Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ تاحالا براتون پیش اومده که تو حالتی قرار بگیرین که فک کنین دقیقاً همین لحظه رو قبلاً تو زندگیتون تجربه کردین؟ واسه من خیلی اینجوری پیش میاد، بعضی وقتا واقعاً حس میکنم این دقیقاً دومین باری هستش که دارم این لحظه رو میبینم، یعنی میدونم چند ثانیه بعدش چی میشه، کی چی میگه یا چه اتفاقی می افته، خیلی حس بدیه :girl_in_dreams: بعدش یه فکرایی میکنم که شاید به نظرتون خنده دار باشه، مثلاً فک میکنم این صحنه رو تو زندگی قبلیم داشتم، یعنی مردم و از خدا خواستم که یه شانس دیگه بهم بده و خدا هم داده و زندگیم دوباره تکرار شده. فقط من اینجوری هستم یا شما هم هستین؟ 16 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ آرههههههههههههههه تقریبا هر هفته برام پیش میاد نمونش دیروز بود داشتم یه کاری میکردم میدونستم مامانم زنگ میزنه قشنگ انگار دیده بودم قبلا حتی جواباشم میدونستم فکر کنم همون رویای صادقانس 8 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ آرههههههههههههههه تقریبا هر هفته برام پیش میاد نمونش دیروز بود داشتم یه کاری میکردم میدونستم مامانم زنگ میزنه قشنگ انگار دیده بودم قبلا حتی جواباشم میدونستم فکر کنم همون رویای صادقانس احیاناً رویای صادقه در خواب دیده نمیشه؟ یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم، بعضی جاها هست که تاحالا نرفتم و ولی یه حسی دارم که انگار قبلاٌ اونجا بودم و دقیقاً میدونم چه خبره اونجا و باز هم به همون نتیجه میرسم و در پایان از خودم میترسم 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ احیاناً رویای صادقه در خواب دیده نمیشه؟ یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم، بعضی جاها هست که تاحالا نرفتم و ولی یه حسی دارم که انگار قبلاٌ اونجا بودم و دقیقاً میدونم چه خبره اونجا و باز هم به همون نتیجه میرسم و در پایان از خودم میترسم آره میدون رویای صادقانه به خواب میگن ولی یه مقاله ای خوندم نوشته بود چون در خواب این رویا رو میبینیم و چند وقت بعد در واقعیت هم میبینیم بهش میگن رویای صادقانه فقط من موندم چقدر خواب میبینم که هر هفته این حس و تجربه میکنم 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ آره میدون رویای صادقانه به خواب میگن ولی یه مقاله ای خوندم نوشته بود چون در خواب این رویا رو میبینیم و چند وقت بعد در واقعیت هم میبینیم بهش میگن رویای صادقانه فقط من موندم چقدر خواب میبینم که هر هفته این حس و تجربه میکنم آدم هروقت بخوابه خواب میبینه دیگه، مگه میشه نبینه، من همیشه میبینم و شده در یک شب 4 خواب متفاوت دیدم که هیچ ربطی به هم نداشتن 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ آدم هروقت بخوابه خواب میبینه دیگه، مگه میشه نبینه، من همیشه میبینم و شده در یک شب 4 خواب متفاوت دیدم که هیچ ربطی به هم نداشتن آره ولی اکثرا یادم میمونه این چیزا یی که بعدا میبینم و یادم نمیاد کی خواب دیدم یه بار یکی از من پرسید تا حالا دقت کردی وقتایی که خواب میبینی خوابت رنگی یا سیاه وسفید؟ تو دو سه ماه وسط خواب دیدن یادم میومد نگاه کنم که رنگیه یا نه ازخواب میپریدمآخرش کشف کردم بعضی از خوابام رنگیه بعضیاش خاکستری 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ آره منم اين حسو زياد تجربه كردم! خيلييييييييييي ترسناكه... 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ اره منم این حس رو داشتم هیچ ربطی هم به خواب و رویا و این چیزا نداره.خیلی هم قشنگه و اصلا ترسناک نیست 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ اره منم این حس رو داشتم هیچ ربطی هم به خواب و رویا و این چیزا نداره.خیلی هم قشنگه و اصلا ترسناک نیست تا جايي كه حس مي كني اتفاقاتي كه ميفته رو قبلا ديدي قشنگه ولي وقتي كه ميدوني چه اتفاقاتي قراره بيفته يه كم ترسناك ميشه!! 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ تا جايي كه حس مي كني اتفاقاتي كه ميفته رو قبلا ديدي قشنگهولي وقتي كه ميدوني چه اتفاقاتي قراره بيفته يه كم ترسناك ميشه!! یعنی از نظر شما اگاهی و دانستن ترسناکه؟ 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ یعنی از نظر شما اگاهی و دانستن ترسناکه؟ نيميدونم...من ميترسم! يعني شايدم ترس نباشه...يه حس خيلي عجيبيه بيشتر از اون حسه ميترسم تا دونستن و آگاهي! 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ نيميدونم...من ميترسم!يعني شايدم ترس نباشه...يه حس خيلي عجيبيه بيشتر از اون حسه ميترسم تا دونستن و آگاهي! بذارین اول این رو مشخص کنیم.شما هم نظرتون مثل دوستان این هست که رویای صادقانه هست یا مثل من فکر میکنید که اثار زندگی قبلی هست؟ 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ بذارین اول این رو مشخص کنیم.شما هم نظرتون مثل دوستان این هست که رویای صادقانه هست یا مثل من فکر میکنید که اثار زندگی قبلی هست؟ منظور شما از زندگي قبلي چيه؟؟ يعني ما قبلا يه بار ديگه اينجا زندگي كرديم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ منظور شما از زندگي قبلي چيه؟؟يعني ما قبلا يه بار ديگه اينجا زندگي كرديم؟؟؟ یک بار نه چند بار شما قبول داری که ماده و انرژی نه بوجود میا و نه از بین میره ، فقط از حالتی به حالت دیگه تبدیل میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ یک بار نه چند بار شما قبول داری که ماده و انرژی نه بوجود میا و نه از بین میره ، فقط از حالتی به حالت دیگه تبدیل میشه؟ اوهوم! ولي اين دليل نميشه كه ما چند بار اينجا زندگي كرده باشيم بالاخره بايد يه اول و شروعي باشه!! 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ اوهوم!ولي اين دليل نميشه كه ما چند بار اينجا زندگي كرده باشيم بالاخره بايد يه اول و شروعي باشه!! اگه من حالا بگم روح نه بوجود میاد و نه از بین میره فقط از جسمی به جسم دیگه متقل بشه شما چی میگی؟ 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ اگه من حالا بگم روح نه بوجود میاد و نه از بین میره فقط از جسمی به جسم دیگه متقل بشه شما چی میگی؟ اينو نميتونم قبول كنم اصلا هركي يه خصوصياتي داره...هيچ 2نفري مثل هم نيستن روح من اگه بخواد از يه جسم ديگه به جسم من منتقل نشده باشه، پس يه تجربياتي از زندگي تو اين دنيا داشته درنتيجه يه شخصيت (يه لغت بهتر بذار جاش!) شكل گرفته داره يه رفتاراي خاص...برخورداي مشخص ولي اينجوري نبوده...اخلاقيات و خصوصيات من كم كم و تو روابط خانوادگي و دوستانه شكل گرفته... 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ اينو نميتونم قبول كنم اصلاهركي يه خصوصياتي داره...هيچ 2نفري مثل هم نيستن روح من اگه بخواد از يه جسم ديگه به جسم من منتقل نشده باشه، پس يه تجربياتي از زندگي تو اين دنيا داشته درنتيجه يه شخصيت (يه لغت بهتر بذار جاش!) شكل گرفته داره يه رفتاراي خاص...برخورداي مشخص ولي اينجوري نبوده...اخلاقيات و خصوصيات من كم كم و تو روابط خانوادگي و دوستانه شكل گرفته... پس چرا دو تا برادر ممکنه کاملا برعکس هم باشند؟ در ضمن روح که تجربه کسب نمیکنه.تکامل پیدا میکنه.دلیل خوبی و بدی ادما چی میتونه باشه؟اگه تو زندگی های قبلیشون تکام پیدا کرده باشن چی؟ 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ پس چرا دو تا برادر ممکنه کاملا برعکس هم باشند؟ در ضمن روح که تجربه کسب نمیکنه.تکامل پیدا میکنه.دلیل خوبی و بدی ادما چی میتونه باشه؟اگه تو زندگی های قبلیشون تکام پیدا کرده باشن چی؟ خب اونم برميگرده به ذاتشون خوبي و بدي به نظر من نوع برخورد آدماس با وقايع زندگي... برداشتشون از اتفاقاتي كه دورو برشون ميفته روح تكامل يافته نميتونه تو جسم يه بچه يا نوزاد باشه! 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ خب اونم برميگرده به ذاتشونخوبي و بدي به نظر من نوع برخورد آدماس با وقايع زندگي... برداشتشون از اتفاقاتي كه دورو برشون ميفته روح تكامل يافته نميتونه تو جسم يه بچه يا نوزاد باشه! یعنی میگی بعضیا ذاتشون خرابه بعضیا خوب؟اینجور که شما اختیار ادمی رو نفی میکنید.کسی که ذاتش بده هر کاری هم کنه نمیتونه خوب باشه و بد میمونه و برعکس چرا نمیشه یه روح تکامل یافته در جسم یک نوزاد باشه؟دلیل رفتار بچه ها در سنین کم چی میتونه باشه؟تفاوت هایی که دارند. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده