن خدا ادای کسی و در بیاره و ریا باشه و ظاهری

البته اصلا قصدم جسارت نیست من فقط منظورم به حاجی دوزاریایی هست که بخاطر جلب توجه و ریا مهر داغ و به پیشونیشون میزنن تا علامت مهر بیفته رو پیشونی و سالی یک بار حج میرن فقط بخاطر اسم حاجی :rose:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من کل پیام ها رو خوندم واقعا بعضی دوستان نسبت به حج بد حرف زدن!

من خودم حج نرفتم اما وقتی از تلویزیون نشون میدن دلم پر میکشه.

مهمترین پیام حج یکرنگی هستش و اتحاد!

خطاب به بعضی دوستان که حج رو قبول ندارن باید بگم حجح رو آخوندی از خودش در نیوورده.از زمانی که حضرت ابراهیم اونجا رو ساخت وجود داشته و پیامبر هم رفته حج و کلی حدیث راجع به رفتن به حج هست.پس اگه کسی حج رو قبول نداره مسلما نمیتونه دین و خدا رو هم قبول داشته باشه...

شما تا حالا یه حاجی تمام عیار دیدی؟ حتی 14 عیارشم یافت نمیشه. اگه خبری بوده پس چرا بعد از حاجی شدن متحول نمیشن؟مشکل تو حج نیست. اونجا یه مکان یادبوده. مشکل اینه که با اینهمه پولی که تو جیب عربها میریزند تغییری هم تو نهادشون اتفاق نمیفته. حج مشکل نداره حاجی ها مشکل دارن و مشکل زان.:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
بقول شما که میگی سنگ ! عزیز من قبل از ساختن کعبه خدا یک قلب ساخت برای پیدا کردن خدا بهتره به قلب خودمون رجوع کنیم مطمئنا بهتر از اون سنگی که شما میگی جواب میده آدم میتونه فقط ادای دیگرون و در بیاره دور اون سنگ بچرخه بدون درک خدا و بدون هدف ولی هیچ کسی نمیتونه موقع رجوع به دلش و پیدا کردن خدا ادای کسی و در بیاره و ریا باشه و ظاهری

البته اصلا قصدم جسارت نیست من فقط منظورم به حاجی دوزاریایی هست که بخاطر جلب توجه و ریا مهر داغ و به پیشونیشون میزنن تا علامت مهر بیفته رو پیشونی و سالی یک بار حج میرن فقط بخاطر اسم حاجی :rose:

شقایق جان..اینجا تشبیه کرده..سنگ و به خانه خدا...یعنی یه نشونه..یعنی یه نقطه مشترگ بین مسلمونا...یعنی اتحاد اونا اونجا..

تو این تاپیک قرار نیست حرفی از حاجی دوزاریا بشه قرار حرف دل اونایی که با دل و جون رفتن حج نوشته بشه.

آدم از کسی که دوسش داره یه نشون پیش خودش میزاره تا هر وقت اونو دید یاد عزیزش بیفته..خانه خدا هم یه نشونه ..:rose:

• Like 7
لینک به دیدگاه
شما تا حالا یه حاجی تمام عیار دیدی؟ حتی 14 عیارشم یافت نمیشه. اگه خبری بوده پس چرا بعد از حاجی شدن متحول نمیشن؟مشکل تو حج نیست. اونجا یه مکان یادبوده. مشکل اینه که با اینهمه پولی که تو جیب عربها میریزند تغییری هم تو نهادشون اتفاق نمیفته. حج مشکل نداره حاجی ها مشکل دارن و مشکل زان.:icon_gol:

بله من دیدم.2 نفرم دیدم.کسی که حتی نمازشو نمیخوند اما رفته و برگشته نه تنها نمازش ترک نشده بلکه تمامی کارهای دینی رو انجام میده و تو ماشینش فقط سی دی قران پیدا میشه.یا کس دیگه ای حجاب معمولی داشت اما بعد از رفتن به مکه چادری شده و خیلی های دیگه هم هستن.....

حج رفتن و تغییر رفتار بستگی به ظرفیت شخص و میزان برداشتش از اون مکان داره

• Like 7
لینک به دیدگاه

من یه بار رفتم تو سن 15 سالگی اما به نظره خودم هیچی درک نکردم...

امسال فرصتش شد دوباره برم اما نرفتم چون فک میکنم امادگیشو ندارم،فیشه حجم فک میکنم چن وقت دیگه باطل میشه!

باید با امادگی روحی رفت اونجا!!!!!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
من یه بار رفتم تو سن 15 سالگی اما به نظره خودم هیچی درک نکردم...

امسال فرصتش شد دوباره برم اما نرفتم چون فک میکنم امادگیشو ندارم،فیشه حجم فک میکنم چن وقت دیگه باطل میشه!

باید با امادگی روحی رفت اونجا!!!!!!!!

غصه فیش رو نخور...مامان من یک فیش داره که متعلق به سال 82 هست:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
غصه فیش رو نخور...مامان من یک فیش داره که متعلق به سال 82 هست:ws3:

جدا؟عمره؟

اخه میگفتن اگه نری باطل میشه منم گفتم نمیرم :ws3:

اصلا اماده نبودم....:ws44:

بدم میاد بچسبم به در و دیوار میخوام دلم اماده باشه برسونتم یه جاهایی:ws2:

• Like 4
لینک به دیدگاه
جدا؟عمره؟

آفرین بهترین کار همینه که با آمادگی بری... اما باید قدم در راه کسب این آمادگی بر داری:flowerysmile:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بله من دیدم.2 نفرم دیدم.کسی که حتی نمازشو نمیخوند اما رفته و برگشته نه تنها نمازش ترک نشده بلکه تمامی کارهای دینی رو انجام میده و تو ماشینش فقط سی دی قران پیدا میشه.یا کس دیگه ای حجاب معمولی داشت اما بعد از رفتن به مکه چادری شده و خیلی های دیگه هم هستن.....

حج رفتن و تغییر رفتار بستگی به ظرفیت شخص و میزان برداشتش از اون مکان داره

تغییرات ظاهری زیاد مهم نیست ولی بقول شما تغییرات درون مهم تره.

البته بدون حج هم میشه تا این حد متحول شد.

در مقابل این دو نفر خیلی ها هم هستند که حاجی اند ولی روی انسانیت را سیاه کرده اند. بحث اینجور آدمهاست.:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
جدا؟عمره؟

بله.البته مامانم رو هم تهدید کردن که باطل میشه.....تا تابستان سال 89 خبر دارم که باطل نشده بود.

آفرین:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تغییرات ظاهری زیاد مهم نیست ولی بقول شما تغییرات درون مهم تره.

البته بدون حج هم میشه تا این حد متحول شد.

در مقابل این دو نفر خیلی ها هم هستند که حاجی اند ولی روی انسانیت را سیاه کرده اند. بحث اینجور آدمهاست.:icon_gol:

بله اما اونجا روش متحول شدن آدم رو تسهیل میکنه.خوب خیلیا هستن که بیخودی میرن حج و بر میگردن اما کسانی هم هستن که بیشترین استفاده رو از سفرشون میکنن

• Like 5
لینک به دیدگاه

من دو ماه پيش رفتم خيلي تجربه خوبي بود

رفتن به مسجد النبي و ديدن دو هزار ستون برافراشته و وارد شدن به داخل مسجد ...

محرم شدن ...

ديدن خانه خدا براي اولين بار از نزديك...

ديدن همبستگي مسلمانان ...

در كل خوب بود

حالا ديگه به من ميگن حاج سالوادور

خوبه نه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

خب که چی؟؟

بریزیم اینجا بگیم وای وای ...خدا ی مسلمونا چه بیکار بود انقدر هزینه تراشید یا اشتغال زایی و درامدزای کرد؟

هست دیگه...حجم ماله اسلامه...حتما فلسفه داشته.

این که ملت چرا میرن و میرن چی مفهمنو چه تغییری میکنن چرا ..میرن و ..برمیگردن به خودشون برمیگرده.همه این مراسما تو تاریخ دچار تحریف شدن.....یکی خداش تو دلشه تو کنج خونش زیارتش میکنه یکی تو عربستان.

ادما و اندیشه ها فرق دارن...........چقد ر درباره ی هم چیز قضاوت کنیم؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
خب که چی؟؟

بریزیم اینجا بگیم وای وای ...خدا ی مسلمونا چه بیکار بود انقدر هزینه تراشید یا اشتغال زایی و درامدزای کرد؟

هست دیگه...حجم ماله اسلامه...حتما فلسفه داشته.

این که ملت چرا میرن و میرن چی مفهمنو چه تغییری میکنن چرا ..میرن و ..برمیگردن به خودشون برمیگرده.همه این مراسما تو تاریخ دچار تحریف شدن.....یکی خداش تو دلشه تو کنج خونش زیارتش میکنه یکی تو عربستان.

ادما و اندیشه ها فرق دارن...........چقد ر درباره ی هم چیز قضاوت کنیم؟

:a030:ایول به این جواب:flowerysmile:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من 2 سال پیش رفتم :hanghead:

خب چرا جیزی راجع بهش نمیگی؟چه تاثیری روت گذاشت؟دوست داری دوباره بری؟پیشنهادت چیه به بقیه؟

ببخشیدا ولی فکر کنم استارتر این تاپیکو برا اونایی زده که حج رفتن ... ( اینجا کسی هست که سفر حج رفته باشه):icon_pf (34):

درسته.اما عیب نداره ذهنیت کسایی هم که نرفتن رو بدونیم:icon_gol:

منم 3 سال پیش رفتم..

اصلا نمیشه گفت اونجا چطوری بود...

دلم تنگ شد..:ws44:

دلت واسه چیش تنگ شد؟میشه توضیح بدی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

لطفا توهین نکنید.ممنون میشم.بای جلوگیری از هر گونه توهینی این رو گفتم.هر کس آزاده نظرشو اعلام کنه.اما توهین به فرد نه

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...