m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ بعضیها شعرشان سپید است، دلشان سیاه، بعضیها شعرشان کهنه است، فکرشان نو، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شعرشان نو است، فکرشان کهنه، بعضیها یک عمر زندگی میکنند برای رسیدن به زندگی، بعضیها زمینها را از خدا مجانی میگیرند و به بندگان خدا گران میفروشند. بعضیها حمال کتابند، بعضیها بقال کتابند، بعضیها انباردارکتابند، بعضیها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کتابند بعضیها قیمتشان به لباسشان است، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به کیفشان و بعضی به کارشان، بعضیها اصلا قیمتی ندارند، بعضیها به درد آلبوم میخورند، بعضیها را باید قاب گرفت، بعضیها را باید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کرد، بعضیها را باید به آب انداخت، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هزار لایه دارند بعضیها ارزششان به حساب بانکیشان است، بعضیها همرنگ جماعت میشوند ولی همفکر جماعت نه، بعضیها را همیشه در بانکها میبینی یا در بنگاهها. بعضیها در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پول همیشه مریضند، بعضیها برای حفظ پول همیشه بیخوابند، بعضیها برای دیدن پول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میخوابند، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای پول همه کاره میشوند. بعضیها نان نامشان را میخورند، بعضیها نان جوانیشان را میخورند، بعضیها نان موی سفیدشان را میخورند، بعضیها نان پدرانشان را میخورند، بعضیها نان خشک و خالی میخورند، بعضیها اصلا نان نمیخورند، بعضیها با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صحبت میکنند، بعضیها با ستارهها رابطه دارند. بعضی ها صدای آب را ترجمه میکنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ها صدای ملائک را میشنوند. بعضی ها صدای دل خود را هم نمیشنوند. بعضی ها حتی زحمت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را به خود نمیدهند. بعضی ها در تلاشند که بیتفاوت باشند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ها فکر میکنند چون صدایشان از بقیه بلندتر است، حق با آنهاست. بعضی ها فکر میکنند وقتی بلندتر حرف بزنند، حق با آنهاست. بعضی ها برای سیگار کشیدنشان همه جا را ملک خصوصی خود میدانند. بعضی ها فکر میکنند پول مغز میآورد و بی پولی بی مغزی. بعضی ها برای رسیدن به زندگی راحت، عمری زجر میکشند. بعضی ها ابتذال را با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اشتباه میگیرند. بعضی از شاعران برای ماندگار شدن چه زجرها که نمیکشند. بعضی ها یک درجه تند زندگی میکنند، بعضیها یک درجه کند. هیچکس بیدرجه نیست. بعضی ها حتی در تابستان هم سرما میخورند. بعضی ها در تمام زندگیشان نقش بازی میکنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از آدمها فاصله پیوندشان مانند پل است، بعضی مانند طناب و بعضی مانند نخ. بعضی ها دنیایشان به اندازه یک محله است، بعضی به اندازه یک شهر، بعضی به اندازه کرة زمین و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به وسعت کل هستی. بعضی ها به پز میگویند پرستیژ بعضی ها خیلی جورهای مختلف هستند. شما چطور؟ آیا شما هم از این بعضی ها هستید ؟؟؟ 20 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ اگه هیچکدوم از اینا نیستین............. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پس چجوری هستین؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :thk: 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ بعضی ها ابتذال را با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اشتباه میگیرند. این افراد ، این زمونها چقد زیاد شده... