Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ نه خب!اما كاش زودتر پيدا شه تا از فوضولي نمردم من پس خودت کشفش کن 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ بعضي ها عقيده دارن كه اين روزگار با تكنولوژي هاي بالاترش بوده و دوباره داره تكرار ميشه يه گروه خاصي هم عقيده دارن انسان بعد از مرگ در جايي ديگر يا يه چيزه ديگري به وجود خواهد امد يه حالت ماورءايي ميتونه باشه 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ آره منم زیاد اینجوری میشم بهش میگن رویای صادقه 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ یعنی از نظر شما اگاهی و دانستن ترسناکه؟ آره ترسناکه گاهی اوقات به شدت نگرانت میکنه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ آره منم زیاد اینجوری میشمبهش میگن رویای صادقه نه این حس کلاً با رویا فرق میکنه، خیلی آنی هستش یعنی یهو میاد سراغ آدم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ این حس عجیب چقد زیاد شده این روزا لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ فکرکنم اون اتفاقو تورویات دیدی بعدکه بیدارشدی یادت رفته وقتی صحنه رومیبینی فک میکنی قبلااتقا افتاده 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ فکرکنم اون اتفاقو تورویات دیدی بعدکه بیدارشدی یادت رفته وقتی صحنه رومیبینی فک میکنی قبلااتقا افتاده نه کاملا مطمئنم تو بیداری بوده و فبلا اتفاق افتاده لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ هر روز من... همون رویای صادقانه اولین روزهاست.... تکرار ی تر از این؟ زندگی میکنم...میخورم ....میخوابم.. و میخوابم و میخوابم....میبازم و می بازم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده