اندیشه 2345 ارسال شده در 16 مهر، 2011 شیخ نظرت چیه یه کلاس رقص فشرده واسه نواندیشان بذاری ؟ رقصت خوبه ها 6
SH E I KH 18713 ارسال شده در 16 مهر، 2011 میگن تنگه خیلی باحاله نه؟ به قول کدپلاسیون اوووووووووووف نیدونی که اون وسط اتوبوس انقده تنگ بود که این عضالت چهار سر پام داغون شد از بس خورد به دسته صندلیااااااا. تازه کلیا رفت توی زانوی حمید کدپلاسیون 7
اندیشه 2345 ارسال شده در 16 مهر، 2011 به قول کدپلاسیون اوووووووووووفنیدونی که اون وسط اتوبوس انقده تنگ بود که این عضالت چهار سر پام داغون شد از بس خورد به دسته صندلیااااااا. تازه کلیا رفت توی زانوی حمید کدپلاسیون بله مستحضر بودیم ..در عجبم از نیرو و انرژی ای که داشتی 4
El Roman 31720 ارسال شده در 16 مهر، 2011 به قول کدپلاسیون اوووووووووووفنیدونی که اون وسط اتوبوس انقده تنگ بود که این عضالت چهار سر پام داغون شد از بس خورد به دسته صندلیااااااا. تازه کلیا رفت توی زانوی حمید کدپلاسیون ای بابا ، نه دیگه دسته جمعی تو تنگه که حال نمیده خدای نکرده تنگه گشاد میشه دِ بیا 7
SH E I KH 18713 ارسال شده در 16 مهر، 2011 شیخ نظرت چیه یه کلاس رقص فشرده واسه نواندیشان بذاری ؟رقصت خوبه ها فشرده نههههههههه چون باید تفکیک جنسیتی باشه اما کلاس باز موافقم هزینه کلاس: آقایون دقیقه ای یک ماچ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خانوما هزینه ای پرداخت نکن چون براشون کلاس نمیذارم 8
SH E I KH 18713 ارسال شده در 16 مهر، 2011 بله مستحضر بودیم ..در عجبم از نیرو و انرژی ای که داشتی بخدا ذاتیه ....... نه آبلیمو لازم بودم نه دوغ لازم ای بابا ، نه دیگه دسته جمعی تو تنگه که حال نمیده خدای نکرده تنگه گشاد میشه دِ بیا بله بله ما نیز رعایت کردیم تک تک در عرض تنگه قرار میگرفتیم به ستون یک 4
SH E I KH 18713 ارسال شده در 16 مهر، 2011 عهههههههه بچه ها یادمون رفتاااااااااااااا :icon_pf (34): دفه بعدی که رفتیم تنگه "کوچه تنگه ........." رو میخونیم 4
El Roman 31720 ارسال شده در 16 مهر، 2011 فشرده نههههههههه چون باید تفکیک جنسیتی باشه اما کلاس باز موافقم هزینه کلاس: آقایون دقیقه ای یک ماچ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خانوما هزینه ای پرداخت نکن چون براشون کلاس نمیذارم با این ریش و سیبیلت هدفت از این ماچ گرفتنای پیاپی چیه؟ :banel_smiley_52: 6
SH E I KH 18713 ارسال شده در 16 مهر، 2011 با این ریش و سیبیلت هدفت از این ماچ گرفتنای پیاپی چیه؟ :banel_smiley_52: دِ الآنمو ندیدی کهههههههههه :gnugghender: میخوای اولین ثبت نامیه لاس باشی؟ :gnugghender: 4
El Roman 31720 ارسال شده در 16 مهر، 2011 نه آقا من آخریشم نمیشم:banel_smiley_52: اصولا من رقص ظریف دوست دارم باید زیر نظر یک دوشیزه آموزش ببینم 5
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 16 مهر، 2011 شیخ نظرت چیه یه کلاس رقص فشرده واسه نواندیشان بذاری ؟رقصت خوبه ها برو ته صف و الا میگم این ماه پول تبلیغت رو دوبل بگیرن ها 2
Neutron 60966 ارسال شده در 16 مهر، 2011 ای بابا ، نه دیگه دسته جمعی تو تنگه که حال نمیده خدای نکرده تنگه گشاد میشه دِ بیا حامد تو از اون اول گیر دادی به گشاد شدن تنگه. فکر نکن حواسم نیستا. 6
SH E I KH 18713 ارسال شده در 16 مهر، 2011 نه آقا من آخریشم نمیشم:banel_smiley_52: اصولا من رقص ظریف دوست دارم باید زیر نظر یک دوشیزه آموزش ببینم ظریف یادت میدم جیگر تو بیا ثبت نام کن :gnugghender: برو بچ من یکم آب از رودخونه آوردم برم باهاش لباسامو بشورم.(برای حمید هایده ) باز میام 5
El Roman 31720 ارسال شده در 16 مهر، 2011 حامد تو از اون اول گیر دادی به گشاد شدن تنگه. فکر نکن حواسم نیستا. خب حیف تو کله ایران یه دونه تنگه داریم باید جلوی گشاد شدنشو بگیریم اروپای شرقی و آمریکای جنوبی نیست که بر اثر سایش صفحه های پوسته زمین پر تنگه باشه ، این تنها تنگه ملی ماست باید مواظبش بود 3
Neutron 60966 ارسال شده در 16 مهر، 2011 خب حیف تو کله ایران یه دونه تنگه داریم باید جلوی گشاد شدنشو بگیریم اروپای شرقی و آمریکای جنوبی نیست که بر اثر سایش صفحه های پوسته زمین پر تنگه باشه ، این تنها تنگه ملی ماست باید مواظبش بود تو که انقدر عشق تنگه ای برو همون پرو و ارژانتین زندگی کن. نگران نباش، تنگه خودمونه. هرموقع بخوایم گشادش میکنیم، هر موقع هم بخوایم تنگش میکنیم. 8
SH E I KH 18713 ارسال شده در 16 مهر، 2011 تو که انقدر عشق تنگه ای برو همون پرو و ارژانتین زندگی کن. نگران نباش، تنگه خودمونه. هرموقع بخوایم گشادش میکنیم، هر موقع هم بخوایم تنگش میکنیم. :aghosh::aghosh::aghosh: 3
Neutron 60966 ارسال شده در 16 مهر، 2011 :aghosh::aghosh::aghosh: این انجمن تونل نداره، یه بار دیگه بریم تو تونل؟! 5
setiya 12665 ارسال شده در 16 مهر، 2011 بروبچ سفرمون یه شکار داشت برا انجمن اون همکار من که اومده بوده عضو شد الآن اینم مزیت دیگه تور :gnugghender: اینم پروفشه: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=82075 همون زینب خانوم؟:w127: چه حاکم خوبی بود، رود جریمه میداد همونی که تو بازی هی به من جریمه میداد ؟ :167: خو بازی بلد نیستی بازی نکن حیف موقعیت نبود جفت پا بیام تو شکمت:3384s: 4
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 16 مهر، 2011 عمو عابدي باباااااا بخدا اگه بذارم يه دفه ديگه باهم جايي بريد آبرو واسه من نميذارين شماها 8
Matin.Gamer 2247 ارسال شده در 16 مهر، 2011 همون زینب خانوم؟:w127: چه حاکم خوبی بود، رود جریمه میداد خو بازی بلد نیستی بازی نکن حیف موقعیت نبود جفت پا بیام تو شکمت:3384s: خوبه حالا با اون همه جریمه هم که دادین یک دست بردما 3
ارسال های توصیه شده