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ بعضیها [/url]با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صحبت میکنند،بعضیها با ستارهها رابطه دارند. بعضی ها صدای آب را ترجمه میکنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ها صدای ملائک را میشنوند. فکرکنم من جزو این ها باشم:4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ این افراد ، این زمونها چقد زیاد شده... بعضیها به اسم روشنفکری خیلی کارا میکنن...........:icon_pf (34): این روزا هرکسی به هر بهونه ای شده میخواد به اهدافش نزدیک شه.........:45645: حتی اگه اون بهونه تخریب بعضی چیزا باشه......:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ فکرکنم من جزو این ها باشم:4chsmu1: بلههههههههه.......بلههههههههههه........ کاملا مشخصه.....:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ بلههههههههه.......بلههههههههههه........ کاملا مشخصه.....:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خودتو نگفتی کدومش هستی عزیزم:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ بعضی ها، جزو بعضی دسته ای هستند که در هیچ دسته ای جایی ندارند! 10 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ بعضیها به اسم روشنفکری خیلی کارا میکنن...........:icon_pf (34): این روزا هرکسی به هر بهونه ای شده میخواد به اهدافش نزدیک شه.........:45645: حتی اگه اون بهونه تخریب بعضی چیزا باشه......:icon_pf (34): درسته تو همین محط مجازیه کوچیک با خیلی از آدمهای این مدلی روبرو میشی چه برسه دنیای واقعی... 3 لینک به دیدگاه
İŞİL 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ بعضی [/url]ها صدای دل خود را هم نمیشنوند. 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ منم بعضیاش بودم...هم + و هم -...اما خیلیاشم نبودم...اصلا هم برام پیش نیومده و نخواستم و نمیخوام که باشم.... 5 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ خودتو نگفتی کدومش هستی عزیزم:4chsmu1: بعضیها [/url]را باید به آب انداخت، بعضیها با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صحبت میکنند، بعضیها با ستارهها رابطه دارند. بعضی ها صدای آب را ترجمه میکنند. بعضی ها در تلاشند که بیتفاوت باشند:45645: منم یک چیزی تو این مایه ها هستم....... با هم تفاهم داریم عزیزم. 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ چقدر آدما متفاوت بودن نمیدونستیم :دی 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ من هویجوری هستم،هویجوری... ولی انصافا خیلی از این صفات را دارم. به قول قمیشی کافر که آهنگ های لهو و لعب میخواند: ای بازیگر بازی نکن،ما هممون مثل همیم،هر صبح که از خواب پا میشیم،نقاب به صورت میزنیم. یکی اسی میشه و یکی میشه ادمین سایت،یکی کاربر برق میشه،یکی میشه اسپم فروش !! 10 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ من هویجوری هستم،هویجوری... ولی انصافا خیلی از این صفات را دارم. به قول قمیشی کافر که آهنگ های لهو و لعب میخواند: ای بازیگر بازی نکن،ما هممون مثل همیم،هر صبح که از خواب پا میشیم،نقاب به صورت میزنیم. یکی اسی میشه و یکی میشه ادمین سایت،یکی کاربر برق میشه،یکی میشه اسپم فروش !! قمیشی و لهو و لعب؟؟ باز گل پری جون رو می گفتی یه چیزی ولی خب با نقاب به صورت زدنش خیلی موافقم گاهی وقتا هم با نمایشی بودنش اونقدر که یادشون میره واقعا کی هستن منم بازیگر نقش پری هستم البته :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ بعضی ها میخواهند کمه کمه 1 سال تنها باشند بعضی ها انقدر از همه خسته هستند که میخواهند فقط بخوابند و چیزی نفهمند 2 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ بعضی ها میخواهند کمه کمه 1 سال تنها باشندبعضی ها انقدر از همه خسته هستند که میخواهند فقط بخوابند و چیزی نفهمند دقیییییییییییقا.................. من خیلیا رو میشناسم که منتظرن تا شب بیاد و فقط بخوابن و به هیچ چیزی فکر نکنن و هیچکس و نبینن.......:45645: منم گاهی تو شرایط سخت همینجوری میشم. ....:45645: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ بعضیام عین من میخوان گاهی اوقات زمین دهن باز کنه برن تووش بین گزینه ها نبود؟ 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ بعضیام عین من میخوان گاهی اوقات زمین دهن باز کنه برن تووش بین گزینه ها نبود؟ من یه بار اینجوری شدم....بدترین احساسی بود که تجربه کرده بودم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده